Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia111

Przyjmę ubranka na chłopca od urodzenia

Polecane posty

Gość gość
zasady pisowni tez ci są obce" nie biologi a biologii"matołku :-o takie podstawy

Gość gość
ale jesteś żałosna kobieto nie odp************z się od tej dziewczyny ?? widać za dużo masz czasu ,pewnie jesteś samotną matką którą zostawił chłop takie jak ty powinni palić na stosie albo przywrócić karę śmierci :D bez kitu nie potrafię sobie wyobrazić jak ty wyglądasz

Gość gusia111
szkoda mi czasu tu siedzieć i to czytac mam lepsze zajecia a ty nie jestes warta mojej uwagi

Gość gość
No ale jednak siedzisz i czytasz, pomimo tych rzekomo lepszych zajęć :D Ty z 16:00, ty to dopiero jesteś żałosna i prymitywna :D

Gość gość
prawdziwa matka polka. 24/7 na kafe mimo 3 dzieci w domu:-o taka to się nudzi

Gość gość
Nooo nie wiem ,nie wyzywam nikogo od krów,nie ubliżam matce z 3 dzieci i nie jestem wstanie pojąć co ci to daje ? co tym zyskasz ? jak bardzo musisz być upośledzona umysłowo że dalej ciśniesz autorce ????????? Myślisz że tym sposobem cała Polska odmówi jej pomocy?? w naszym kraju jest pomoc dla takich rodzin są fundacje,szlachetne paczki miliony ludzi pomaga a ty się będziesz smażyć w piekle :P

Gość gość
"ty się będziesz smażyć w piekle" Chodzisz do gimnazjum czy do jakiejś szkoły dla ociężałych umysłowo ? :D

Gość gość
widocznie umie zorganizować czas swoim dziecią i ma czas dla siebie :) Autorko-nie przejmuj się tym lachonem na pewno znajdzie się ktoś kto wam pomoże :) nie wszyscy ludzie są takimi żmijami co jadem plują ona tak pisze bo pewnie nabrała kredytów i nie może sobie pozwolić na dziecko kolejne albo chłop z nią nie sypia bo jest gruba przyrośnięta do kompa :D :D i na wszystko musi zapie... żeby na ratę starczyło hahahah

Gość gość
skoro ja gimnazjum to ty chyba przedszkole :D ojojoj chyba cie strasznie nie lubili koledzy i koleżanki

Gość gość
dzieciOM, analfabetko :D Robisz domowe psychoanalizy na kafe ? Pomyślunek to masz ciężki, niestety.

Gość gość
O której porze bym nie weszła -ta sama osoba ubliża autorce widać pisze sama ze sobą faktycznie Gość z ostatniej chwili ma racje nie ma chyba koleżanek mózg się lasuje jak się to czyta :O :O

Gość gość
no to się mylisz, za to pięknie się autorka broni spod gościa-ty nasz lachonku:D:D:D:D a poziom wypowiedzi aż mnie poraża...Jakbym słyszała pijaków pod sklepem...też takie"ambitne wypowiedzi i argumenty mają" AUTORKO WSTYD.

Gość gość
wez idz dać krową bo oborowego pewnie nie masz

Gość gość
"skoro ja gimnazjum to ty przedszkole" MATKO < WIDZISZ A NIE GRZMISZ :-o co to za poziom?Szkoła specjalna czy jak?

Gość gość
a co to w liczbie mnogiej znaczy?:D

Gość gość
weź idz dać krową.... KROWĄ? serio serio?:D matko jaki gamoń:D

Gość gość
ale masz nasrane do bani myślisz że każdy tak jak ty pisze sam do siebie ???? no raczej łatwo odróżnić styl Autorki od innych

Gość gość
Dokładnie, 16:55 :D Brak koleżanek, co za dramat na poziomie gimbusek, bo cały czas tu wypisuje któraś takie pierdy :D

Gość gość
ty analfabetko z 16:56 :D:D:D

Gość gość
"KROWĄ"-TWÓJ POZIOM :P :P żebyś zrozumiała dobrze lachonie bo masz duuuuuży problem ze zrozumieniem zdań i z odróżnieniem prośby -od żebrania

Gość gość
Czyżbyś znalazła w koleżance przyjaciółkę po fachu?Qrwa Qrwie łba nie urwie.

Gość gość
matko ona nie zrozumiała.. o kurczę. Nie chodziło gościowi o obelgę KROWA. Ale że krowa w Celowniku liczby mnogiej to KROWOM!!!!!a Nie KROWĄ🖐️

Gość gość
Qrwa Qrwie łba nie urwie. Znasz to z własnego doświadczenia, jak widać.

Gość gość
Jak chodziłam do przedszkola to tak się mówiło'kto się przezywa...' widać tobie ten poziom pozostał do teraz :P

Gość gość
takkkk znam ,no masz racje :P ty to jesteś dopiero -starym prawiczkiem udającym kobietę

Gość gość
aaaa !! czyli jesteś bykiem rozpłodowym hahahah i tak na forum się przyznajesz :O brawo ! brawo !

Gość jakie to życie ciężkie
Czy ty nie widzisz że ten gość ma z ciebie polewę i cie podpuszcza? a ty jak ta głupia odpisujesz pogrążając się w swoich błędach stylistycznych i ortograficznych

Gość gość
kurde ,mam 24 lata (pisze szybko z telefonu dlatego błędy ) ale doprowadza mnie ta baba do takiego stanu że jak bym ją zobaczyła to bym tak ........... żeby się nauczyła co to jest szacunek do matek i do ludzi po prostu

Gość gość
I na tym topiku wypowiadaja sie matki buahahaha :D:D:D , ja p*****le ale rynsztok, Szok!

Gość gość
umie zorganizować czas swoim dziecią x umieM, dzieciOM