Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia111

Przyjmę ubranka na chłopca od urodzenia

Polecane posty

Gość gość
autorko, tak z ciekawości, mam kilak pytań: - ile masz lat? - ile lat pracowałaś? - ile lat siedzisz już w domu?

Gość gość
Proszę i dlaczego ty ublizasz moim dzieciom, tonący brzytwy się chwyta nic takiego nie napisałam a ty juz czepiasz się do moich dzieci. Bardzo dobrze są wychowane. A jak będziemy mieli wszyscy takie podejście do życia i każdemu ublizali, to niedługo na ulicę nikt nie wyjdzie. Sama czepiasz się dziewczyny, ze ubliza innym a ty co teraz zrobiłaś hmmm. Za chwilę i ja zostane zmieszana z błotem bo tylko wyraziłem swoje zdanie tak jak i ty, bo obie mamy do tego prawo. Co prawda każda ma odmienne ale to nie daje ci prawa do ublizanie mi czy ja tobie.

Gość gość
Co Ci ubliżyło? Pytanie jakiego szacunku do człowieka uczysz swoje dzieci skoro za normalne uważasz nazywanie drugiego człowieka "czymś"?

Gość gość
gość dziś Czytając takie wypowiedzi zaczynam mieć wrażenie, że słuszny jest pogląd, że niektórym kobietom z chwilą urodzenia dzieci zaczyna zanikać mózg, a jego miejsce zajmuje macica. Egocentryczki, którym wydaje się, że zwykły głos w dyskusji jest "ubliżanie ich dzieciom". Druga możliwość - autorka tej wypowiedzi ma poziom intelektualny zbliżony do poziomu autorki topiku.

Gość gość
W końcu zamilkły :)

Gość gość
jeju ale o co wam chodzi, przeciez zapytała o uzywane ubranka, nie o nowe, ja mam syna 5 lat i sama kiedys czekałam na taki post, nie miałam co z ubraniami robic po synu, szkoda wyrzucic a dzieci juz nie planuje, Napisalam dp gazety ze oddam w zamian za zabawkę dla syna, moze byc uzywana, chcialam poprostu taki gest, ale jak kogos ie byloby stac na zabawke to oddalabym za darmo. Czesc nowych mozna sprzedac jak komus sie chce robic zdjecia itp ale co zrobicie z gorszymi, uzywanymi? nikt tego nie kupi a niektore osoby chca się tego pozbyc! nawet jak wystawi na allegro to co? musi narobic zdjęc, napracowac się z tym a mi sie nie chcie tego robic to oddaje i proste! szukacie problemow tam gdzie ich nie ma, ludzie skad w was tyle zlości, wolicie wyrzucic a sie nie podzielic?

Gość gość
nie, tu siedzią takie biedaczki patologiczne że stare ubranka tną i myją nimi okna, potem przeznaczają na ścierke do podłogi....

Gość gość
Autorko --- z jakiego jesteś województwa ?

Gość gość
do grobu zabierzecie te ubrania? takiej co szkoda kasy na ubranka nie chcą dac, bogatej nie dacie bo ma u du.pie wasze ubranka, nie rozumiem takich ludzi, sama nie skorzysta a drugiemu nie da, ludzie, jak wy swoje dzieci wychowacie jak same jestescie takimi egoistkami???

Gość gość
Ja posiadam całą wyprawkę dla chłopca ponieważ jednak urodziła się córeczka ,chętnie oddam za darmo ,wiem jak to jest nie mieć jak ciąża zaskoczy proszę o jakiś namiar to przywiozę lub wyśle jak będzie daleko :) są tam ciuszki,rożek oraz butelki,smoczki,kocyki :)

Gość gość
Żal mi autorki -ludzie są podli żeby się spytać ja ubranka i tak zostać potraktowanym to się w głowie nie mieści .... ja jej pomogę mam wózek :) oczywiście jak jeszcze się odezwie po tym wszystkim

Gość gość
o znalazła się jednak naiwniaczka:d albo to autorka topiku:DNie no oczywiście sponsorujmy wszystkie krowy ze wściekiem macicy żeby mogły mnożyć się do woli:-o Autorka nie pracowała i nie pracuje- podobnie jak jej mąż-jeśli go ma .Teraz jest w ciężkiej sytuacji i w ciązy z 4 dzieckiem a za 2 lata będzie w ciązy z 5 dzieckiem.A na święta usłyszymy że nie miała dziecku co pod choinkę włożyć bo darmowa paczka była niegodna jej dzieci. sama jestem matką i nie WYOBRAŻAM sobie zrobienia sobie 4 dzieci mimo że pracujemy z mężem oboje.

Gość gość
Że co?? to jest już moja sprawa że pomogę i nic ci do tego i nie masz na to wpływu :) naprawdę znasz męża autorki ?? mamy weekend więc większość ludzi ma wolne , ja myślę że więcej ludzi pomoże niż ja bo to jest katolicki obowiązek zresztą za moje nie za twoje i najlepiej zrobisz jak zamilkniesz ! Nie pomagasz to się nie wypowiadaj krowo z****** swoją zgryzotą :)

Gość gość
popieram wypowiedz. Ja mam jedno dziecko- mieszkamy na jednym pokoju. Mieszkanie na kredyt. Pracujemy oboje. Chciałabym mieć drugie dziecko..mąz także.Ale z pracy mnie wyrzucą po powrocie z macierzyńskiego, mieszkanie w magiczny sposób się nie powiększy. A mąż nie awansuje na prezesa.

Gość gość
ja jestem krową?a ty nie masz kultury i widocznie dla ciebie postawa i rozkładnanie nóg to normalność:D

Gość gość
Ooo i następna pseudo katoliczka, ktora innych od krów wyzywa- tak ci wiara nakazuje, czy dzisiaj ksiądz na kazaniu taki wydał rozkaz???

Gość gość
Wiesz krowo ,jak się ma męża to się z nim współżyje :) ty nie ?? aż tak brzydka jesteś czy aż tak zła w te klocki :P tak myślę że coś w tym jest :) jak Bóg da dziecko to i na dziecko da proste :) ja od 3 lat się staram o drugie bo dzieci to radość życia ty krowo widocznie jesteś już tak do d**y że nawet nie wiesz po co się ma chłopa w domu :)

Gość gość
ja współżyję z mężem ale się zabezpieczamy , a ty liczysz na łut szczęścia? Myślisz że jak zaliczysz kolejną wpadkę to będziesz lepsza od tych co biorą tabletki a mężom nakazują używanie kondomów z obawy przed ciążą?

Gość gość
16:01,piszesz w podobnym stylu jak autorka, przypadek ? Czy kolejne wcielenie ?

Gość gość
Bóg ci da na dziecko jak po raz kolejny giry rozłożyć i dasz się zapłodnić? buhahahaha no a potem żebranie na kafe

Gość gość
autorka ma wiele wcieleń....

Gość gość
Każda która ma chęć pomocy autorce to autorka ?? :D :D ale jesteś mądra no no no :D nie każdy jest taką krową jak ty :P nie liczę na szczęście - ja się staram o drugie kretynko :)

Gość gość
same kretynki zafajdane żallllllllll

Gość gość
same wiecznie zapłodnione co to im Bóg da na dziecko na tym kafe:D

Gość gość
Ta twoja chęć pomocy autorce, jak na razie przejawia się w ujadaniu w temacie :D:D:D

Gość gość
niby bieda... a pluje się jak głupia. Prawda jednak złośc ludzi bierze się z lenistwa i biedy

Gość gość
Orzesz k***asz twarz JASNOWIDZ :D:D:D to pewnie wiesz jak uwielbiam sex w każdej pozycji :) mmmmm miodzio :)widziałaś też krowo ?? też doszłaś ? żenada :O

Gość gość
krowo?.... patologia się do kompa dorwała :Di się dowartościowuje

Gość gość
Żenada to twoje posty, niestety.

Gość gość
Jaka sz**** brak słów...... Powinni cie zamknąć i wyrzucić klucz...