Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia111

Przyjmę ubranka na chłopca od urodzenia

Polecane posty

Gość gość
Plackiem to leżysz chyba ty, i nie wnikam gdzie...

Gość gusia111
msza dla dzieci jest rano :O ale skat ty możesz to wiedzieć ? :O nikt nie rzucił ? no nie ja nie pies żeby żucać ! ale ktoś ofiaruje ten ktoś jest człowiekiem i matką dobrą matką ale nawet jesli nikt by nie podzielił się to i tak skozystałam wiesz jak się dowartościowałam ??:O nie masz pojęcia że nie jestem takim czymś jak ty super poprostu bardzo mi się chumor poprawił heheheh chyba nic mi go nie zepsuje :D :D

Gość gość
No to coraz bardziej wygląda na prowo. Skoro się musisz dowartościowywać na kafe to twój problem.

Gość gość
Też sądzę, że to prowokacja. Mam nadzieję, że takie kobiety jak autorka potomstwa nie mają.

Gość gość
co takiego zrobila autorka ze tak ja atakujecie ?

Gość gusia111
nie bedę czytać oszczerstw i przytakiwać no sory a policją nie strasze ja tylko oświadczyłam że nie było mnie bo właśnie byłam na komędzie i jeszcze jedno NA DZIECKO MNIE STAĆ !!! ale mam prawo zapytać ludzi o ubranka podkreślam UBRANKA nie wyprawke !!!śmiejecie się ze robię błędy ??? a wy nie umiecie czytać ze zrozumieniem ! może wy kupujecie nowe rzeczy a potem wyżucacię je do śmieci JA SZANUJE PIENIĄDZ kiedyś jak wam zabraknie to też docenicie bo nikt nie wie co go czeka w życiu

Gość gość
Tego się czytać nie da. Same prowokujecie a potem pretensje macie, że dziewczyna się broni. Po co na nią tak napadacie, boli was to ze dostanie parę ubranek. To, że przyszła tu po prośbie nie znaczy ze każdy ma ja zgnoic, biedny nie znaczy ze bez godności ludzie zlitujcie się jak tak można. A z tego co czytam prowokatorka jest tylko jedna. Cały czas prowokuje i cala ta żenująca kłótnia,przepychanka jest właśnie przez ta osobę. Dziewczyna grzecznie napisała to po co cały czas ciśnie jej.

Gość gość
rzeczywiście, autorka jest bardzo grzeczna zwłaszcza pisząc "takie COŚ jak ty" żenujące przedstawienie w wykonaniu autorki, która krytyki nie znosi i sama nie wie czy ją stać na dzieci, czy nie

Gość gość
Proszę to już nie tylko autorka jest atakowana. I kto tu jest żenujący...... Brak słów

Gość gusia111
ale nie rozumie jakim cudem możecie mnie krytykować nie znając mnie ani mojej rodziny ???? tylko dlatego że napisałam PRZYJMĘ UBRANKA ??? co w tym złego ? wy nigdy nic nie przyjełyście ?? wszystko zawsze kupione i nowe?

Gość gość
No ja się nie dziwię ze, tak napisała. Sama jestem mamą i tez bym się zdenerwowala jak by ktoś tak do mnie napisał. Bo z tego co czytam wynika, że ktoś kto ma więcej niż jedno dziecko jest patologią. Ja mam 3 i nie czuje żebym była w jakim kolwiek stopniu upośledzone wychowawczo.

Gość gość
gusia111 dziś ale nie rozumie jakim cudem możecie mnie krytykować nie znając mnie ani mojej rodziny ???? tylko dlatego że napisałam PRZYJMĘ UBRANKA ??? co w tym złego ? wy nigdy nic nie przyjełyście ?? wszystko zawsze kupione i nowe? x Ręce opadają. A jakim prawem Ty możesz oceniać inne wypowiadające się kobiety twierdząc, że są złymi matkami??? NIC o nich nie wiesz, tylko plujesz na oślep. Na początku dyskusji został stwierdzony oczywisty fakt: jesteś nieodpowiedzialna produkując dzieci, na których utrzymanie Ciebie nie stać. Wybacz, ale coś z Twoim poziomem intelektualnym jest mocno nie w porządku.

Gość gość
gość dziś No ja się nie dziwię ze, tak napisała. Sama jestem mamą i tez bym się zdenerwowala jak by ktoś tak do mnie napisał. Bo z tego co czytam wynika, że ktoś kto ma więcej niż jedno dziecko jest patologią. Ja mam 3 i nie czuje żebym była w jakim kolwiek stopniu upośledzone wychowawczo. x Chyba czytałaś inna dyskusję. Jako patologię określono (niezbyt trafnie zresztą) sytuację, w której ktoś decyduje się na dzieci, na które go nie stać. Bo kto ma te dzieci utrzymać? Obcy ludzie z forum, którzy są obrażani odmawiając pomocy? Autorka nic nie napisała o jakieś nieprzewidzianej sytuacji, która spowodowała, że sytuacja finansowa się pogorszyła. Zresztą, miesza się w zeznaniach. Stać ją na dziecko, ale na ubranka ją nie stać. Opowieść dla przygłupów. Jeśli normalne dla Ciebie jest to, że matka 4 dzieci człowieka nazywa "coś" to czego Ty nauczysz swoje dzieci?

Gość gość
nie odmawiając, a gdy odmówili - errata

Gość gusia111
na jakiej podstawie twierdzisz że mnie nie stać? widziałaś co mam w lodówce ? krytykuje inne matki bo jak może matka do matki tak pisać ? to jest matka ? to jest potwór !!bo skoro taka kobieta tak się odnosi do innej kobiety i śmie pouczać na temat'' produkcji dzieci '' to co ona swojemu dziecku wpaja ??? ja nie produkuje dzieci i moje najstarsze dziecko ma 9 lat a najmłodsze 4 i wszystkie chodza i do szkoły i przedszkola a to że jestem w ciąży i czy mój mąz sie cieszy to nie wasza sprawa !! ktoś ma dobrą wole dać ubranka to da ktoś musi kogoś gnębić to gnębi widocznie sam jest gnębiony

Gość gość
gusia111 dziś na jakiej podstawie twierdzisz że mnie nie stać? x Bo w pierwszym poście SAMA napisałaś, że nie stać Cię na ubranka. A utrzymanie dziecka to także jego ubranie. Kończę dyskusję, bo jest to czas kompletnie stracony.

Gość gość
gusia111 hmmm gdzie byłam a na policji i wasze obelgi w moją stronę nie pójdą wam na darmo za to wy odpowiecie za ubliżanie mnie ... teraz technika poszła do przodu i nic w sieci nie ginie i nikt nie jest anonimowy policją nie strasze xxxxxx To jest zawoalowane straszenie policją właśnie, żałosne co prawda i naiwne.

Gość gość
Dokładnie, sama zaczyna się gubić w tym co nawypisywała :D

Gość gusia111
a co ty życia nie znasz ?? dziś mnie nie stać na nowe a skąd wiesz co będzie za 2 miesiące ??? masz kule ?? bo ja nie wiem co bedzie moze bede tak bogata ze kupie twoja miejscowośc bo wygram w totka Boże chroń

Gość gość
gusia111 dziś a co ty życia nie znasz ?? dziś mnie nie stać na nowe a skąd wiesz co będzie za 2 miesiące ??? masz kule ?? bo ja nie wiem co bedzie moze bede tak bogata ze kupie twoja miejscowośc bo wygram w totka Boże chroń x I co? liczysz na to, że wygrasz w totka??? A póki co niech obcy ludzie pomogą Ci w utrzymaniu? I to jest właśnie nieodpowiedzialność, którą zarzucono Ci całkiem słusznie na początku.

Gość gusia111
zresztą wali mnie to co myślicie wy mam na myśli trole szkoda mojego czasu na odpisywanie na tą głupotę i szczerze będę mądrzejsza i pasuje bo mam klase której tu brak jednej osobie ale skoro nie odrużnia krowy od człowieka i nazywa mojego męża bykiem to grubooo może ma ciele w domu zamiast chłopa :D wszytkim normalnym kobietą życzę udanej niedzieli i powodzenia w życiu :) a wam trolą kolejnych wspanale spędzonych dni na dowartościowaniu sie na forach bybybybybyby :) :) :) :D:D:D

Gość gość
Może sobie będziesz mogła za te wygrane w totka pieniądze wynająć jaskinię od Smoka Wawelskiego, masz chyba na miejscu. Co, próbujesz odwrócić uwagę od nieścisłości w swoich postach?

Gość gość
Napisałas ze nie stac cie ani na nowe, ani na używane, więc NIE STAĆ CIĘ NA DZIECKO

Gość gość
Przecież to ty, kretynko trollico gusiu pisałaś właśnie, że się tu dowartościowałaś :D No i co dziewczyny, któraś się naprawdę wkręciła w te wymyślone żałosne opowiastki o używanych ubrankach dla potrzebującej mamusi ? :D

Gość gość
a mnie dziwi jedno. Ona niby dopiero teraz w ciężkiej sytuacji jest. jednak nie pracuje i nie pracowała. Druga sprawa - kolejny dzień pluje się jak głupia na forum. kto się zajmuje jej dziećmi?

Gość gość
czyzby Pan tatuś też nie zabrudził rączek pracą?

Gość gość
No nie mówcie, że uwierzyłyście tej trollicy, klasę to ona może ma, jedną z gimnazjum chyba skończoną.

Gość gość
oczywiście że nie. A tak mnie wczoraj zrypały tu dziewczyny jak rozgryzłam tą roszczeniową rozpłodową babę :(

Gość gość
hahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahah buraki buraki buraki :D :D :D :D :D :D

Gość gość
Ja też już wczoraj nie wierzyłam, kafe niestety ma to do siebie, że prowo goni prowo i trzeba umieć to wyłapać. Faceci się na to łapią głównie na Ero, bo myślą... ;) wiadomo czym, kobiety na ciążowym z kolei za bardzo podchodzą emocjonalnie. Pewnie, że czasem się może ktoś zdarzyć potrzebujący ale w przypadku odmowy raczej nie będzie się pienił jak wściekły pies tylko zakończy dyskusję i pójdzie szukać gdzie indziej.