Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusia111

Przyjmę ubranka na chłopca od urodzenia

Polecane posty

Gość gość
dobrze, napisała że nie stać jej na zakup ale nie wiemy jaką dokładnie ma sytuacje czyż nie prawda? czy to że jej nie stać na zakup to oznacza że że jest patologią ? druga odpowiedz na jej pytanie to o był atak i zwyzywanie od krowy dlaczego ?? nic wam złego nie zrobiła zapytała tylko może ma w planach kupić ubranka pózniej bo np. będzie wtedy na to fundusz ,becikowe i tp . dlaczego piszecie że zebra wyraznie jest napisane "przyjmę" a nie błagam czy proszę , skoro spotkały ją takie oszczerstwa dlaczego ma się wam spowiadać z własnego życia ?? każdy ma godność i uczucia jakieś

Gość gość
DO goscia powyzej , nie napisalam ze jest z patologii . Napisalam o srodkach antykoncepcyjnych i o kupnie tanszych ciuszkow . MOgla opisac sytuacje dokladniej . Napisala wyraznie ze nie stac jej na zakup i ze dziecko z wpadki .

Gość gość
AAAAA przestańcie już wszystkie pisać kto dalej będzie pisał ten przyznaje się do swojego debilizmu

Gość gość
Dajcie spokój autorce,chce urodzić to się liczy.Nie jak niektóre zabijają.Poprosiła o pomoc i co w tym dziwnego.Nie powinnyście się udzielać głupie p***y jak nie chcecie pomóc tylko mieszać ją z błotem potraficie.Lepiej mieć 4 dzieci niż wcale.Pustaki...

Gość gość
no niech się rozmnaża bez opamiętania- spoko. Ale niech ją będzie stać na utrzymanie tych dzieci. Kolejnemu swojemu dziecku życie w biedzie zapewnia

Gość gość
twoje dziecko jest skrzywdzone że ma taka pustą matke! co cie obchodzi czy ją stac czy nie? ty jej nie utrzymujesz to sie od,pier,dziel od niej, nie chcesz pomóc to nie pomagaj, czy będzie miała 4 czy 14 dzieci to i tak bedziesz płaciła podatki! a nie martwisz sie że za twoje podatki politycy wożą prywatnie tyłek i jezdża na dziwy?

Gość gość
co mnie obchodzi? a może to że ode mnie i od innych kafeterian usiłuje wyżebrać rzeczy?:-o

Gość gość
Wolę żeby politycy za moje podatki wozili tyłki w limuzynach niż szły one na uutrzyma nie nieskalanych praca kobiet z gromadka dzieci. I jeśli pusta matka to taka, która myśli głową a nie macica i nie mnozy się bez opamiętania nie mając kupić temu warunków to gratuluję podejścia do życia. I nie pomogę komuś kto na własne życzenie sklepie biedę. Mogę pomóc komuś kto nie ze swojej winy znalazł się w ciężkiej sytuacji ale nigdy komuś kto ma gromadke dzieci nie mając zaplecza finansowego.

Gość gość
zaplecze finansowe mozna miec a na nastepny dzien stracic- niestety zycie! osobiscie jak bym znala taka kobiete i wiedziala co i jak pewnie bym pomogla ale przez kafe jakos czlowiek podejrzliwy jest! A znajomo rodzina itd widzac wasza sytuacje nie pomoga, a te osoby ktorym dalas wczesniej ubranka moze sie teraz zrewanzuja? no a jak nie to lumpeksy fajnie markowe ciuszki na wage trzeba szukac to dopiero grosze wychodza a znam osoby ktore tak kupuja a potem na allegro sprzedaja z duzym zyskiem

Gość gość
Skąd przekonanie że jej dzieci żyją w biedzie ?? bo jest ich troje ?? super macie pojecie :D przyczepiły się bo nuda zabija wasze życie :D możecie sobie woleć lub nie ale podatki i tak idą na rodziny wielodzietne :P z tego co czytam to wcale nie żebrała tylko zapytała w złym miejscu bo trafiła na takie lochy właśnie których rozwala od środka że ktoś zapytał o pomoc i tak na marginesie to KROWA NIE MOZE BYĆ ROZPŁODOWA TYLKO BYK !!!!!!!!!!!!! hahahahah debilka istna wzorowa .

Gość gość
czyli jak matka na forum prosi o jakiekolwiek ubrania na forum to znaczy że jest bogata? nie rozśmieszajcie mnie. Bieda i nic więcej. niepracująca matka- ojca dzieci nie widać i bogata? Chyba z zasiłków

Gość gość
to co ma dodać zdjęcie męża żebyś zadowolona była ? hahah są fora i strony gdzie na porządku dziennym jest "DAM ZA DARMO ,ODDAM ZA DARMO,PRZYJMĘ ZA DARMO " i co myślisz że tam sama patologia i biedne ludziska piszą ?? Nie ! ludzie szanują pieniądz i np oszczędzają jedni wolą kupić owoce" nowe" a kurtkę używana bo jest na jeden sezon ale takie kobiety którym się w życiu nie ułożyło a tu to zwłaszcza jedna będzie gnębić i poniżać matka cię nie nauczyła że trzeba się dzielić ???????? no i kto tu jest zdemoralizowany ?? nie robisz dobrych uczynków ? widocznie jesteś urzędniczką :P

Gość gość
no to gratuluje męża- mój by nie pozwolił żebym żebrała na forum o rzeczy dla naszego dziecka.

Gość gość
ludzie to są tylko albo biedni albo bogaci ??? czyli ty hrabianka jesteś ::P ??

Gość gość
czy to trzeba być hrabianką żeby nie żebrać o ubrania?:-o

Gość gość
dziś - nakręcasz temacik od nowa, trollico ?

Gość gość
To nie jet żebranie debilko nie umiesz czytać ??? niech cię mąż nauczy :P nie żebrasz ale zrozumieć sens zdań i się odpierdolić to nie potrafisz i kim ty jesteś ?? nie bądz taka pewna czy by ci nie pozwolił każda sytuacja może ulec pogorszeniu dziś cię stać jutro możesz prosić o pomoc i nie wiesz czy tak nie będzie:P nie znasz tej matki nic o niej nie wiesz nic kompletnie a ją oceniasz jak tak można

Gość gusia111
Możecie dac mi juz spokój ?????????????? NIE CHCE OD WAS NIC!!!!!!!!!!!!!!I NIE ZAMIEZAM SIE NIKOMU SPOWIADAC ZE SWOJEGO ZYCIA !!!! chcecie to zapraszam przyjedzcie zobaczcie a potem oceniajcie

Gość gość
O, autoreczko, przecież chciałaś zgłosić temat do usunięcia i jakoś tego nie zrobiłaś ?

Gość gość
autoreczko chciałaś zgłosić nas na policję? jeszcze nie zgłosiłaś?:D:D:

Gość gusia111
zobaczysz w swoim czasie :) i daj mi spokój ,bawi cie to ? jaki przykład dajesz ?

Gość gość
autorko to jest kafe...tutaj większość bab ujada jak psy. To forum to wylęgarnia marginesu. Poczytaj jakie tematy są tu zakładane, jak baby i faceci jadą po sobie. Jak szukasz pomocy to szukaj na portalach do tego przeznaczonych.

Gość gusia111
tak ,zdałam sobie już z tego sprawe ,mój błąd ,nie zamierzam już niczego szukać są fundacje dla takich duzych rodzin wlasnie dzis juz bylam w swojej sprawie :) tam naszczescie traktoja wszystkich normalnie i nie oceniaja bez podstawnie :)

Gość gość
"zobaczysz w swoim czasie usmiech.gif" Straszyć to sobie możesz... :D:D:D

Gość gusia111
chyba nie znasz formy straszenia :) :) :)

Gość gość
buuuuuuuuuuuuuuuu :D

Gość gusia111
typowe dla twojego niskiego poziomu intelektualnego :D żal mi twojego dziecka że ma taką matke naprawde oby sie szybko wykształciło i uciekło od ciebie jak naj szybciej zreszta ,kto by wytrzymał :O

Gość gość
Nie zgłaszasz już temaciku do usunięcia ? Widać pasuje ci ten poziom intelektualny bo sama taki prezentujesz ? :D

Gość gość
no leć na policję pożal się że te złe baby z kafe do roboty cie wysyłają a najpierw na lekcje biologii:D:D:D

Gość gusia111
tylko na to cie stac? to na mało :) ROZKAZYWAĆ TO MOŻESZ SWOJEMU A NIE MNIE i to cie wlasnie boli :P wybacz akurat z biologi to miałam dobre oceny za to ty z etyki raczej słabe no i z biologi tez piatek nie mialas skoro twierdzisz ze krowa jest ROZPŁODOWA :D zreszta ośmieszaj sie dalej jak lubisz