Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daria218

Palę papierosy 3 dziennie

Polecane posty

do wczoraj paliłam 3 papierosy dziennie bo zrobiłam ogranicznik a dziś nie zapaliłam jeszcze żadnego mam plan od dziś rzucić w cholerę te dziadostwo ale zaczęło mnie ciągnąć do papierosa postaram się wytrzymać jutro wam napiszę czy pokonałam pokusę a nie chcę tych e papierosów jeszcze gorsz podobno.

Gość gość
matko jedyna też mi wyczyn ja do niedawna paliłam prawie 30 dziennie a od m-ca nie pale nic! zero !

Gość gość
ja pale ale sie nie zaciagam

Gość gość
desmoxan pomaga

ja palę już około 5 dziennie ale do tego epapieros, jednak nie zawsze epapieros potrafi zastąpić normalnego fajka, do porannej kawy muszę zapalić zwykłego to i tak dobrze bo do niedawna wypalałam prawie paczkę dziennie, no ale całkiem chyba nie rzucę nigdy

Hej dziewczyny dacie radę ja od 2 lat nie palę Ty Daria tak kończysz z paleniem jak ja tylko ja jeszcze tydzień paliłam po 2 dziennie i przestałam. Napisz koniecznie jak przetrwałaś wczorajszy dzionek i jak było bez, pozdroooo:)

Gość gość
polisz jak stara ku/rwa

Trochę szacunku dla dziewczyny życzę powodzenia w nie paleniu ja nigdy nie paliłem ani moja siostra uda się tobie musisz chcieć****

Gość gość
tylko próbuje jej uświadomić ze fajki to nic dobrego;d

Daria się obraziła nic nie odpisuje pewnie że palenie szkodzi zdrowiu.

Gość gość
ja 3 dni ograniczałam plus desmoxan (kupiłam tylko dwa listki i jeden mi został)Po tych 3 dniach uznałam że kretynka ze mnie że tyle w dniu nie palić a czekać aż będę "mogła". Wywaliłam paczkę fajek i tak już pół roku minęło. 3mam za was!!! cera jest świeża, naprawdę myślałam że to takie pieprzenie, ale naprawdę ciało odżywa. Wczoraj byłam w kinie na bajce z synem i siedział obok mnie facet który przed seansem szybko zapalił.. fuj, i ja też tak kiedyś waliłam. Nim poszłam po dziecko do szkoły, mycie zębów, rąk i tony perfum, a pewnie i tak było czuć... powodzenie! po 2 tyg będzie lżej wam!

dziewczyno gratuluję tobie i życzę powodzenia wszystkim przestającym palić

Gość gość
kup e-papierosa, najlepszy substytut palenia

Gość gośćmaja
Zamieniłam zwykłego na Green Smoke, warto z wielu powodów, pomijam nawet szkodliwość bo tym palacz zawsze się najmniej przejmuje. :D Ubranie mi już nie śmierdzi nie muszę się ewakuować na balkon jeśli chcę zapalić. :P