Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak: 14.5 roku, 169cm wzrostu, 64kg wagi.

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Mam dokładnie 14 lat i 7 miesięcy, 169cm wzrostu i 64kg wagi. Wiem, że jest to lekka nadwaga, 4-8kg, więc chcę zapytać, czy porzucenie słodyczy i soków pełnych cukru, oraz brzuszki to wystarczająca "dieta"? Chciałbym zaznaczyć, że nie jem dużo, problemem jest raczej picie i brak regularnego odżywiania (Piję sporo soków czy herbat, natomiast nie jem śniadań, rzadko obiady, podwieczorki i kolacje to jakieś 3 kanapki i nic więcej. Jem też po 18, co też chcę porzucić. Czekam na odpowiedzi. :)

Gość gość
Zapomniałem dodać, że do tej pseudo diety dochodzi picie tylko i wyłącznie wody niegazowanej.

Gość gość
Z tego, co napisałeś to ty prawie nic nie jesz, a żyjesz tylko na tych sokach. Zacznij jeść wszystkie posiłki, odstaw te skoki. Zacznij się odżywiać zdrowo i zamiast brzuszków (same brzuszki niewiele ci dadzą) zacznij biegać, spacerować (maszerować) jeździć na r owerze itp.

Gość gość
Będę się starał. :) Ale roweru niestety nie mam, a biegać w zimę to tak ciężko.

Gość gość
To staraj się chodzić jak najwięcej piechotą, ale nie szukaj wymówek, wiosna już idzie, zresztą ą tysiące ludzi biega bez względu na pogodę.