Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to ogarnac ? Ciąza czy nie ciąza ?

Polecane posty

Gość gość

...październik, listopad, grudzień okres był zawsze koło 11, 12 dnia tych miesięcy. 9,10,11 stycznia był stosunek bez zabezpieczenia do końca. Styczeń byłam pewna, że okres przyjdzie na czas a jednak spóźnił się i przyszedł 15stego. Teraz wg mojego kalendarza powinnam dziś dostać okres, na razie brak. Czy mogłam zajść w ciążę po mimo tego, że po stosunkach styczniowych dostałam okres? Czy przesunięcie się cyklu mogło mieć na to jakiś wpływ? Miałam sporo stresów w styczniu dlatego myślę, że z tego powodu cykl sie przesunął, wcześniej zawsze był regularnie...

Gość gość
Upupup

Gość gość
Takie du/pczenie to ciąża

Gość gość
Nie ma ciąży

Gość gość
Chyba jednak dla pewności zrobię test, bo okresu dalej nie ma, objawów brak... nigdy nie wiadomo co dzieje się z organizmem pod wpływem stresu itp...

Gość kuzynka dobra rada
Piszesz, że okres zawsze mialaś koło 11-12 dnia miesiąca, a potem, że Twój cykl zawsze był regularny. To był czy nie? Miesiące mają różną długość, licz dni cyklu, a nie mów, że jak okresu nie dostalaś 11-12 dnia miesiąca to sie spóźnił...

Gość kuzynka dobra rada
Który to był dzień cyklu i jakie cykle mialaś w ostatnich miesiącach? Po owulacji, a więc przed samym okresem, występuje niepłodność bezwzględna. Podobno. :) Nie jesteś w ciazy. Byłam w podobnej sytuacji będąc studentka, wtedy dla pewności zrobiłam test. Też zrób. :)

Gość kasia0509
witam mam pytanie,czy ktorejs z was spoznial sie okres 4 dni a mimo to wyszedl test negatywnie?nie mam zadnych objawow ze dostane okres a mimo to boje sie ze dostane...dodam okres powinnam miec 25.03 i tego wlasnie dni mialam jedna mala brazowa plamke na drugi dzien tez jedna i do tej pory cisza.. aha i okolo 1 dni po stosunku czyli 13.03 mialam malenka niteczke krwi na bieliznie...nie wiem co myslec...