Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Schudłam 19 kilo i

Polecane posty

Gość gość

faceci nie potrafia sie ode mnie odpedzic :).A kiedys byłam traktowana jak powietrze.

Gość gość
Bo lepiej wygladasz.

Gość gość
ja też się odchudzam :)

Gość gość
Bo wszyscy slinia się do super szczupłych dziewczyn,a niektóprzy wmawiaja ze faceci wola lochy.

Gość gość
A zanim schudłam to na kafe wmawiali mi ze to ja jestem do niczego i nic mi nie pomoże bo musze byc strasznie brzydka,skoro przy tak "seksownym" rozmiarze nie mam powodzenia :D.

Gość gość
wiesz co- ludzie są obłudni, szczerze Ci gratuluje !!!

Gość gość
Raczej kobiety,na ostatnim temacie jedna baba jak podejrzewam mnie zjechała ze pewnie z niedojrzałymi gowniarzami się zadaja,bo oczywiscie dorzali lubia tylko grube juxzz sie o tym przekonałam nawet faceci po 40 potrafili sie ze mnie nabijać kiedy byłam gruba.

Gość gość
A dziękuję :)

Gość gość
Ja tez kiedy bylam grubsza m,yslałam ze jestem brzydka,faceci wola figralne to że sie mna nie interesowali nie znaczylo ze jestem potworem tylko się zaniedbałam.

Gość gość
Gratuluję. Ja też byłam gruba. Przy wzroście 157 ważyłam 68 kg. Schudłam do 57 kg w trzy miesiące: 1. Nie głodząc się. 2. Nie ćwicząc. 3. Używając licznika kalorii(pobranego ze sklepu play) 4. Nie prowadząc aktywnego życia. Jak widać nie ma rzeczy niemożliwych. Nadal chudnę i czuję się świetnie.

>>>Schudłam 19 kilo i faceci nie potrafia sie ode mnie odpedzic<<< Widocznie zawsze byłaś NACHALNA, ale teraz masz lepszą kondycję i doganiasz tych, którym dawniej udało się przed Tobą uciec :D :D :D.

Gość gość
Miało być ja nie moge się od facetów odpedzić :).Misio ale jestes obłudny zazdrościsz?

>>>Miało być ja nie moge się od facetów odpedzić<<< Domyśliłem się :D, choć ktoś mógłby to poczytać za freudowską pomyłkę :D. x >>>Misio ale jestes obłudny<<< Niby dlaczego? Czy Ty wiesz: co oznacza słowo: "obłudny" ? x >>>zazdrościsz?<<< Powodzenia u mężczyzn :D ? Z całą pewnością NIE :D.

Gość gość
Ja kiedys wiele razy słyszałam jaka jestem obleśna teraz faceci dają mi komplementy,a nie byłam jakas strasznie otyła całe zcie byłam przy kosci a gdy schudłam to taka miła niespodzianka mnie spotkała.

>>>Misio1 bo Ty nigdy nie bedziesz miał zgrabnej babki<<< W odróżnieniu od Ciebie - kafeteryjny nolifie :D, miałem dotąd dwie szczupłe i atrakcyjne towarzyszki życia :). x >>>dlatego tak bardzo nienawidzisz szczupłych kobiet -proste<<< Przepraszam, ale zacytuj mi choć jedną moją wypowiedź, z której wynika, że ja nienawidzę szczupłych kobiet :). Nie możesz tego zrobić :D, bo nigdy czegoś takiego nie napisałem :). Ty zwyczajnie jesteś ZA GŁUPI, by zrozumieć, że komuś mogą podobać się kobiety o RÓŻNYCH sylwetkach, w tym kobiety puszyste :). To normalne u każdego przygłupa, że mierzy wszystkich własną miarą :(, a gdy czegoś swoim MAŁYM MÓŻDŻKIEM nie ogarnia :D, wtedy krzyczy, że to nie istnieje :D :D :D.

Gość gość
Misio1 Ty nie potrafiłes zrozumiec że autor tematy o kobieta xl i xxl wybrał sylwetkę która Tobie nie przypadla do gustu i sam napisales ze odbiega od reszty więc tez nie jestes lepszy a duzo Polek puszystych ma podobna sylwetke do niej jestes po prostu chamem.

>>>Misio1 Ty nie potrafiłes zrozumiec że autor tematy o kobieta xl i xxl wybrał sylwetkę która Tobie nie przypadla do gustu i sam napisales ze odbiega od reszty więc tez nie jestes lepszy a duzo Polek puszystych ma podobna sylwetke do niej jestes po prostu chamem.<<< Wg Ciebie jestem chamem, bo ośmieliłem się napisać, że jakaś konkretna postać ze zdjęcia nie podoba mi się ? ? ? Szkoda, że nie możemy spojrzeć na tamte zdjęcia, bo ta sylwetka rzeczywiście wyraźnie odbiegała od dwóch pozostałych. Wg Ciebie mam ubóstwiać WSZYSTKIE kobiety z nadwagą, bo inaczej mnie chamem nazwiesz. Zastanów się: co piszesz. Byłem z dziewczyną ważącą 112kg przy 170cm wzrostu i jej sylwetka podobała mi się (zresztą nie tylko mi :D ), a sylwetka z tamtego zdjęcia mi się NIE PODOBA. Wg mnie, mam prawo do własnego gustu i nikt nie może mnie z tego powodu obrażać.

Gość gość
sie misio oburzyl

Gość monikk12
Jednym słowem warto się odchudzać skutecznie, ale też bez przesady, sterczące kości też nie są sexy. Jeśli brakuje motywacji i przeraża Was brak efektów spróbujcie z Acetomale, lepsze efekty mniejszym kosztem. :)

Gość gość
ale tu się wywiązała dyskusja :D podobno fit figura jest teraz modna ale przecież są różne gusta itd, ja też nie lubię szczupłych kobiet, ale takie kobiece pełne kształtów,zajrzyj na stronę http://witchking.pl/

Gość brodka90
Brawo! Ja schudlam 15 kg . Zawzięłam się zdrowa dieta, ćwiczenia- facet kupił mi orbitrek na electro.pl i dzięki niemu kg leciały w dól szybciutko;)

Gość gość
Mam pyt-wisi ci skóra jak tak to gdzie na brzuchu i ramionach głównie czy jak

Gość gość
Bo nie wierzę że są tylko pozytywy schudnięcia AŻ 19 kg.