Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przestałam się golić.

Polecane posty

Gość gość

Stwierdziłam, że to nie może być wyznacznikim zadbania. Mam nawilżoną skórę, bez grama cellulitu uprawiam sport, zdrowo się odżywiam, mam świetną skórę a te włosy to przecież coś normalnego.

Gość gość
fleja

Gość gość
Madra dziewczynka i dorosla:-) tak trzymaj:-)

każdy robi po swojemu ale nie dziw się że większości facetów to nie będzie się podobać.

Gość gość
Dareios, nie zależy mi na opinii mężczyzn za bardzo. Najważniejsze żebym czuła się dobrze w swoim ciele. Bardzo dbam o higienę, prysznic biorę dwa/ trzy razy dziennie, żyję w wysprzątanym mieszkaniu, jem i gotuję zdrowo - te rzeczy sprawiają że czuję się czysta. szczerze mówiąc jak się tak zastanowić to nie ma żadnego sensownego powodu żeby się golić.

jakby się szczerze zastanowić to nie ma żadnego sensownego powodu żeby się perfumować albo smarować antyperspirantem, a jednak ludzie to robią

Gość gość
mowa o nogach, pachach, bikini czy wszystkim na raz?

Gość gość
15;19 - antyperspirant pomaga zatrzymywać wydzielanie potu a perfuy zgadzam się, są zachcianką:)

no ale co z tego że powstrzymuje wydzielanie potu? przecież pot jest tak samo naturalny jak włosy, ba, nawet z biologicznego punktu widzenia pełni ważniejszą rolę niż włosy bo reguluje temperaturę ciała

Gość gość
Dareios, myślę że powodem powinna być nasza wygoda:) Mi osobiście włosy nie przeszkadzają a plamy z potu już tak, dlatego się nie golę ale dezodorantu (naturalnego, aptecznego) używam. Każdy woli coś innego.

heh, co jest naturalnego w dezodorancie? ludzie teraz dostają bzika na punkcie natury. wystarczy że coś jest z nazwy "naturalne" i już ma +50 do z******tości x Tak jak powiedziałem, każdy może sobie żyć po swojemu ale ja akurat bym nie chciał aby moja kobieta się goliła

Gość gość
Ale gdzie się nie golisz?? Bo włosy rosną na różnych częściach ciała. Jeśli nigdzie się nie golisz to wyglądasz wstrętnie i odrzucająco mimo iż myjesz się 3 razy dziennie :)

Gość gość
Nie golę włosów na kroczu i na nogach:) Pod pachami golę.

Gość gość
w kroczu możesz nie golić bo nie widać, na nogach teraz też nie bo chodzisz pewnie w rajstopach i spodniach ale latem na pewno będziesz się wszędzie goliła :)

Gość gość
nie musisz, również nie uważam, żeby golenie się miało związek z higieną. Są kobiety wydepilowane, a śmierdzi od nich starym potem. Fuj.