Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co dostaliście na walentynki?

Polecane posty

Gość gość

Nie chodzi mi tylko o rzeczy materialne, ale tez gdzie poszliście, co robiliście :)

Gość gość
Pojechaliśmy do fajnego hotelu na 21 , czekało wino, tort, piękna bielizna. Kochalismy się do 8.30. bylo rewelacyjnie, ze spotkania na spotkanie kocham go coraz bardziej. Nie wie o tym jeszcze:-) Spotykamy się od 3 miesięcy co tydzień w każdą sobotę. On jest jeszcze przed rozwodem.

Gość gość
moje walentynki wyglądały tak ze 2 razy byłam na pogotowiu bo się źle czułam... dostałam piękną różę i mój wymarzony zestaw do ćwiczeń, a do tego mój mężczyna miał nockę więc ogólnie to dzień nie wypał. Choleerne choróbsko

Gość gość
nic, bo nie obchodzimy tego gów/na

Gość gość
To sie nie wypowiadaj

Gość gość
pojechaliśmy na małą wycieczkę, byliśmy w restauracji na obiedzie, graliśmy w golfa, potem do kawiarni i wieczorem do pubu :)

Gość gość
Kwiaty, śniadanie na tacy do łóżka. Czekoladki, restauracja i halke z ponczochami ktore sie przypina do tej halki i przez te nieszczęsty prezent się nie odzywamy.Taka halke noszą prostytutki na witrynach.Oraz ze juz nie jestem seksowna dla mojego faceta, skoro takie rzeczy mi kupuje

Gość gość
Mój facet na prawdę zaszalał w tym roku. Jako dziewczyna mam dość nietypowe upodobanie, jestem mega fanką motoryzacji, auta to mój konik, chyba nawet większy niż mojego faceta :D No więc mój facet zabrał mnie na tor na przejazd ....ferrari! Wiadomo, zanim dorobię się swojego ferrari to może upłynąć jeszcze z 50 lat ( :D ), a tak kto miałam możliwośc sprawdzić jak to jest. No na prawdę jestem super zaskoczona, że on w ogóle na to wpadł bo to był super pomysł. Jeśli wasi faceci są takimi fanami aut jak ja, to na pewno polecam. Wiem, że realizuje to firma Autoprezent i ja właśnie z nimi jechałam.

Gość gość
Ja dostałam od mojego faceta komplet bielizny z Allesa :D muszę przyznać ze ma gust i wiedział co wybrać ;)

Gość gość
nie przejmuj sie to normalka i wszystko sie ulozy jak sie wie jak podejsc 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość Eryka_Mtw
Przecież fakt, że facet Ci kupił ładną bieliznę nie musi oznaczać, że już mu się do nie podobasz - jak dla mnie jest wręcz przeciwnie. Jeżeli byś mu się nie podobała, nie kupiłby Ci bielizny - jeżeli byś go nie kręciła, nie chciałby Cię oglądać w filuternych ciuszkach :) Ja osobiście lubię dostawać bieliznę - np. takie klimaty https://sklep.alles.pl/produkt,morning-p-up-body,817.html