Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy byłam gruba i ważyłam 62 kilo mysłałam ze jestem brzydka

Polecane posty

Gość gość
pulchna przy 50 kg? to moze ty masz po prostu szersze kości i wydaje ci się, że jesteś pulchna, a taką masz budowę ciała i nic nie poradzisz doceniaj w sobie to co masz ładne, a nie wychudzaj się za wszelka cene, by próbować być drobnokoścista jak te laski z tumblra tak jak laska jest szczupła a narzeka na biodra, a ma taka miednice i potrafi miec na niej kości więc nie zmieni nic ja np góry noszę teraz S a dołu S/M i wiem że na dole nigdy w XS nie wejdę albo nawet jakbym schudła nie wiadomo ile kg to w nogach bym sie zmieściła a z miednicą gorzej

Gość gość
Ale po co mam tyć skoro teraz jest dobrze,i przytyje ifaceci znow zaczna mnie olewać.

Gość prawictwo pospolite 137
idelana waga dla 165 cm wzrostu to 52 kg dla 171 cm wzrostu 54 kg

Gość gość
To chyba prowo. Ja mam 158 cm wiec mniej wiecej tyle co autorka, ważę +/- 55 kg i nosze rozmiar 34/36 zależy jaki sklep. Ok 3 lata temu ważyłam ponad 60 kg (o ile dobrze pamietam to 63 - skutek wakacji w USA ;) I wtedy nosiłam rozmiar 38/40. Jesli nosiłaś rozmiar 42/44 przy naszym wzroście.. to chyba nie ważyłaś 62 kg ale co najmniej 80 :O przecież 44 to worki po ziemniakach, nie wyobrażam sobie tak niskiej kobiety w takim rozmiarze. A jesli już to na pewno nie wayży 62 kg.

43 kg tyle obecnie ważysz ? To idealna waga dla dziewczyny która ma 141 cm wzrostu ile masz wzrostu ?

Gość gość
Jak ta laska waży 60 kg przy 160 cm i czasem w XS wchodzi... to ja nie mam pytań -http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/f8d/d9e/729/ad8/913/a2e/19e/288/f78/07a/83_500x640.jpg -http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cache/4e5/3de/402/081/732/05f/c72/095/dd3/484/1c_500x640.jpg nietrudno się domyślić że ważąc 43 kg byłaby naprawdę chuda a ta 50 kg przy 161 cm -http://img.szafa.pl/forum/1/foto_cache/f6a/776/35a/686/1a9/7c1/09e/aca/13c/ccd/25_500x640.jpg naprawdę uważasz że jak będziesz wazyc 50 kg to nie będą na ciebie zwracać uwagi? nie rozśmieszaj mnie. Masz mega kompleksy albo to prowo

Gość gość
jej waga to jej sprawa, jeśli się dobrze czuje to nic wam do tego zabawne jest, że grubasek nie można krytykować, bo przecież najważniejsze żeby się akceptowała! ale na zbyt szczupłej (według nich) która się akceptuje to można wieszać psy

Gość gość
Czasami nosiłam Mkę albo nawet weszłam w Xs jak wazyłam 62 kilo,ale podałam dokładne rozmiary bo byłam pulchna i rozmiar 42 i 44 pasował na mnie ale fakt faktem kiedyś przymieszałam bluzki z rozm 42 albo 44 i swtierdziłam ze beda dobre jak bede w ciaży bo były zbyt duże.

Gość gość
Ta dziewczyna wazy 60 kilo?Ale zazwyczaj przy tym wzroscuie i rtej wadze jest się nie zle utuczonym,ja miałam figurę jak Jesicca Simphon po przytyciu.

najlepsza waga dla 165 cm wzrostu wynosi dokladnie 52 kg dla 171 cm - 54 kg dla 156 cm - 49 kg autorka napisała , ze waży 43 kg . Z tego wynnika za ma około 141 cm wzrostu albo jest za szczupła . Bo 43 kg to idealna waga dla 141 cm wzrostu .

Gość gość
prawiku, weź ty lepiej stąd w*********j, bo nie jesteś ani lekarzem ani dietetykiem, tylko nieudacznikiem, ktory w zyciu nie widzial na zywo nagiej kobiety i ktory siedzi cale dnie na kafeterii :O wiec te swoje madrosci mozesz sobie co najwyzej wsadzic w d**e

Gość gość
Ja jej nie wyzywam od chudzielców (sama się nasłuchałam i w sumie nadal od matki słyszę), tylko ona przedstawia to w taki sposób, jakby jak najniższa waga była przepustką do bycia pożądaną a to jest bzdura. Owszem faceci wolą szczupłe niż te z nadwagą, lubią także drobinki, ale na boga, nie ważące nie wiadomo ile mało i na pewno nie powinno się narażać swojego zdrowia po to, żeby w swoich wydumanych wymysłach spełniać jakieś oczekiwania jak chcesz mieć fajną figurę i masz kompleksy na punkcie jej poszczególnych częśći to po prostu ćwicz, bo wychudzanie się świadczy tylko o tym, że będziesz chuda. A być szczupłą i fit, z jędrnym, wyrzeźbionym tyłkiem i nie trzęsącymi się nogami-galaretą (tak, nawet te z niską wagą mają takie nogi nieraz, brak im jędrności po prostu) jest o wieele lepsze.

Gość gość
Masz lekką niedowagę autorko, ale skoro podoba ci się taka figura to ok. Tylko mam nadzieję, że się nie głodzisz. Znam osoby, które naturalnie mają podobnie niską wagę i jeżeli ktoś ma tak z natury to nie ma w tym nic złego, ale jeżeli ktoś taką wagę osiąga poprzez rygorystyczne diety to niezbyt to zdrowe... Efekt jojo gwarantowany, chyba że do końca życia chcesz jeść tyle co ptaszek.

Gość gość
Takie wychudzone szkapy budzą we mnie takie samo obrzydzenie jak otyłe walenie. Kobieta około 60 kilo jest najatrakcyjniejsza.

ja ci wyznam ze lubimy ``drobne , miękkie `` kobiety , ale nie kościste czyli powinna być szczupła , ale z odrobiną tłuszczyku . Tak zeby jej sie nie było widać żeber dlatego uwazam ze 43 kg to za mała waga dla dziewczyny ktora ma 165 cm wzrostu idealna waga dla niej wynosi dokladnie 52 kg .

Gość gość
Przecież ona sama pisze że się odchudzała... btw ta koleżanka co jej piersi sprasowało, po 2 miesiącach ważyła tyle samo co wcześniej, a nawet więcej. Jojo :P jeżeli ktoś nie ma taiej wagi w naturze, to to jest do d**y, takie wychudzanie się, jak ktoś to ładnie napisał

Gość gość
Nie wierzę że tak wyglądałaś. Ale jakbyś ważyła te 50 kg to byłabyś i w sam raz, i zdrowiej by było

Gość gość
Ja nie mogę a czemu nie wierzysz ze miałam taka figurę?To przy tej wadze i wzroscie miałam być szczupła?No zastanów się.

Gość gość
Farna ma ewidentną nadwagę a tym ajac tyle kg przy takim wzroście jej nie miałaś.

Gość gość
A weszłas na liink madralalo?

Gość gość
dajcie spokoj ten watek zalozyl jakis prawiczek nie majacy pojecia o kobiecej wadze i probujacy cos wmowic babom

Gość gość
tak i dalej utrzymuje, że musiałabyś ważyć więcej żeby tak wyglądać rozmiar 44 to się urna nosi jak się waży 15 kg więcej...

Gość gość
Jestes skonnczona kretynką :D Farna może i wazy wiecej ale pewnie jest też wyższa jesli Ty przy 55 kg nosisz rozmiar 34/36 to znaczy że ważysz a dużo,a nie wyglądasz na tyle.Bo 60 kg to laska est zgrabna dopiero jak ma ok 175 wzrostu.

Gość gość
A i dziewczyny niektóre wazyły mniej ode mnie,a były grubsze niż ja więc waga dużo nie mówi