Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy byłam gruba i ważyłam 62 kilo mysłałam ze jestem brzydka

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite 137
60 cm w talii to lekka przesada powiedzmy ze 67 cm też jest dobre.. Nie musi być równo 60 cm

>>>Misio1 bo pewnie ich zony były szczupłe a gdy schudły to juz zbyt chude były dlatego im to przeszkadzało.<<< Nie były szczupłe w momencie, gdy zaczynali być razem. Po schudnięciu jednej zrobiła się ptasia główka, zamiast twarzy, a drugiej piękny, soczysty biust zamienił się dwie znoszone skarpetki :(.

Gość gość
Misio1 moze popatrz na swoja mordę,pamiętam jak Kupicha kiedys powiedział ze oceniasnie po twarzy jest krzywdzace ale nad ciałem zawsze można poprcowac jak kobieta jest gruba to jest jej wina raczej,a za twarz nikt nie odpowiada ale Ty i tak zyjesz w swoim wymyślonym swiecie.

Gość gość
A tam,mnie nie chca bo jestem niesmiala i zj****a do granic mozliwosci,nawet gdybym wygladala jak patyk i tak nikt by mnie nie chciał,w dodatku włosów mam bardzo mało,umre sama tak jak żyłam

>>>Misio1 Bo otyłosc nie kazdemu pasuje do twarzy<<< A czy ja gdzieś napisałem, że jest inaczej ? ? ? To tacy jak Ty wrzeszczą cały czas, że KAŻDA dziewczyna z minimalną nawet nadwagą jest OBRZYDLIWIE BRZYDKA i nikt jej nie zechce. A to jest g_wno prawda. x >>>teraz pokazujesz ze nie dosc ze jestes fetyszystpom to jeszcze jestes chamem.<<< Wydaje mi się, że już raz mnie chamem nazwałaś bezpodstawnie. Teraz też obrażasz mnie, bo odważyłem się napisać, ze jakaś dziewczyna nie miała brania z powodu jej twarzy. Taka była prawda, więc nie wiem: o co się obrażać. Dla wszystkich moich znajomych, twarz kobiety ma większe znaczenie, od budowy jej ciała (oczywiście wykluczając sytuacje ekstremalne).

Gość prawictwo pospolite 137
przecież ona ma racje . To oczywiste ze gdy dziewczyna ma twarz shreka , to nawet super sylwetka nie pomoże .. Jak ma przecietną twarz i super ciało to wtedy jej szanse wzrastają .

Gość gość
a właśniue ze pomoże, ale na jednorazowy seks z braku laku

>>>Misio1 moze popatrz na swoja mordę<<< Patrzyłem dzisiaj przystrzygając bródkę :). Całkiem dobrze się trzyma :). x >>>pamiętam jak Kupicha kiedys powiedział ze oceniasnie po twarzy jest krzywdzace ale nad ciałem zawsze można poprcowac jak kobieta jest gruba to jest jej wina raczej,a za twarz nikt nie odpowiada<<< Wybacz mi, ale Kupicha nie jest dla mnie żadnym autorytetem. Każdy zwraca uwagę na twarz i trzeba być prawdziwym debilem, by twierdzić, że tak nie jest. Co nie oznacza, ze wolno kogoś za nieatrakcyjną twarz poniżać lub obrażać, tak jak Ty obrażasz kobiety z nadwagą. x >>>Ty i tak zyjesz w swoim wymyślonym swiecie.<<< Tak :). Wolę swój wyidealizowany świat :), od g_wna, którym obrzuciły Cię media. Jak każdy prymityw, czerpiesz populistyczne wzorce z mediów i uważasz je za jedyną prawdę życiową. Przykro mi, ale to jest jedynie g_wno prawda :(.

Gość gość
est brzydka , ale nadrabia tym ze jest szczupła gdyby była otyła to jej szanse na chłopaka wynosiłby zero procent a teraz ma 20 % szans. własśnie dzięki wadze.

>>>ewlina lisowska super sylwetka i brzydka twarz Ale mimo to dziewczyna ma taką figure ,ze nie jeden by na nią poleciał<<< Ty to chyba jeszcze brzydkiej twarzy nie widziałeś :D :D :D.

Gość gość
nieprawda twarz mam ładną,ale jestem taka niesmiala i zj****a i bez gustu ze będe sama zawsze.jak laska gruba ale pewna siebie i ma gadane to moze miec kazdego,bo liczy sie pewnosc siebie,nie twarz czy figura

>>>a ta jest ładna ?<<< Prawictwo: czego Ty chcesz od twarzy tej dziewczyny ?

Twarz i urok osobisty mają ogromne znaczenie :). W sklepie, gdzie robię często zakupy, pracuj***ardzo chuda dziewczyna. Ma jednak tak interesującą twarz i kobiecość w *****ch, że zawsze mam ochotę zamienić z nią kilka słów :).

Gość gość
Twarz nie jest wazna ,chodziaz po schudnieciu mi sie polepszyl jej wyglad.

Gość gość
Ja zawsze myslałam ze przez twarz faceci mnie unikaja,bo kobiety mi wmawiały ze nie musze chudnac a jednak gdy schudłam faceci zaczeli sie mna interesowac wiec twarz nie jest najwazniejsza.

Gość gość
Misio zamknij się,jestes chamski bo tylko chamy w ten sposób oceniaja kobiety,a w dodatku sam sie z najgorsztymi pasztetami zadawałes o ile to nie jest twój wymysł paszczaku.

Gość gość
Każdy spoglada się najpierw na twarz żeby nie pomylic nikogo z kims ale to nie znaczy spaslaku że kazdy ocenia kobierty po twarzy,a na marginesie jak dziewczyna ma nadwagę to juz raczej nikt sie na nia nie patrzy więc twarz takiej raczej nie pomoże bo nadwage juz z daleka widac.

No coz faceci juz chyba tacy sa...ale oczywiscie nie mozna powiedziec ze wszyscy :) widzialam raz taka pare - dziewczyna byla dosc mocno otyla a chlopak wysoki przystojny szczuply , i szli przytuleni razem :) i to jest wlasnie wspanialy facet !

Gość gość
Nie byłas brzydka ale byłas za gruba.

Gość gość
Oczuwiscie ze sylwetka jest wazniejsza od twarzy,inaczej powidzenie dziewczyn by sie nie zmieniało od zmiany wagi.

Gość gość
Słuchajcie takiego frajera jak Misio1 to dalrko zajdziecie,dzis wszyscy patrza u kobiet na szczupła sylwtkę nie ma co okłamywać się że seksowniejsze sa otyłe albo pulchne.

Gość gość
U grubasek ciezko stwierdzic czy sa naturalnie brzydkie,czy ich tusza im obrzydza i odbiera urody,wystarczy spojrzec na gwiazdy gdy tyją ich twarze robia sie nie kształtne.

Gość gość
Zgadzam się z autorką. Największe powodzenie miałam jak ważyłam ok 54 kg przy 175 cm, teraz kiedy ważę już 62 kg to powodzenie jest mniejsze ;) nie zbrzydłam, nie postarzałam się itp.

Gość gość
Przytyłaś więc jednak zbrzydłas skoro powodzenie sie zmniejszyło.