Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

witam, kochałam się z chłopakiem, tydzień później dostałam okres wiec myślałam, że wszystko jest pod kontrolą. Jednak w tym miesiącu miesiączka spóźnia mi się 2 tygodnie. Dodam, że po okresie już nie współżyłam. Czy istnieje możliwość, ze jestem w ciąży czy spóźnia mi si przez stres bo faktycznie mam teraz trudny okres sesja, rozstałam się z chłopkiem...

Gość gość
Witaj, Są pewne rodzaje krwawienia w czasie ciąży, które nie są miesiaczką, ale mogą ją przypominać. Bardzo możliwe, że okres spóźnia Ci się przez stres, ale myślę, że warto zrobić test, to wiele nie kosztuje, a będziesz miała pewność. Ważne jest też to, czy i w jaki sposób się zabezpieczaliście.

Gość gość
Ja mam podobny problem. Otóż jakiś czas temu uprawiałam z chłopakiem seks przerywany, przez kilka dni. Około 4 dni krwawiłam jak na okres, który powinien się pojawić jakieś półtora tygodnia później. To było około miesiąc temu. Nie pojawiły się u mnie dni płodne od tamtego czasu, a od kilku dni odczuwam pewne zmiany. Przeczytałam o pierwszych objawach ciąży i kilka z nich się pokrywa: np wczoraj pojawiły się niespodziewane i intensywne mdłości-prawie kończące się wymiotami, zaparcia, prawdopodobnie grzybica pochwy lub jakaś infekcja, która też może być objawem oraz wzmożony apetyt oraz większa i częstsza ochota na seks. Czy możliwe, że jestem w ciąży? Powinnam zrobić test?

Gość gość
Jak się du/pczycie bez zabezpieczeń to zaciążacie.Nie trzeba rozpaczać tylko czekać na bobasa i wychowywać.

Gość gość
Nie rozumiem siedzenia po kilka tyg i zastanawiania się, test nawet w Rossmannie można kupić, niecałe 10 zł i sprawa rozwiązana. Nikt nie umie wywróżyć wam jak jest, może to dziecko, może stres, bo nie macie @ i się denerwujecie, ale z tego "może" to wy się nie dowiecie jak jest.