Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek111111111

mam jej dosc !

Polecane posty

Gość Wojtek111111111

Witam, mam pewien problem, ale zaczne od poczatku. Od 2 lat jestem z dziewczyna na poczatku bylo idealnie, duzo rozmow, wzajwmnie wspieranie sie oraz bardzo czesty seks. Miala problemy z rodzicami, i w tym ja wspieralem jak tylko moglem zeby bylo okej, widzismy sie codziennie oczywiscie klutnie byly dosyc czeste ale to raczej takie krotkie. Nagle przyszedl czas wyjazdu na staz na 1.5 miesiaca, podczas tego wyjazdu ja strasznie tesknilem ale ona... Nigdy nie miala czasu na rozmowy przez telefon, zawsze cos byle by nie ze mna rozmawiac, mimo tego ze miala czas rozmawiac no ale wolala kolezanki, no ja rozumiem ze ma do tego prawo ale bywalo tak ze albo wylaczyla telefon bo za czesto dzwonilem albo nie odbierala i nie zadzwonila przez caly dzien, albo kilka dni. W dniu jej przyjazdu gdy bylem szczesliwy ze przyjechala ona powitala mnie tekstem ze " ubralem sie jak idiota'' wtedy myslalem ze to koniec juz przez tydzien ciagle klutnie, pretensje. Po tygodniu wszystko wrocilo do normy , i wtedy sie jej oswiadczylem to bylo po 1 rok i 4 miesiacach zwiazku i ona sie zgodzila wtedy przez miesiac wrocily stare czasy jak na poczatku zwiazku. Nagle pewnego dnia postanowilisny razem zamieszkac i tu sie zacza problem , no poczatku bylo okej a teraz ona ciagle ma do mnie pretencje, malo rozmawiamy i seks jak jest raz na tydzien to jest bardzo dobre. Ja jej mowie ze ja kocham ona no to ze wie o tym, a z jej ust te slowa' to rzadkosc, tylko ja pracuje dobrze zarabiam ona co prawda dorabia bo studiuje ale tu nie chodzi o to ja pracuje 6 dni w tygodniu po 10 godzin dziennie a mimo tego ja wracam do domu to zamiast buziaka to ona z telewizorem a ja ugotowac, posprzatec iisc zrobic zakupy i jej uslugiwac we wszystkim a w niedziele jak mam wolne to zamiast odpoczywac to musze jej uslugiwac, a buziaka w usta to dostane raz na dzien to jest wtedy spoko. Bardzo ja Kocham ale nie wiem co mam o tym wszystkim sadzic

Gość gość
wygląda na to, jakby zwyczajnie przestało jej zależeć, ale z jakiegoś powodu woli być z tobą niż sama... może to przyzwyczajenie?

Gość wojtek11111111
Dodam tylko ze calkiem niedawno byla taka sytuacja ze zgubilem portfel i poszlem go szukac a moj telefon zostal w domu, przyszlem po 2 godzinaxh ale znalazlem go a ona zaczela plakac ze sie martwila o mnie i co chwile mowila ze mnie Kocha, druga sytuacja kiedys powiedzialem ze ja kocham bardziej ona znowu sie rozplakala i mowila ze jak tak moge mowic bo ona Kocha mnie ponad zycie i jej sie smutno zrobilo, a co do seksu moze i raz na tydzien ale ja sie staram ona tez i jest fantastycznie, ale nadal nie rozumiem jej zachowania bo przytula mnie, opiekuje sie mna ale o co jej chodzi ?