Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćNIKA

P wiedz, że

Polecane posty

Gość gośćNIKA

Jesteś idealny, miły, szarmancki, czuły, dowcipny, no może czasem masz te swoje humorki, czasem Ciebie nie rozumiem kompletnie, ale jesteś jedynym chłopakiem, którego zaakceptowało moje serce takiego jaki jesteś i oddałabym wiele za to, abyś był teraz obok, lecz wiem, że to niemożliwe :/ Tak bardzo za Tobą tęsknię P :/

Gość gość
nie chciałbym takiej dziewczyny, niedojrzałej i zaprzeczającej sobie samej. faceci zachowują sie podobnie, zaprzeczając sobie, nie wiedząc czego chcą, a czas upływa na niczym, życie przepływa przez palce na NICZYM

Gość gośćNIKA
Ja nie zaprzeczam sobie tylko akceptuję to, że on ma wady, bo każdy je ma. Nie ma ludzi bez wad i dlatego wymieniłam też jego wady, bo nie wymieniając ich okłamałabym wszystkich. I akceptuję go z wadami :P

Gość gość
No i co z tego wynika,po co tu piszesz?I do kogo?

Gość gość
Nie zaprzeczasz? To przeczytaj uwaznie co tu piszesz w 1 zdaniu ''....ale nie możemy być ze sobą". Pytanie zasadnicze, po co zamulasz kafeterię. Bawisz się dobrze. Jeśli wiesz, że nie będziesz z kolesiem, to miej w sobie dumę i odejdź a nie wypisuj dyrdymałów na forum jakbys liczyła na litość, że on zmieni zdanie i będzie z toba.

Gość gość
No i ten P domyśli się że to o niego chodzi,nie możesz do niego na @ napisać albo zadzwonić a nie zamulać kafe?

Gość gość A
hmm ciekawe ja pewnym panie P mogłabym napisać to samo :) Jest idealny, miły, szarmancki, czuły, dowcipny, czasem ma jakieś swoje humorki, czasami w ogóle go nie rozumiem Ale tęsknie za Nim chociaż nie powinnam