Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się w swoim szefie a on we mnie

Polecane posty

Gość gość

Chcemy zostawić swoje rodziny i być razem:) Dzisiaj mi oznajmił, że odchodzi od swojej rodziny i oczekuje tego samego ode mnie:) Ja mam 2 dzieci, on 1, chcemy razem zamieszkać... I co??? Piszecie, że każdy romans kończy się tak samo!!!! Jak widać nie!!!!

Gość gość
I co zostawisz swoje dzieci?

Gość gość
A duże macie dzieci? Ja nie potępiam, miłość ma swoje prawa, ważne by nikogo nie skrzywdzić, przede wszystkim dzieci. Życzę Wam powodzenia.

Gość gość
Nie. Dzieci biorę ze sobą. Kupujemy mieszkanie, przeprowadzamy się do niego oboje+ moje dzieci.

Gość gość
No łatwo się tak mówi bierzemy dzieci i juz . ale drugie wasze połówki tez maja coś do powiedzenia . a niech się wam ułoży . skoro w daliście się w romans widocznie nie byliście szczęśliwi z tamtym osobami . powodzenia i podziwiam za odwagę . sama bym chciała mieć taką :-)

Gość gość
autorko,czy nie pisałaś ostatnio o romansie z szefem i o mężu który o niczym nie wie?

Gość gość
Nie, nie zakładałam takiego tematu. Fakt, że mąż niczego oficjalnie jeszcze nie wie. Sądzę, że na pewno podejrzewa. Tylko mnie już z nim nic nie łączy i niczego nie chcę od niego. Została mi tylko rozmowa z nim i odchodzę. Dziękuję Wam za miłe słowa:)

Gość gość
Aha,bo była taka historia. Ja również nie potępiam takich decyzji.Uważam,że można być szczęśliwym w drugim związku, a nie warto się męczyć. Najważniejsze,żebyś wszystko na spokojnie przemyślała i wzięła pod uwagę.W życiu różnie bywa.