Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

no więc pozostanę sama moze tak będzie lepiej

Polecane posty

Gość gość

poszłam na randkę - myślałam, że to fajny facet - okazał się idiotą i chamem. poza tym jestem zadurzona w kimś przez internet, dla kogo nie znaczę nic, kto się dystansuje. już wkrótce stuknie mi 30-tka. w pracy się mylę - dobrze, że jeszcze póki co praca jest. przychodzi jakiś stan depresyjno-wiosenny do mnie. ktoś też tak ma?

Gość gość
gdzie pracujesz?

Gość gość
witaj,ja mam podobnie,wiek podobny ,ostatnie miesiace żylam miloscia do faceta co ma mnie w d***e,wreszcie to do mnie dotarło,teraz nie mam juz nic,pustka

Gość gość
i jak sobie radzisz? bo w sumie w naszym wieku kobiety mają rodziny, dzieci; najgorsze jest to, że ja się przed nim otworzyłam, a on stwierdził, że był tylko miły ;) to dobrze, fajnie, miło z jego strony, więcej nie zadaję się z facetami z internetu ;)

Gość gość
hm,w ogóle sobie nie radze,chyba mam depresje,nie wiem po kiego grzyba on mi w głowie zawracał,taki typowy zimny dran,chciał podupczyc i tyle chyba:(a ja głupia wyobrazalam sobie bóg wie co

Gość gość
juz bym wolała, zeby ten mnie wykorzystał, ja przez niego znieczulam się chemicznie