Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamierzam ją zostawić zaraz po porodzie, bo wiem że nie moje

Polecane posty

Gość gość
za wszystko płacą razem a ty twierdzisz że on ma wyprawkę w du/pie jako związek partnerski ona wie że będą płacić razem, skoro znasz się na wyprawkach super to jak ty urodziłas dziecko to rozumiem że twój partner/mąż nic nie kupił dla dziecka przed porodem ?

Gość gość
Prowokacja jak nic. Ale zróbmy założenie, ze coś z prawdy w tym jest...no to trafił swój na swego, oszust na oszustkę, ona się z kimś przespała, on wszedł w związek oszukując dziewczynę co do swojej płodności. To też podłe, bo jak ktoś wyżej napisał to może dziewczyna nie związała by się z niepełnosprawnym facetem. Więc to prosta sprawiedliwość- on skłamał, jemu też ktoś zrobił świństwo, no i się wyrównało. A te pierdoły, zemsty, miesiące mieszkanie, wyczekiwanie momentu żeby dowalić, rady przyjaciółki, to po prostu słabe. Dorośli ludzie na poziomie nawet w trudnej sytuacji zachowują się inaczej, a nie uprawiają jakies psychotyczne gry. Szczerze mówiąc to ja nie toleruję niewierności, wrabiania kogoś w dzieciaka, ale nie chciałabym mieć faceta , który nawet z taką kobietą takie jazdy odwalał. Po co mi psychopata i kto mi zagwarantuje, że znowu mu się psychoza nie ujawni nawet jak ja go będę uczciwie traktować

Gość gość
no i własnie o to chodzi,kto gra oczekującego ojca planując zamknięcie drzwi przed nosem kobiety z noworodkiem ze szpitala ? kompletny brak logiki jak technicznie to ma wyglądać ? czy on ją zawiezie do szpitala i zamierza uciec czy jej towarzyszyć ? powie jej przed porodem czy po ? powie jej po wypisaniu matki z dzieckiem ze szpitala ? gdzie ona wtedy ma pojechać ? zamierza spakować rzeczy dziecka wszystkie w domu i zawiezie do szpitala i zostawi walizke? nie wiem jak to wygląda prawnie ale jeśli ona płaci za mieszkanie i wszystkie rachunki na pół to czy ma prawo żądać wpuszczenia do mieszkania z dzieckiem, czy ma prawo zawiadomić policję ? mówię że nie wiem

Gość gość
Prowo frustrata :-o Dajcie sobie spokój z odpowiedziami.

Gość gość
kupa durniów tu siedzi zaserwowano taką prymitywną prowokację a tu jakie poruszenie pelikaneria smarkata :D

Gość gość
też mam znajomych, którzy rok się chędożyli bez zabezpieczenia, bo chłop miał jedno jądro i coś tam jeszcze, że bezpłodny na 100%. synek ma już 5 lat, zdrowo się chowa. badania DNA były.

Gość gość
prowo i to marne, bo każdy kto ma problem z niepłodnością wie, że nie ma czegoś takiego jak pewna bezpłodność - chyba, że masz usunięte narządy rozrodcze. jesteś wykastrowany autorze?

Gość gość
jaj na pewno nie ma, takie żale chłopaczka, zagrywki i prowokacje rodem z piaskownicy. Mężczyzna inaczej się zachowuje

Gość gość
A co jak się okaże,że to twoje dziecko? Po co tyle nienawiści...

Gość gość
ja na jej miejscu bym wtedy załatwiła dziada tak żeby się nie pozbierał, alimenty wysokie, zero kontaktu z dzieckiem. Sam zaczał. Gnoiłabym faceta równo na wszystkie możliwe sposoby

Gość gość
Uważam, że prawidłowo nie ma nic gorszego niż tak wyrachowane kobiety które same uważają że mają prawo decydować kto jest ojcem ich dziecka no bo głupio im przyznać że się puściły

Gość gość
Popieram , nie zasługuje na dziecko jeżeli tak od razu wymyśla taką zemstę, bez 100% pewnosci czy jest ojcem czy nie. Dla mnie człowiek bez wartości.

Gość gość
pałasz chęcią zemsty, to normalne, ale plan jaki sobie umyśliłeś nikomu na dobre nie wyjdzie i nie powiedzie się, zwłaszcza mam na myśl te twoje pomysły z wyciągnięciem od niej kasy za badania DNA i zwrot pieniędzy 1. po pierwsze powiedz dziewczynie że masz diagnozę na niepłodność i że jesteś zdziwiony że zaciążyła 2. jeśli zdradziła - w tym momencie powinna sama się przyznać (raczej jeśli ma odrobinę zdrowego rozsądku nie będzie dalej brnąć w kłamstwo że jesteś ojcem tego dziecka) 3. jest szansa że nie zdradziła i rzeczywiście to twoje dziecko - podano ci przykłady takich historii, że to możliwe - po porodzie zróbcie badania DNA - koszt ponosi ten kto wnioskuje o to lub ten kto utrzymuje przed sądem iż nie jest ojcem (ona nie poniesie kosztów jak zakładasz) 4. żeby zostać wpisanym do aktu urodzenia jako ojciec nie wystarczy jej oświadczenie - musi to zrobić wyłącznie w twojej obecności przed kierownikiem USC, i ty też musisz potwierdzić -- NIC bez twojego udziału laska nie może zrobić, podanie w szpitalu twoich danych jako ojca NIE MA ŻADNYCH SKUTKÓW PRAWNYCH (również w kwestii alimentów) 5. jeśli laska będzie potrzebować pieniędzy na leki, witaminy i wyprawkę, będzie się mogła starać o zabezpieczenie finansowe z tego tytułu (jeśli jej dobrowolnie nie dasz), jednak jeśli po porodzie testy wykażą że to nie twoje dziecko, będziesz mógł się starać o ich zwrot czyli najpierw płacisz, potem dostajesz zwrot jeśli to nie twoje - ale tylko podczas ciąży i zaraz po porodzie: http://www.infor.pl/prawo/alimenty/alimenty-na-dziecko/262167,Alimenty-na-czas-ciazy.html alimentów nikt ci nie dowali dopóki sąd nie uzna twojego ojcostwa

Gość gość
A który facet przyznaje, że się puszcza na prawo i lewo. Kobiety powinny wykorzystywać chłopów tylko do zapłodnienia a potem kopa.... wylot....

Gość gość
jeśli autor ma rację i dziecko nie jest jego, a oboje z tą kobietą ciągną taką grę na zwłokę, to też oboje są siebie warci, dwoje wrednych padalców się dobrało i zaraz przyjdzie przyjdzie na świat bogu ducha winny trzeci nasączony jadem juz w życiu płodowym

Gość gość
ale sie komuś prowo udało, pelikany siedzą całą dobę, łażą po portalach prawnych, cytują, srają się , ja piertole :O

Gość gość
Prymitywne prowo. Nie ma takich łajdaków.

Gość gość
Dobre prowo ktoś wymyślił, pelikany łykają :)

Gość gość
Prowo czy nie to nie ważne bo są tacy debile na tym świecie. Więc podyskutować o sytuacji nawet teoretycznej można.

Gość gość
a ja myślę że to prowo stworzyła kobieta

Gość gość
Nawet bezpłodny facet ma kilka sprawnych zdolnych do zapłodnienia plemników. Jeśli kobieta ma idealny dla jego spermy śluz, to już ta bezpłodność nie jest taka pewna. Do zapłodnienia potrzeba jednego, tylko jednego plemnika. Mam dziecko zrobione palcem. Wystarczyło się wilgotnym paznokciem podrapać po .... po strzepaniu kapucyna mężowi w dniu owulacyjnym.

Gość gość
Ja też myślę, że to prowo stworzyła kobieta. Jakoś nie wyobrażam sobie faceta na babskim forum, który cieszy się, że zostawi babę po porodzie, bo dziecko nie jest jego :D śmiechu warte. A wy się podniecajcie dalej, naiwniaki! 🖐️

Gość gość
co wy tak jej wszyscy bronicie a jesli naprwde go zdradzila to zasluguje na to zeby sie tak zemscic

Gość gość
zrob tak powiedz jej ze jestes bezplodny i watpisz w to ze to twoje bo masz podstawy i chcesz badan dna. po porodzie od razu zrob badania a na 2 tygodnie czy ile tam sie czeka na wyniki niech idzie do rodzicow albo gdzies indziej

Gość gość
Zemścisz się na niej , no i na dziecku.... A co dzieciak winien????

Gość gość
jak to nie jego to co go to obchodzi ? wtedy bedzie musiala znalezc tego ktoremu dala d**y i niech tamten sie martwi

Gość gość
I tak będziesz płacił kmiocie zamoczyłeś? to twoje :D !!!

Gość gość
jak nie uzna to nie bedzie placic

Gość gość
Tylko tak nieodpowiedziałni ludzie stwarzają już piekło jeszcze nienarodzonemu dziecku. Tylko człowiek wyrachowany może wymyślić taki plan zemsty, nie mając 100% pewności co do winy bliskiej mu osoby. Godne pożałowania.....

Gość gośćNon e vero
Też tak myślę:-) że to Prowo Stworzyła Kobieta:-)