Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rafal27gdansk

bezsennosc po rozstaniu w dlugim zwiazku

Polecane posty

Gość rafal27gdansk

Witam. Mam pytanie odnosnie osób ktore sa po rozwodzie lub rozstaniu. Jestem wlasnie 2 miesiac po rozstaniu po 3.5 letnim zwiazku i mam depresje. Bylem u psychiatry po leki antydepresyjne - asertin i hydroksyzyna na sen. Oczywiscie hydroksyzyna doraznie. Codziennie mysle o eks raz wiecej raz mniej , i nie daje mi to spokoju. Spie po 2 godziny dziennie. Zaczalem chodzic na silownie. Ale problem lezy w psychice. Jak czytam forum to mi nieco lzej ,bo inni sa w duzo gorszej sytuacji..... czytam sobie tez ksiazki psychologiczne zeby poznac swoja osobowośc. Jestem typu narcystycznego z rozchwianiem emocjonalnym . Tak pol na pol. Zwiazek byl udany ale jak przyszlo podjac jakies konkretne kroki w celu stabilizacji to sie wycofywalem.... teraz zaluje bo ex chciala zebym zamieszkal u niej w domu z jej rodzina a ja sie przed tym bronilem jak glupi. Mam 27 lat. Mieszkalismy od siebie 30 km. Jak sobie poradziliscie z tesknota? Rafal z gdanska

Gość gość
A nie da się tego jeszcze naprawić ? Walcz człowieku ! Skoro tyle byliście razem i chciała abyś z nią zamieszkał to raczej Cię kocha. Postaraj się jeszcze.

Gość gość
Dobrze zrobiles. To najwieksza glupota zamieszkac z rodzicami. Chciala Cie usidlic. Wez sobie kartke, dlugopis, zrob dwie rubryki, "za" i "przeciw". Po tygodniu, dwoch, m-cu zobaczysz czego jest wiecej, i czy warto walczyc, czy nie.

Gość gość
Powiem ci z czego to wynika:) Z chorego przywiązania. Tam gdzie jest takie przywiązanie nie ma miłości jest tylko żądza posiadania. Wejdz na yt i posłuchaj ANTHONY DE MELLO " Odkrywanie zycia na nowo" :) sam doświadczysz co ciebie unieszczęśliwia