Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seba1991

Czy warto na to jeszcze odpisać ?

Polecane posty

Gość Seba1991

„Gdybym nie miała zaszczytu znać Jejmości, pewnie posrałabym się ze szczęścia, iż moja skromna osóbka wzbudziła u Jejmości takowe zainteresowanie. Jako jednak Jejmość nie jest mi obca, pozwolę sobie moim skromnym zdaniem wyrazić przypuszczenie, iż na tym ziemskim padole swój ascetyczny żywot pędzi niemało niewiast, których zainteresowanie Jejmości z pewnością doprowadzi do omdlenia.“ Chciałem ją tylko zaprosić na kawę/lampkę wina. Za mało romantyczne ?

Gość gość
Dziewczyna bezposrednia. Chciala do lozka a nie na kawe. Nie lubi prawiczkow.

Gość gość
bosz, wspolczuje osobie ktora dostala takiego smsa. A ten kto to pisal, brak slow....mialo byc fajnie, a wyszlo jak zwykle...wroc, wyszlo tragicznie!

Gość gość
A co w tym sms-ie tragicznego? Kobieta rozpoznała po prostu w autorze narcystycznego, zapatrzonego w siebie aroganckiego bawidamka, który nie szanuje kobiet. To jasne z tej wiadomości. I odpisała mu tak, jak na to zasluyżył swoim zachowaniem, szczerze. Brawa dla odważnej i szczerej kobiety, która postanowiła nie tracić czasu dla dupka. Takich teraz pełno i ja też już przestałam się umawiać, bo w kółko kto o mnie zabiega, to okazuje się właśnie takim typem. A mnie egoistyczni mężczyźni o zbyt wysokim mniemaniu nie interesują, wolę zostać sama.

Gość gość
i czym ty się chłopie chwalisz ? jaka kobieta, taki wpis. z drugiej jednak strony, jak odzywasz się do niej po latach i chcesz zaprosić ją na kawę, to wygląda na to, że ta kawa może być przeterminowana. olewanie kogoś, a potem jak gdyby nigdy nic zapraszanie na kawę/wino jest poniżej pępka i nie wiadomo, czy majtki mają ze szczęścia opaść, czy przygotować wytęsknione prezerwatywy :D 🖐️

Gość Szary_facet
Chyba jegomości nie jejmości - to pisze babeczka do gości, prawda? Poza tym - jak chcesz zachować resztki godności to nic nie mów. Lepiej milczeć i uchodzić za idiotę, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Gość gość
oczywiscie ze warto przecie to zloto poleci 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość Seba1991
Nie wiem czym sobie zasłużyłem na takie epitety. Staram się wobec niej być grzeczny, nawet bardzo, bo mi na niej zależy. Tak już od 4 lat. Zawsze jestem dla niej miły, jak tylko potrafię i pomagam, gdy zachodzi potrzeba. Teraz w niedzielę to ona mi pomogła, więc chciałem się odwdzięczyć i co tu ukrywać, miałem nadzieję, że będzie okazja porozmawiać w cztery oczy. Takiego tekstu jednak się nie spodziewałem. Czym na to zasłużyłem ?

Gość gość
Chyba wszędzie powinno być Jegomosc , bo tak to nie wiadomo o co chodzi Rany, czy ludzie już nie potrafią pisać jasno?

Gość gość
Oczywiście, że będziesz strugał wariata, że nie wiesz, o co chodzi, jak każdy narcystyczny d**ek. Wy choćbyście robili kobiecie najgorsze świństwo nawet po latach twierdzicie, że nie wiecie, dlaczego Was zostawiła, bo przecież byliście tacy idealni Waszym zdaniem. Choćbyście ją upokorzyli, zdradzili, potraktowali jak śmiecia, nadal uważacie, że byliście w porządku i nie zrobiliście nic złego. I nie zrozumiecie, bo nie potraficie z powodu braku uczuć miłości i empatii, ale mądra kobieta zauważy, co z Was za bezczelne typki i da Wam kopa. I nie pomoże Wasze wybielanie się tak jak to robisz tutaj na forum i próbowanie wzbudzenia współczucia, bo sami ich dla innych nie macie, a tylko udajecie wspaniałych ludzi, którymi nigdy nie byliście i nie będziecie. Takie teksty jakie tutaj wypisujesz znam już na pamięć. Przestań truć i idź na leczenie do psychiatry.

Widocznie kobieta zna twoja przeszłość i nie potrafi inaczej się zachować. A tekst jaki wysłała, bez tych ozdobników w rodzaju "Jejmości" w porządku, i wiele wyjaśnia. W ten sposób cały romantyzm zanika.

Gość Seba1991
Masz rację, zacznę ją traktować jak wszystkie inne bezmózgowe nimfomanki w grupie, wtedy zmieni o mnie zdanie.

Gość gość
Nikt o Tobie nie zmieni zdania na pozytywne, jeśli najpierw nie pójdziesz do psychiatry na terapię. Inaczej każda mądra kobieta, która chce zdrowego związku, a nie pełnego Twojego "ja, ja, ja", przemocy psychicznej i znęcania się nad dziećmi, kopnie Cię słusznie w tyłek. Dzieci od takich ludzi też uciekają i zrywają z nimi nie bez powodu kontakty. Albo zrobisz coś z sobą, albo zapomnij o normalnej kobiecie. Chyba że trafisz na tak samo nienormaną jak Ty, tylko nigdy nie miejcie dzieci.

Gość gość
"Seba1991 dziś Masz rację, zacznę ją traktować jak wszystkie inne bezmózgowe nimfomanki w grupie, wtedy zmieni o mnie zdanie". To właśnie bardzo typowa odpowiedź narcyza. Najpierw żali się, jak mu niby zależy na kobiecie, jaki to on biedny misio, a za parę minut wyzywa ją jak tutaj np. od bezmózgowych nimfomanek (coś szybko Ci ta rzekoma miłość przeszła, bo tak naprawdę wcale jej nie było, bo jesteście puści w środku niczym wydmuszka), po czym zaczyna gierki. Za parę chwil zacznie manipulować dziewczyną. Dobrze, że dała Tobie kopa, szkoda, że od razu nie wystrzeliła w inną galaktykę. Mniej by było takich dupków jak Ty.

Gość abstraktyk
Ja tam autora rozumie. Takie juz jest to z****** zycie. Setki pchaja sie same do lozka - w cudzyslowiu, a od tej, na ktorej nam najbardziej zalezy, slyszy sie takie slowa. I jak tu nie zostac narcystycznym bawidamkiem ?

Gość gość
Abstraktyku, to jest życie, że najczęściej nie chcą nas Ci, na których nam najbardziej zależy. Ale narcystycznym bawidamkiem się nie zostaje, nim się jest niestety od urodzenia i bez terapii u psychiatry, podczas której nie będzie w dodatku chciało się kłamać, bo tak robią osoby z NPD, nie da się tego zmienić. To zaburzenie rujnuje całe rodziny, które są nazanczone domową przemocą. Nie śmiej się z tego, bo to bardzo poważna sprawa i bardzo przykra dla ludzi, którzy muszą żyć z takimi dupkami.

Gość gość
ta panna to kretynka, która nie rozróżnia płci? sama do siebie pisała? bo chyba nie do Ciebie, skoro jesteś płci męskiej?

Gość Seba1991
Nie pisz kretynka, bo Cie obsypią epitetami jak mnie poprzednio. Uważałem ją za coś wartościowego, widocznie jestem dla niej niczym. Szacun u innych zdobywa się chamstwem, pogardą i arogancją. Taka prawda.

Gość gość
Są dwie możliwości. Albo dziewka nie zna języka ojczystego albo adresat to miękka cipka i zwracanie się do niego w żeńskiej formie, to działanie celowe. Nie wiem, nie widziałam, nie znam, nie wnikam. Ale stawiam jednak na to, że kretynka;).

Gość gość
oczywiscie ze warto przecie 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
Murzynek Ahmed w Paryżu mieszka Głowę Ci uciąć chce ten koleżka Ostrzy maczetę przez całe ranki Czyta z Koranu co lepsze wzmianki O tym co robić ma z niewiernymi Gdy na ulicy spotka blond w mini Dobrze, że Ahmed z Islamistami Nie chodzi tutaj do szkoły z nami A gdy ze szkoły do domu wraca Bomby buduje to jego praca Aż mama krzyczy Ahmed łobuzie Kiedy dynamit chowa w swej bluzie Mama powiada poszukaj żony Ale on w kozy wciąż zapatrzony Lecz mamy miłość ciągle jest czysta Bo dobry z niego jest terrorysta

Gość gość
To jakaś kretynka z przerośniętym ego, daj sobie z nią spokój i poszukaj normalnej dziewczyny.

Gość gość
Kretynka czy nie kretynka ale z polskim na bakier.

Gość gość
odpisz jej tak : to zdumiewające że ąż tyle wiesz na mój temat , to zadziwiające , że tak zagłębiłaś się w moje życie towarzyskie i masz wyrobione zdanie. Cieszę się że dzięki temu ustrzeżesz się od posrania i co za tym idzie ciągle będziesz miała o sobie takie dobre mniemanie. Gdybyś jednak zmieniła zdanie wielce mnie to ucieszy .

Gość gość
ja już bym prędzej tej debilce napisała, że "jejmość elokwentna być się starała, a ukazała braki zarazem w edukacyji i kulturze osobistej . zdumieniem napawa, że waćpanna nie rozróżnia formy męskiej od żeńskiej, gdyż takowe podstawy nauczane są w szkołach podstawowych. czyżby jejmość dyplomem ukończenia owej szkoły pochwalić się nie może? rad jestem niezmiernie, żeś cechy takowe ujawniła na wstępie, abym nie był zmuszony więcej czasu na pannę marnować. jegomość."

Gość gość
Kawa i wino nic złego :)

Gość gość
Nie odpisuj jej, nie Jestes w jej typie.

Gość gość
chyba Jegomości- tak to jest jak ktoś chce zabłysnąć intelektem, ale mu nie wychodzi bo w sumie intelektu brak. odpisała chamsko, niefajnie, niemiło i niekulturalnie. Ani to śmieszne, ani mądre. Mogła odpisać normalnie ale widać coś z główką nie tak. Wróć- na pewno coś z główką nie tak.

Gość gość
ja już bym prędzej tej debilce napisała, że "jejmość elokwentna być się starała, a ukazała braki zarazem w edukacyji i kulturze osobistej . zdumieniem napawa, że waćpanna nie rozróżnia formy męskiej od żeńskiej, gdyż takowe podstawy nauczane są w szkołach podstawowych. czyżby jejmość dyplomem ukończenia owej szkoły pochwalić się nie może? rad jestem niezmiernie, żeś cechy takowe ujawniła na wstępie, abym nie był zmuszony więcej czasu na pannę marnować. jegomość." Popieram! do zakutego łba może coś dotrze!

Gość gość
Nie opdisuj, bo jeszcze cos wiecej wysmaruje i bedziesz musial kolejne minuty marnowac na czytanie takich wymiocin. Baba sie sili na oryginalnosc, ale jak juz tlumnie zauwazono, wychodzi bardzo marnie.