Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Seba1991

Czy warto na to jeszcze odpisać ?

Polecane posty

Gość gość
"bo tak robią osoby z NPD, " co to jest NPD?

Gość gość
gość 2015.02.17 Nikt o Tobie nie zmieni zdania na pozytywne, jeśli najpierw nie pójdziesz do psychiatry na terapię. Inaczej każda mądra kobieta, która chce zdrowego związku, a nie pełnego Twojego "ja, ja, ja", przemocy psychicznej i znęcania się nad dziećmi, kopnie Cię słusznie w tyłek. Dzieci od takich ludzi też uciekają i zrywają z nimi nie bez powodu kontakty. Albo zrobisz coś z sobą, albo zapomnij o normalnej kobiecie. Chyba że trafisz na tak samo nienormaną jak Ty, tylko nigdy nie miejcie dzieci. Kochanie, jedyną osobą która powinna się udać na leczenie, w trybie natychmiastowym jesteś Ty. Jakie dzieci, jaka przemoc psychiczna? Masz awersję do mężczyzn? to rówenież podlega leczeniu i terapii, w twoi przypadku terapia długotrwała przyniesie efekty. Autorze, nie warto zniżać się do poziomu dla idioty. Dziewczyna przygłupia, po co Ci randki z nią? Chamstwo i nieurodzaj w słownictwie usilnie ukrywany pod kilkoma słowami nie z tej epoki. Skoro jest chamska teraz, to będzie już zawsze. Pozdrawiam.

Gość gość
Kiedys sie rozmawialo a teraz tylko maile i smsy, stad te braki w werbalnej konwersacji. Nawet w restauracjach nie podaje sie dziasiaj juz talerzy i sztuccow, takie czasy....