Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aneczka0198

Oszukał mnie, ale go kocham.

Polecane posty

Witam. Mam problem dotyczący rozstania i tego ze chłopak mnie oszukiwal. Nie wiem czy takie oszustwo jest warte rozstania i czy dobrze zrobiłam dlatego chce wiedzieć co o tym myślicie. Byłam z chlopakiem 1,5 roku. Dowiedziałam się niedawno że od jakiegoś pół roku pali zioło i zdążył uzależnić się już od papierosów. O niczym nie wiedziałam i poczułam się jak idiotka. Jako chłopak zawsze był kochany i niezastąpiony. Miałam wrażenie ze jest w stanie zrobić dla mi r wszystko. Zawsze był troskliwy i potrafił mi udowodnić że mnie kocha. Kiedy dowiedziałam się ze robił to za moimi plecami chciał się zabi. ZZniknął na parę godzin. Szukałam go razem z jego siostrą i o wszystkim jej powiedziałam. Doszło to tez do jego rodziców. On teraz ma mi za złe ze zniszczyłam mu życie ale jak zrobiłam to dla jego dobra. (to ze powiedziałam o wszystkim). Bardzo go kocham i nie wyobrażam sobie życia bez niego ale nie wiem czy potrafiłabym mu jeszcze zaufać. Z jego rodziną tez miałam dobre relacje. Dodam że on ma 18 lat a ja 17. Co zrobili byście na moim miejscu? Kocham go ale najbardziej zabolalo mnie to że robił to wszystko za moimi plecami a jeszcze e bardziej to ze się zabije. Nie chce się więcej bać ale nie umiem chyba żyć bez niego.

Dlaczego tak jest, że nie potrafisz zakochać się w kimś stabilnym emocjonalnie, że kochasz kogoś, kto już na początku oszukuje, nie ma szacunku do ciebie ? Jesteś młoda i masz życie przed sobą. Nie pisz banałów, że "nie możesz bez niego żyć" bo jakoś nie umierasz. ;) Skoro jednak pytasz, "co na twoim miejscu bym zrobiła", odpiszę, że przenigdy nie chciałabym faceta ze słabym charakterem, a już na pewno takiego z nałogami. Życie nie polega bowiem na tym, żeby już na starcie znajomości bawić się w Matkę Teresę, a za parę lat być przy kimś takim wrakiem człowieka obciążonym dziećmi i mężem który jest, ale tak naprawdę ucieka w nałogi. Ja bym od takiego uciekała i szukała kogoś z kim można budować zdrową relację. 🖐️

Gość gość
a czy masz jakies hobby bo to wazne jest w zyciu 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE