Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieochrzczone dziecko a wyjazd na cemnatarz

Polecane posty

Gość gość
To znaczy ze w krajach niekatolickich sa sami nawiedzeni? W Stanach dużo jest niewierzących a chodzą na cmentarze. To znaczy ze zle duchy wchodzą w ich ciała? Naprawde....jak słucham ludzi księży "katolików prawdziwych" jak czytam katolików w Internecie....to szczerze coraz dalej mi do kosciola bo nie chce byc kojarzona z ludźmi tego pokroju. Ja nie mam ślubu kościelne i dziecka chrzcić nie będę to będę sie smażyć ze mną :) im jestem starsza tym bardziej widzę ze religia jest dla ludzi słabych nie radzacych sobie w zyciu którzy potrzebują wytłumaczenia na swoje porażki lub klęski. Bardziej widzę co zlego religia wyrządza niż dobrego. Znam jednego fajnego księdza który jest nim z powołania a nie po to by jeździć starym mercedesem. Wole wierzyc w siebie swoich bliskich i postępować zgodnie z własnym sumieniem i nie robic zlych rzeczy bo uważam je za zle a nie dlatego ze ktos mi mówi ze cos jest zle albo bo boje się piekla. Moje dziecko nie będzie miec w wózku czerwonych kokardek, krzyżyków, nie wpuszczam księdza po kolendzie, uwazam ze mój kot ma prawa, osobowość i taka sama dusze jak ja. Pomagam ludziom ze względu na swoja chęć a nie dlatego ze pójdę do nieba. Wole byc w swojej jednoosobowej sekcie, ktora nie ma nic wspólnego z Kosciolem i biskupami.

Gość gość
a wy nie rozumieci co czytacie czyli cierpicie na wturny analfabetyzm bo napisałam ze po smierci zmarli ida na sad i potem do nieba lub piekła wiec nic nie moga a po 2 skad ta niby negatywna energia jak ziemia na cmentazu jest poswiencona i stoja krzyze

Gość gość
po smierci jest sad i niebo albo piekło i nie moga pokazywac sie na ziemi po 2 cmetarze sa poswiencone i sa krzyze to nniby skad ta negatywna energia

Gość gość
ty cierpisz nie na wtórny tylko na wrodzony analfabetyzm :D

Gość gość
To znaczy ze w krajach niekatolickich sa sami nawiedzeni? nie bo niby po co jak juz naleza do szatana szatan walczy o dusze tych kture naleza do boga no religia katolicka jest dla ludzi silnych a nie do nieudaczników

Gość gość
Ja prdl, prowadzisz misję nawracania niewiernych na kafe ? :D:D:D

Gość gość
Ja prdl, prowadzisz misję nawracania niewiernych na kafe tak juz od 2010 r gdy sie nawruciłem byłem okultysta

Gość gość
Robisz sobie dobrze przy takich zdjęciach ?

Gość gość
nie rozumiec co ma sex wspulnego z zabijanie ci ludzie sa zabijani za to ze wi/erzyli w je/zusa taki jest cel islamu za/bic wzyst/kich niewi/ernych chzes/cijan zy/d.ów budystów ateistów a gej/om zakle/jaja odb/yty i dfd/aja srod/ek na prz/eczyszczenie i taki gej u/miera w stras/znych mecz/arniach

Gość gość
ale nawiedzona wiara siedzi na kafe, masakra..... zostań lepiej z małą w domku zamiast się stresować, ale ogarnij się kobietko troche.

Gość gość
buhahaha leże i kwicze!

Gość gość
brak słów kobieto.

Gość gość
Mi też mówili o czerwonej kokardce, ale ja nie zawiesiłam na wózku. Wstążka jest po to by podobno chronić dziecko przed urokiem czy coś takiego. Często było, że jak ktoś starszy zaglądał do wózka, to mówił "tfu ale brzydkie dziecko " bo podobno nie można zachwalac... Młodzi ludzie już tego nie praktykują i każdy normalnie się zachwycał.

Gość gość
Normalnie w szoku jestem, cała moja rodzina jest niechrzczona, z dzieckiem na spacery na cmentarz chodzę bo mam blisko i tam jest spokój i niby w czym miałoby to komukolwiek szkodzić?