Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

techniki uwodzenia

Polecane posty

Gość gość

WItam temat troche smieszny sam zrywalem boki z kolegi ktory kiedys podzielil sie ze mna tymi "rewelacjami" ale kiedys postanowilem sprawdzic co pisza tzw trenerzy uwodzenia i wcielic ich rady w zycie mam 27 lat w miareprzystojny takie 6, 5 /10 realnie ale czasami jak sie odpierdziele to w porywach do 8 ;) przed przestudiowaniem tego tematu mialem skuecznosc 50% z poderwaniem dziewczyny wyladowaniem z nia w lozku bylo juz tylko kwestia czasu obecie po mowieniu rzeczy o ktorych czytalem zauwazylem wzrost do 85% natknalem sie ostatnio na material goscia ktory radzi odczekac od 5 do 9 dni po spotkaniu w celu umowienia nastepnego laska jest idealna 10 z wygladu piekne cialo wysoka usmiechnieta wiecznie spotkanie w mojej opinii bylo super udane duzo smiechu widzialem zeprzetrzymywala ciagle zalotne spojrzenie kilka razy klepnela po ramieniu jaksie z niej "nabijalem" pytanie do dziewczyn czy 9 to nie za dlugo? Nie chcialbym zeby pomyslala ze odzywam sie z braku innych opcji po tak dlugim czasiez drugiej strony jest piekna na pewno ma ogromne powodzenie ten gosc mowi ze 3 dni bez kontaktu to za malo bo wszyscy tak robia a mam byc tajemnica 5 to chyba ok co? Bardzo mi na niej zalezy przez to mam metlikw glowie jakbyscie zareagowaly gdyby facet po swietnej randce odezwalsiedopiero po 9 dniach jak kiedy po5 bo to musi robic roznice wiadono ze tegosamego pisza tylko desperaci

Gość ngosc
Ja pracuje jako spawacz a kobiety jakie poznaje sa w 90% wyksztalcone czasami na bardzo powaznych stanowiskach urzedy nauczycielki nie przeszkadza im moj zawod jak juz sie dowiaduja po czasie co robie lubie ta prace ale nie rozmawiam w ogole o pracy te cale L cos tam to sa zapewne jakies schematy relacji porady itd? W zyciu sa jakies prawa ktorymi kieruja sie kobiety jak to wytlumaczysz ze zona moze miec super kochajacego meza ojca swojego dziecka ktory uchylilby jej nieba a czegos jej brakuje non stop w zyciu? Niedostepnosci tajemniczosci bycia wyzwaniem i czesto zdradzaja chcesz mi powiedziec ze sa to tylko kobiety po podstawowce? Watpie sa to wyksztalcone laski kyore kierowaly sie logika studiujac przegapily pol zycia towarzyskiego i marza o dzikich mocnych doznaniach nie przeskoczysz tego dlatego glupie romansidla sie od zawsze dobrze sprzedawaly przyklad z teraz? 50 twarzy g.

Gość gość
P.s tepe laski nie czytaja ksiazek

Gość gość
taaa, tyle że wysoko postawiona kobieta albo taka, co ma zawód wymagający określonego wykształcenia to jeszcze niekoniecznie musi być inteligentna, wyuczenie nie świadczy o inteligencji. Zgadzam się, że inteligentne nawet jak nie znają szczegółów dotyczących NLP to po prostu wyczuwają jakieś gierki i zabiegi, a to zawsze jest żałosne. Już raz miałam do czynienia z takim co wszystko robił mechanicznie krok po kroku kawa, za trzy dni do kina i widać było, że leci jak z podręcznikiem. Beznadzieja, po co mi facet, który zamiast nadrabiać charakterem to nadrabia tekstami ze stron o podrywie, chłodnikami, i innymi manipulacjami zachowując się jak baba i dając do zrozumienia, że powinnaś mu stopy całować, że się z nim umawiasz.

Gość gość
Widocznie trafil ci sie typ kompletnie nuc nie wiedzacy o podrywie nikt kto przerabia takie materialy nie zabralby cie do kina...nikt