Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zraniona7

Chlopak

Polecane posty

Gość Zraniona7

Witam. Jestem z chlopakiem 3 lata i od poczatku jest zle. kiedy bylismy e soba dwa miesiace, to on spotykal sie z dziewczyna i to z nia robil, ale wybaczylam mu, bo zerwal z nia kontakt wczesniej, niz sie o tym dowiedzialam i bardzo tego zalowal. Pozniej, kiedy bylismy ze soba 6 miesiecy, rowniez byla dziewczyna, o ktorej nie mialam pojecia. Spotykal sie u niej w domu, ale rowniez wybaczylam, bo zalowal. Przynajmnie j tak myslalam.Caly zwiazek klamal, a ja mu wybaczalam. mowil zawsze, ze byl glupi, ale ze zaluje tego wszystkiego. Kiedy jes t wdomu, nie odbiera ode mnie telefonow, w ogole. mowi, ze nie chce, aby ktos slyszal. a pozniej, jak mu nie odpisuje, to krzyczy na mnie, ze jestem ' poj.... idiotka'bo nie odpisuje mu, bo on nie ma jak gadac. Cale zycie byl mamisynkiem. Ona go tak wychowala. Zawzse ,kiedy byl u mnie, dzwonila do niego i krzyczala, dlaczego pelnoletni chlopak nie jest w domu o 20. .. To juz sie stalo meczace. Moj chlopak, umawial sie ze mna na nastepny dzien, a kiedy wracal do domu, mowil, ze nie ma jak sie jutro spotkac, bo MAMA COS CHCE. Ta kobieta mnei dokladnie nie zna, ale mowila, ze jestem mila itd. Tylko to jej najmlodsze dziecko i nie chce jego stracic. 'Moj chlopak klamal caly zwiazek, z lekkimi klamstwami sobie radzilam. Mowi ciagle, ze sie zmieni. Czuje, ze nie chce z nim byc, ale go bardzo kocham. Wyzywal mnie, ale zaraz pisal, jak mnie kocha i jak zaluje zachowania i jak przemyslil to wszystko. Ciezko mi bez niego i zaraz do niego pisze i jak zwykle wybaczam, a pozniej znowu cierpie. Co moge zrobic, zeby zerwac z nim i jakos sobie poradzic z tym rozstaniem? A moze uda mi sie zmienic troche jego zachowanie i podejscie do mnie?

Gość gość
autorko ile macie lat?

Gość zraniona7
Ja mam 18, on 19.

Gość gość
Masz 18 lat i jesteś jeszcze głupią gułą dlatego napisze wprost: Nigdy nie pozwalaj facetowi krzyczeć na siebie i wyzywać od głupiej idiotki Nigdy nie pozwalaj facetowi zdradzać się wielokrotnie Jak uważasz, że go kochasz to chyba padłaś na łeb Uważaj, bo facet zarazi cię w końcu jakąś chorobą weneryczną skoro sypia z innymi i zapewne się nie zabezpiecza Mamę to może on i Ma miłą ale sam jest fisniety i powinnaś z nim jak najszybciej zerwać.

Gość zraniona7
O to chodzi, ze chce zerwac, ale nie potrafie. Jestem z nim 3 lata. Zdradzil mnie 2,5 lata temu i już tego nie robi. Ale boli mnie to, ze wlasnie wyzywa mnie przy klotniach, a 5 minut później przeprasza,Mimo, ze za pare dni to samo jest. Dalam mu wielokrotnie szanse, ale on je marnuje. Mi się wydaje, ze te jego wyzywanie, klamanie to jest wlasnie przez to, co się u niego w domu dzieje ostatnimi czasami. Bo nigdy mnie nie wyzwal.

Gość gość
A ja myślę, że on cię wyzywa, bo nic dla niego nie znaczysz lub znaczysz, kiedy on ciebie potrzebuje.

Gość gość
Ja myślę, że taki układ z nim odpowiada Ci. Inaczej juz byś go dawno zostawiła. Będziesz wybaczać mu w nieskończoność, bo nosisz w sobie poczucie spełnienia misji, że on przy tobie się zmieni i będzie juz dobry. No ale zrozumiesz to pewnie dopiero za 20 lat. I dalej stwierdzisz, że z nim zostaniesz, bo i tak już jesteś stara i brzydka.

Gość zraniona7
Cos w tym jest. U mnie kazdy w rodzinie jest taki, ze latwo wybacza, ze po prostu wybacza krzydwy, nie chod******onflikty. Znajac zycie, pewnie przejade sie na nim dopiero wtedy, kiedy znajdzie sobie inna. Moj brak pewnosci siebie we wszystkim przeszkadza.