Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie cechy i wygląd ma brzydki i nieatrakcyjny facet?

Polecane posty

Gość gość

j.w

Siedzi stale na Kafe i tylko tutaj ma kontakt z płcią piękną :D :D :D.

Gość gość
Wyglądu : -niski (170 cm i mniej) -otyły -chuderlak -łysy -krzywe żółte zęby -chodzi w dresie -chodzi w rurkach

Gość gość
Niski tłuścioch tak w skrócie :P

Gość gość
niski i chuderlawy z wąskimi ramionami, zakolami, do tego szczurza twarz i trądzik

Gość gość
doookładnie ;/ niski chudzielec z zakolami to jest tragedia do tego okularki i sweterek i mamy wygląd 40letniego prawiczka :D

Gość gość
Poniżej 175

Gość gość
Wzrost poniżej 185 - 190cm Zarobki poniżej 10 000zł / miesiąc Asymetryczna twarz Cofnięta broda Brak wyrazistej szczęki Duże oczy Duże czoło Łysienie Otyłość Odstające uszy Mały penis Odor (halitosis) z ust Słaby ubiór Brak znajomości Mentalne problemy / depresja Permanentny grymas na twarzy Mało partnerek na koncie (nie jest "graczem"), niski status społeczny Trądzik, pokrzywka, ospa, etc. Okulary / słaby wzrok Wykonywanie mało męskiego zawodu (programista, tancerz, etc.) Lenistwo, brak ambicji Zmarszczki, nadmierne starzenie, linie mimiczne Cofnięte kości policzkowe Niska inteligencja Bycie mało zaradnym, tzw. "nice guy" Abstynent, nie lubi się zabawić, sztywny, tzw. kiepski charakter Nadmiernie religijny

Gość gość
O boże ja mam większośc tych cech :-)

Brzydki a nieatrakcyjny to dla mnie dwa różne pojęcia. Dla mnie nawet facet obiektywnie ładny może być nieatrakcyjny. Szybciej byłoby powiedzieć jaki jest atrakcyjny.

Gość gość
Tutaj moga sobie ludzie pisac rozne bzdety ale wedlug szeroko zakrojonych badan nieatracyjnosc fizyczna to glownie niskie shoulder to hip ratio czyli barki waskie w stosunku do bioder /pasa. Dodatkowo wysoki body fat percentage-kobiety leca na kolesi z 12% poziomem tkanki tluszczowej. Wg badan poziom tkanki tluszczowej okolo 20% czyli taki poziom jaki ma przecietny mlody janusz w polsce to okolo 3 krotnie nizsza atrakcyjnosc niz tego z 12%. Dodatkowo wedlug badan atrakcyjni faceci maja prawie zerowy poziom kortyzolu i b wysoki poziom testosteronu (tak, kobiety podobno potrafia rozpoznawac poziom hormonow po meskiej twarzy, tylko to odbywa sie nieswiadomie w ich glowie, po prostu ta geba im sie podoba i tyle, same nie wiedza dlaczego).

Gość Laura2777777
Jak dla mnie tu : chudy ( wolę takiego troszke grubszego nawet niż chudego patyczaka jest bleee taki), łysy jak kolano ( jak jest ścięty na bardzo krótko to jest ok), coś takiego specyficznego w sobie, że mnie nie pociaga nie wiem jak to ująć w słowa, ale są tacy faceci co pozornie są ok, ale jakoś mnie odpychają i nie potrafie tego wytłumaczyć nie lubię tez zniewieściałych, wymuskanych facetów takich metro, wolę takich zadbanych ,ale męskich i starszych ode mnie mogę byc i po 40-stce

Gość gość
Ogólnie taki jak ja -Pulchna twarz mimo ze kwadratowa -Niezgrabna sylwetka mimo odpowiedniej wagi, wzrostu i wyrobionej muskulatury (zbyt szerokie biodra) -Słaby zarost -pryszcze mimo juz 26 lat, zmarszczki mimo dopiero 26 lat i ciągle podrażnienia mimo rzadkiego golenia -łysienie... co zakrawa już na totalny absurd w obliczu wcześniej podanych cech sugerujących niski testosteron jestem pełen sprzeczności

Gość kumpeltwojegowroga

"Wzrost poniżej 185 - 190cm" łoooo matko

czyli 80% facetow na starcie jest nieatrakcyjna

Gość Petarda

Poniżej 8 tyś zarobków a jak ryj krzywy to 20 tyś z czego 15 ma mi oddawać

Gość gość

Taki sprząta w naszym biurze, po prostu karykatura! Pryszcze na twarzy, wąska klata, uwydatniony tyłek, grube bryle na nosie, rozwinięte piersi. Ja bym mu kazała nosić babskie ciuchy, niech sprząta w fartuszku jak kobieta, w końcu jest sprzątaczką. Jakby ogolił nogi, to by każdy uznał, że to pani sprzątająca! 😀

Gość eee

ja pierdyle kazdy ma inny gust