Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Wiec 2 miesiace temu współżyłam z chlopakie i zabezpieczylismy sie prezerwatywą. Dostalam okres 4 dniowy z bólami brzucha i kilkoma skrzepami na poczatku, lecz po wzięciu polopiryny s okres osłabł i nie byl skąpy ale był. Przestraszylam się i zrobiłam test lecz wyszedł negatywny. Teraz miesiączka wychodzi mi na niedzielę lecz mam troche takich jakby glutkow w.pochwie lub trochę lepkiej białej wydzieliny ale skąpa. Moja szyjka macicy jest otwarta i delikatnie twarda ale jest lekko wysoko. Czy to moze byc ciąża? I śluz plodny wystąpił na czas. Dla mnie to wazne gdyż nie jestem z tym chłopakiem juz. Na dodatek robiłam dzisiaj o 21:30 test i rowniez wyszedł negatywny lecz późno byl robiony

Gość gość
wzięłaś polopiryne, to nawet jak byłaś już możesz nie być

Gość gość
glupia dziewucho(inaczej cie nazwac nie mozna!) po pierwsze jak robiliscie to w gumce to jak mialas zaciazyc? Plemniki nie sa rambo. Po drugie; jesli to bylo 2 miesiace temu to test by to juz wykryl. Po trzecie: wiem ze bardzo liczysz na ciaze zeby chlopaka przy sobie utrzymac ale niestety musze Cie zmartwic NIC Z TEGO. Na 99% w ciazy nie jestes. mialabys minimalne chociazby symptomy ciazy, a test wykrylby ja o dowolnej porze dnia. Wiec nie ludz sie. Nie udalo sie. Zaproponuj mu pozegnalny numerek moze wtedy go zlapiesz :p

Gość gość
Chodzi o cos całkowicie innego. Chłopak okazał sie frajerem i nie chce byc z nim pod żadnym względem. Dlatego mnie to męczy. No niestety, jak ty zeby z Noms byc chcesz zajsc w ciaże lub proponować "numerki" to brawo. Ale ja nie z tych ;)

Gość gość
Na dodatek aktualnie jestem na drugim roku studiów i na dzieci mam jeszcze czas. Forum jest po to zeby pytać, a polopiryna s byla wzięta z powodu bardzo wysokiej gorączki i to przy obserwacji lekarskiej. Ale jak widać takie tępaki jak osoba u góry się zdażają :)