Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZamyślonaPani

On ciągle przerywa.... !!

Polecane posty

Gość ZamyślonaPani

Witam, mój chłopak (jesteśmy razem od roku) ciągle chce przerwy... Jest fajnie przez 2,3 miesiące po czym on W OGÓLE nie wykazuje zainteresowania, niekiedy milczymy przez 2 tygodnie - miesiąc a on później znów jest we mnie zakochany i nie mogę wręcz opędzić się od jego zalotów... po 2 miesiącach historia się powtarza i znowu przerwa na miesiąc! O co mu może chodzić?

Gość gość
Bawi się Tobą, bo chwilowo nie ma innej zabawki :P

Gość ZamyślonaPani
i tak co trochę? to dziwne :( a ja nie jestem jakaś nachalna, to znaczy ja tak nie myślę, ale czuję jak mu powszednieję, potem jest przerwa i znów fajnie, a potem znów powszednieję

Gość gość
ty też się pobaw i nie miej dla niego czasu. przecież wolni faceci są wszędzie. wystarczy się rozejrzeć i znaleźć odpowiedniego, a nie cio/tę, któremu raz jesteś potrzebna do spuszczenia z krzyża, a raz udaje, że umarł. ogarnij się. ludzie żyją, a nie przepadają bez wieści :D

Gość ZamyślonaPani
nie czułam nigdy żebym była potrzebna mu tylko do spuszczenia z krzyża ;] mamy wiele wspólnych tematów... ale prawdą niestety jest, że raz udaje wielce zakochanego a raz wcale nie reaguje na moje znaki jakiekolwiek i udaje że "umarł"....

Gość gość
on nie udaje, to taki zombi, który wie, że może cie mieć w każdej chwili, wyssać wszystko co dobre, a potem przepaść znowu. i po ch/u/j ci taki palant?

Gość gość
poco to sie giry noco :classic_cool:

Gość gość
te 11:56, spadaj na bambus marchewkę obgryzać :P

Gość ZamyślonaPani
bo mi też nie było w tym źle, lubię te rozmowy i się zakochałam... a na horyzoncie nie pojawił się żaden inny interesujący chłopak, a od tego nie potrafię się oderwać chociaż wiem, że niedługo znowu na chwilę "umrze".... :(

Gość gość
Jestes dla niego bardziej przyjaciółką, za którą można mocno tęsknić, ale nie przebywać non stop.

Gość ZamyślonaPani
bo jestem zbyt męcząca? przewidywalna? dobra? faceci lubią te swoje łowy, pogoń, zdobywanie... a ja się nigdy nie obrażam, zawsze jestem miła, zawsze odpisuję, spotykam się.. to jestem nudna? nie wiem jak to podkręcić...

Gość ZamyślonaPani
pomożecie mi?

Gość gość
Tak,jestes nudna :(za mila ,za dobra ,zbyt ulegla facet potrzebuje wyzwan ! Nie odzywaj sie do niego ,jak zadzwoni nie masz czasu bo akurat wychodzisz albo ktos przyszedl, baw sie tym , nie daj mu poznac ze ci na nim zalezy a w duchu smiej sie z tego :D Zobaczysz jaka bedzie jego reakcja . Moze on w czasie przerwy spotyka sie z inna a jak mu nie wyjdzie to wraca do ciebie ?

Gość ZamyślonaPani
nie lubi rutyny, ja też nie. Ale nie wiem jak sprawić by było inaczej. I boję się, że znowu ja będę musiała pierwsza dać mu znać, że "żyję"... on po tych przerwach się odzywa, ale one są dłuższe a ja nie jestem taka cierpliwa :( i wymiękam wczesniej :(

wiesz, że związkiem jak z seksem - jak już przerwiesz, to najczęściej nie ma do czego wracać. olej typa, znajdź innego :)

Gość ZamyślonaPani
we mnie to jednak odżywa na nowo po tych przerwach a w czasie przerw tęsknię, staram się żyć swoim zyciem ale kiedy on się odezwie to nie potrafię się powstrzymać...

Gość gość
Nic nie zmienisz jezeli to ty bedziesz dalej zabiegac, wymiekac ,odzywac sie :( z facetami trzeba twardo bo inaczej nic sie nie zmieni , ciagle bedziesz zabawka ,ktora z czasem sie znudzi i idzie w odstawke :( Zrobisz co zechcesz, decyzja nalezy do ciebie ,powodzenia ;)

Gość ZamyślonaPani
wiem.... :( czuję, że to ja więcej zabiegam o to, nie on. I, że znowu będzie przerwa, niby się spotykamy ale to z mojej inicjatywy, i jeśli ja się nie odezwę teraz to on chyba narazie też nie...

Gość gość
No to zamyślona łaś się do pana, dupę mu liż. Tatuś honoru nie nauczył, mamunia godności nie miała?

Gość gość
Ja pieprze,ze tez takie idiotki istnieja na tym swiecie,nie widzisz sama tego ze jestes zapchajdziura,kolem zapasowym. Chlopak jasno pluje jej w gebe,a ona upiera sie ze deszcz pada. Gdzie on taka druga glupia znajdzie. I co myslisz ze co on robi jak sie nieodzywa do ciebie? Wmawiaj sobie dalej pustaku bez ambicji prawdziwej damy,kobiety.

Gość ZamyślonaPani
no dziękuję za ten najazd na mnie.

Gość gość
a co innego chciala bys uslyszec ? przeczytaj sobie to co sama napisalas i pomysl ,ze to napisala jakas inna ,obca osoba ... to co bys jej doradzila ?

Gość ZamyślonaPani
że tak robi bo facet traci zainteresowanie przez nude i rutyne....

Gość gość
nie, tak nie robi facet w normalnym i zdrowym związku, bo jest nuda i rutyna. tak robi facet, który nie traktuje dziewczyny poważnie. nie odzywanie się prawie w ogóle nawet przez miesiąc? :D serio...? to chyba ty sobie wmawiasz te powody. w normalnym związku też są chwile nudy i rutyny, ale na pewno nie wygląda to jak u ciebie. ale wmawiaj sobie dalej :p

Gość gość
traci zainteresowanie bo nie kocha:( jest mu fajnie ,milo i przyjemnie wiec bawi sie..., pojawia sie i znika a kiedys pewnie calkiem zniknie :(

Gość gość
Gdyby moj facet chcial przerwy to by mial przerwane juz na wieki :D juz by nie mial do czego wracac . Jestem niezalezna i wymagam szacunku do siebie i tyle ;)

Gość gość
moje pytanie moze wydac sie glupie, ale czy on jest moze spod znaku koziorozca?

Gość gość
wiem, że to nie będzie miłe, ale spójrz prawdzie w oczy .... nie zależy mu na tobie żaden facet, któremu zależy na kobiecie nie zniknie sobie ot tak , nie przepadnie facet, któremu zależy chce być obecny w twoim życiu, chce być jego częscią i nie zniesie myśli, że mógłby nie wiedzieć co się z toba dzieje jesteś pewnie jakąś tam rozrywka od czasu do czasu , ale .... nie zależy mu na tobie .... bez względu na to jaki jest miły keidy się znowu pojawia .... o tym jak jest naprawdę świadczy to co robi , a nie to co ci mówi

Gość gość
Dziewczyna nie chciala zeby na nia najazdzac uspokujcie sie troche po co ja wyzywac od razu zakochana jest i tyle a my nic na to nie poradzimy ale zgadzam sie z niektorymi dziewczynami autorko pokaz mu ze tez nozesz go olac nie pokazuj ze ci zalezy nie dzwon nie pisz a najlepiej jak on sie odezwie to powiedz do slownie ze w k******** a cie jego zachowanie i zeby sie. ogarnal d**ek

Gość gość
rozmawiałaś z nim na ten temat ?? pytałaś dlaczego tak się zachowuje , dlaczego znika ??