Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZamyślonaPani

On ciągle przerywa.... !!

Polecane posty

Gość gość
Analiza na kartce jakie cechy Cie pociagaja i ktore ma ten koles, a ktore tylko sobie wmawiasz , ze ma, to b.dobry pomysl! Wydaje Ci sie taki cudowny, bo tesknisz kiedy go nie ma i idealizujesz go wtedy.

Gość gośćgłupianaiwna
heh ten "mój" to na serio był moim ideałem, miał fajne zainteresowania, pasje i poglądy, fascynujący umysł, był cholernie inteligentny i nie były to cechy, które sobie wymyśliłam... mam prawie 30 lat i on był jedynym facetem w moim życiu, który wywrócił moje jestestwo do góry nogami... życzę autorce wątku, żeby nie skończyła tak jak ja :(

Gość gość
może po prostu nie traktuję związku z Tobą poważnie, zastanów się czy masz ochotę na taką huśtawkę i szczerze z nim pogadaj

Gość ZamyślonaPani
ta analiza na kartce bardzo mnie zainteresowała i chyba sobie takową zrobię w wolnym czasie, dziękuję za tą radę! kiedy tęsknię bo go nie ma, bardzo możliwe, ze go najbardziej wtedy idealizuję... bo nie potwierdzam wad ani zalet, tylko wyobrażam sobie jakby to było gdybyśmy teraz byli razem... a wyobrażenia jak wiadomo, rzadko tyczą się wad....

Gość ZamyślonaPani
od wczoraj znowu się nie odzywa... jeden sms rano i do tej pory nie odpisał, i już nie odpisze, znam go. Już olewa... nie zasypywałam go nigdy smsami, jeden wystarczy i mam sie więcej nie odzywać, prawda?

Gość gość
A ty masz chociaz odrobine gosnosci? Facet sie z toba bawi w ciuciubakbe, a ty grzecznie sie temu poddajesz. Dlugo tak pozwolisz soba manipulowac?

Gość ZamyślonaPani
Nie zawsze ja pierwsza piszę, czasem ja czasem on, wczoraj się odezwałam i zero kontaktu... więc już nie piszę, ale czuję, że on też już "narazie" nie...

Gość gość
Powinnas sie leczyc:O

Gość ZamyślonaPani
dlaczego?!

Gość gość
po co się wczoraj odezwałas? czy Ty w ogóle rozumiesz co się do Ciebie pisze? po co marnujesz czas ludzi, którzy Ci tutaj doradzają jak i tak nie do Ciebie nie dociera? a pozwalaj mu dalej sobą pomiatać jak Ci tak jest to do życia potrzebne, Twój wybór

Gość gość
Jak ktokolwiek ma ją szanować jak sama siebie nie szanuje. A pisałam wczoraj, że szkoda na nią czasu, rozumu nie nabierze, miałam rację :)

Gość ZamyślonaPani
miałam się nie odzywać kiedy znowu zrobi sobie przerwę, a on teraz był ok... miałam tak szybko bez podania powodu to uciąć?

Gość gość
a ty to utniesz ? mysle ze nie

Gość ZamyślonaPani
tak! utnę... wystarczy tych huśtaweczek już...

Gość gość
to jest kolejne prowo tej krowy od chrzestnych i seksu. efekt osiąga troll, bo działa na nerwy.

Gość ZamyślonaPani
żadne prowo realna sytuacja :(