Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak dotrzeć do faceta

Polecane posty

Gość gość

był tu temat o prezentach walentynkowych ale może którejś z was udało się sprowadzić swojego faceta na właściwa prezentowa droge? bo ja już nie mam pomysłów. znów dostałam jakiś gówniany badziew. próbowałam już wszystkiego. podpowiedzi pokazywania co mi się podoba nawet mówienia wprost. nic nie dociera. mamy ponad 30 lat a dostaje ciągle jakieś misie figurki tanie podroby perfum jakieś kremy i inny szajs. oczywiście ja kupuje mu jego wymarzone prezenty i dosłownie szlag mnie trafia. i wiecie co żeby nie było nie chodzi o pieniądze. ale święto to święto a prezent ma być prezentem. a od lat te wszystkie są nietrafione. nie gardze kremem czy kosmetykiem. ale on nawet nie patrzy co bierze i dostaje coś co wiem że mnie uczuli albo jeszcze lepiej kompletnie nie do mojej skóry. albo np dostałam samoopalacz gdy takich kosmetyków kompletnie nie używam. nie wiem skąd on bierze takie pomysły ale chyba zacznę mu kupować na każdą okazje majtki i skarpetki co wcale nie zmienia faktu ze szlag mnie trafia jak np. koleżanka pokazuje mi kolczyki od męża. tez tak macie?

Gość gość
sa rozne sposoby niektore warte polecenia inne nie stopka: w milosci i na wojnie wszystkie chwyty dozwolone?

a moja znajoma mowi ze droga do serca faceta wiedzie przez usta kobiety... :D hehe :P

Gość gość
Ten srodek na przeczyszczenie jest super! Zlikwidowalam opone w zaledwie 3tygodnie :)

nawet przez gardło x majtki i skarpety są zbyt praktyczne, daj mu ten samoopalacz