Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fryzjerka_L

Czy Panowie takie lubicie?

Polecane posty

Gość fryzjerka_L

Mam pytanie do Panow. Czy lubicie dziewczyny grubsze nie mowie tu o XXXL ale na przyklad L albo XL? Juz niejednokrotnie slyszalam ze wola jak ciala jest toche wiecej, ale dziewczyny musza byc usmiechniete mile (nie) grzeczne.....

Gość gość
Widzieliście tą niunię od sportu w polsacie? To trzeba zobaczyć i już jest odpowiedź

Gość fryzjerka_L
a nie przeszkadzaja wam dodatkowe kilogramy?

Gość gość
Karolina Szostak. Kilogramy nie przeszkadzają, byle ładna na buzi była. Każdą kobietę mozna pomalować na atrakcyjną.

Gość gość
Rozmiar L to grubsza kobieta? Wydawało mi się że L-ka to dla osób dość szczupłych.

Gość gość
Dajcie spokój już z tymi cyckami i kilogramami. Buzia jest ważna i styl, temperament.

Gość fryzjerka_L
Wiecie to zalezy jaki ma sie wzrost np tak jak ja 160 cm i L wydaje mi sie ze jest to trocha za duzy rozmiar

Dlatego najlepiej jest zobaczyć naocznie i wtedy coś więcej można powiedzieć ;)

Ja chyba nie lubię nic co zaczyna się na X. Miałem kiedyś dziewczynę, nosiła XS . Fajna laska była, ale cycka i d**y zero. Z kolei była i taka bardziej przy kości. Oddychać czym miała i siedzieć na czym też. Ale niestety jej figura prosiła się o więcej sportu i mniej jedzenia po katach. Chodzi o to, że może być pulchniejsza, ale bez zwisów tłuszczu. Po prostu kobieca. Sam dbam o siebie, tego oczekuję też w minimalny stopniu od kobiety. ;) I nie lubię wielkich zwisających piersi i fal tłuszczyku na brzuchu, udach i pośladkach. Nieee. :( Zdecydowanie.

Gość gość
Facet nie pies na kości nie poleci:)

Gość gość
Generalnie umiar najlepszy, w rozmiarach też (uwaga: nie dotyczy cycków :-D ), ale MSZ lepsze 5 kg nadwagi (zwłaszcza w cyckach :-D) niż 5 kg niedowagi...

Zdecydowanie lubię takie jak moja była. Kobieta po trzydziestce a wyglądała jak linijka. ;) Się "zakręciła" bo właśnie kupiła sobie bieliznę i ją zaprezentowała. To że nie rzuciłem się na nią, to dlatego, że jestem w miarę cywilizowany. :P A i taka, co turlała by się po dywanie bez trzymanki, zawróciła mi w głowie. Buzię miała śliczną i gadka układała się jak nigdy. Już naprawdę nie wiem, jaka kobieta jest w moim typie, wszystkie mi się podobają 😭

Gość gość
Facet nie pies, na kości nie poleci. Ale i nie sikorka żeby słonine wpi****lał

Gość gość
Bardzo lubimy !!!

Gość gość
Bardzo, bardzo lubimy :) Gdzieś temat poprzedni znikł i teraz tu muszę szukać kobiety co z nią pisałem.

Gość gość
Takie to po prostu są najcudowniejsze !!!

Gość gość
Kobieta według mnie powinna mieć trochę ciała i te inne sprawy :)

Gość gość
Moze i lubią ale lepsze szczuple bo niewielu facetow ma dlugie k*tasy a jak malym albo "normalnym" zaspokoic puszystą?

Gość gość
Po co to pytanie?skoro nie oglądają sie za tobą na ulicy to cos jest nie tak.Ja mam 168cm wzrostu,nosze 38-40,ostatnio Bershka plaszczyk wzięłam w rozm.40 bo 38 było w biuście za ciasne i jest git.Nosze obcisłe dżinsy,szpilki i opięte bliski,lub luźniejsze z dużym dekoltem i widzę jak faceci mnie rozbierają wzrokiem,do tego rozpuszczony włos i wiem,ze jest ok.jak na tyłek i biust patrzą,buske tez mam fajną.Wiec nie pytaj tu matołków na kaffe tylko sprawdz poza domem czy przyciągasz oko facetow.

Gość gość
A co ma do tego meski penis ? Jak babka jest puszysta to niby ma wieksza pipe? Hhahaha dobre,miałem kilka takich w rozmiarze L ,mialy czym oddychac i na czym siedziec i w lozku bylo mi lepiej z taka przy kosci ,niz z wieszakiem. :o

Gość gość
Chodzisz w spodniach ? Ciekawe ilu się za Tobą ogląda ? Kobieta o kształtach XL powinna nosić się bardzo kobieco by podkreślić ładne nie chude nogi no i resztę jak ma co w ogóle pokazać. Spodnie i jakieś płaskie byty wręcz odciągają mój wzrok.