Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge znalezc pracy :(

Polecane posty

Gość gość

mam 20 lat, nie mam doswiadczenia zawodowego. staram sie o prace od miesiecy i nic. jestem zapraszana na rozmowy ale pewnie przez to ze jestem niesmiala zadnej nie dostalam. nie wiem juz co mam zrobic. jestem zalamana. dlaczego tak trudno o jakakolwiek prace...

Gość gość
znajdź se jelenia, zrób se z nim bachora i niech cie frajer utrzymuje :) ja tak zrobiłam :)

Gość gość
a jak z wygladem?

Gość gość
jakie masz wykształcenie? co potrafisz?

Gość gość
Gdzie mieszkasz

Gość gość
mam wykształcenie srednie. chodze do szkoly policealnej, zeby wypelnic czas, bo wiem, ze to mi zbyt duzo nie da. mieszkam 30km od lodzi.

Gość gość
jak sie oceniasz z wygladu?

Gość gość
nie mam wygladu modelki ale mysle, ze nie jest ze mna najgorzej. zreszta kwestia gustu.

Gość gość
jak sie ubierasz na rozmowy?

Gość gość
A w jakiej dziedzinie szukasz? Szukasz w jakiejś konkretnej? Jakie masz umięjetnosci, języki i w ogóle?

Gość gość
?

Gość gość
na ostatnia rozmowe ubralam sie w ciemnofioletowa sukienke i rowniez ciemny sweter. na inna z kolei w jasny asymetryczny sweter biala bluzke i szare spodnie. moze z ubiorem tez jest cos nie tak. staram sie o prace we wszystkich mozliwych branżach. od sklepów spożywczych po prace na produkcji. zawsze mam straszna tremeprzed rozmowa i ludzie widza to, ze nie jestem pewna siebie. wiec po czesci nie dziwie sie ze nie dostaje pracy. ze spontanicznoscia i otwartoscia nie mam zbyt wiele wspolnego. ale na rozmowach naprawde staram sie wypasc jak najlepiej...

Gość gość
szukaj, szukaj gdzieś na pewno ją wsadziłeś tylko nie pamiętasz gdzie ale w końcu znajdziesz!

Gość gość
Mam to samo, i tez nie jestem zbyt pewna siebie... wspolczuje Ci, wiem co to znaczy nie miec grosza przy doopie. Powodzenia i wszystkiego dobrego:-) myslalas o wyjezdzie za granice? Bo ja tak, ale nie mam nikogo kto by mi tam pomogl :(