Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dostałam dziwny anonim...

Polecane posty

Gość gość

...ostrzegający mnie przed facetem, z którym od niedawna jestem. nie ma w nim żadnych konkretów, nie wiem od kogo jest i nie wiem, co o tym myśleć. brrr...

Gość gość
od byłej dziewczyny opcje są dwie: 1. jest zazdrosna, chce Cię od niego odrzucić, popsuć między Wami, żeby mieć go znów dla siebie 2. dobrze Ci radzi zastanów się

Gość gośćautorka
dziewczyny, jak byście zareagowały? potraktować takie coś poważnie? to może być ktoś złośliwy, a z drugiej strony - dziwnie się czuję przez to, w końcu zapewne niejedna była mogłaby ostrzec nową laskę swojego eks...

Gość gość
Co bylo w tym anonimie?

Gość gość
on twierdził, że od paru lat był sam. czy to możliwe, że odezwała się była sprzed paru lat? jego ostatnia ma męża i dziecko, zresztą dla obecnego męża sama odeszła od mojego..

Gość gość
Być może spotykał się z jakąś laską przez jakiś krótki czas, o której Ci nie powiedział. Albo jego ostatnia była dziewczyna ma wciąż do niego żal, ale wątpię.

Gość gośćautorka
coś w stylu, że szkoda mnie takiej ładnej i młodej, że po wzlotach upadek jest bolesny i z całego serca nie poleca piotrusia (pana) - to pana było właśnie w nawiasie, no a mój facet ma na imię właśnie Piotrek

Gość gość
to dziwne, ja stawiam, że to złośliwe od byłej partnerki :) inaczej podałaby coś konkretnego np. że wyłudza kasę, albo zdradza. Ja bym podała adresatowi na co ma uważac, gdybym miała szczere zamiary. Trzeba się zastanowic po co ktoś robi takie rzeczy. Czy była dziewczyna ma jakieś sentymenty dla swojej następczyni ? Raczej nie, raczej jest zazdrosna i staje się wtedy złożliwa. Fakt, nie wiadomo od kogo, ale moim zdaniem to złośliwośc....

Gość gość
A może to twój jakis zazdrosny adorator próbuje cie skłócic z Piotrusiem zeby miec ciebie dla siebie.

Gość gośćautorka
zazdrosny adorator? wątpię, żeby jakiś facet wpadł na coś takiego. trochę wątpię, żeby było to od byłej sprzed paru lat, która sama go zostawiła... chyba po prostu w międzyczasie jednak z kimś się spotykał, o czym mi nie powiedział. cholera no dziwnie mi z tym wszystkim...

Gość gość
spróbuj się postawic w roli nadawcy anonimu. - albo to osoba bardzo życzliwa Tobie (dla mnie wątpliwe), ale załóżmy że tak, ale wtedy pisze się bardziej konkretnie - albo to osoba wrogo nastawiona do Ciebie lub do Partnera, po prostu chce Was skłócic - nie ma argumentów, ale ziarno wątpliwości już zasiała, a Ty się przejmujesz i martwisz - i o to chodziło. Cel osiągnięty ? a jakże ....