Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 35 lat, nie mam faceta jestem skończona

Polecane posty

Gość dr love
Autorko, opisz tu dokładnie CO robisz w statystycznym tygodniu aby poznać faceta. Pisz i powiem ci co myśle.

Gość gość
ale dżentelmen się wypowiedział, nie dziwię sie, że do ciebie nikt nie podchodzi panie słomo w butach...

Gość gość
gość dziś ale dżentelmen się wypowiedział, nie dziwię sie, że do ciebie nikt nie podchodzi panie słomo w butach... >>>> nie do faceta podchodzą tylko zwykle facet podchodzi, facet wybiera, a baba tylko akceptuje albo daje kosza. Nie widze problemu dlaczego kobieta nie może pierwsza otworzyć pyska i zagadać faceta.

Gość cykl kobiety
stare panny są żałosne, to jak więdnące róże w kwiaciarni, najpierw piękne i każdy chwyta a potem więdną i idą do kosza

Gość gość
fajnie jak kobitka pierwsza zaczepia

Gość kumpel40
mam kumpla po 40, kawaler, szczupły, bez brzucha bez łysiny, bez ex żon i bez dzieci, zainteresowana???

Gość gość
Będzie tylko gorzej bo okres twojej świetności minął bezpowrotnie.

Gość gość
gość dziś fajnie jak kobitka pierwsza zaczepia Cccc niestety mało która to robi przed durną kulture w tym kraju, że to nie wypada, noż ja prdl, a potem płacz że stare panny i trzeba kota kupić. Chore umysłowo.

Gość gość
ja jestem zainteresowany poznaniem się jeśli któraś z Pań również podaje nr gg 4565909.

Gość medycyna realiów
zwykle jak do 30stki nie złapie jelenia to amen( choć są wyjątki, rzadkie), tymbardziej że kobiety w tym kraju wyglądają bardzo poważnie na swój wiek, tak z 10-15 lat więcej niż mają, czyli 35 wygląda na 45-50

Gość stare panny z kotem
problem taki że kobiety czekają aż to ICH ktoś zaczepi, ich ktoś poderwie, ich ktoś zagada, a to może NIGDY się nie stać

Gość gość
bez prawka może być ? znaczy się zabrane dawno

Gość rozjana
nie jestes sama. ja mam 32. co prawda wygladam na jakies 5 mniej podobno. ciagle zaczepaja mnie mlodsi i to znacznie. ostatnio 9 lat mlodszy. ale z takimi mlodymi nie chce sie zadawac.

Gość żadna nie zagada
gość dziś żadna się nie odezwie, bo one czekają aż ktoś inny zrobi pierwszy krok, bo są nudne i bierne, dlatego stare panny

Gość gość
dziś Ty chyba nie zrozumiałeś o co mi chodzi. Twoje słownictwo jest tak chamskie i buraczane, że nie dziw się, że żadna do ciebie nie podejdzie. Widocznie to wyczuwają.

Gość gość
rozjana dziś ciągle cie zaczepiają a dalej sama? i narzeka?, ilu można odrzucić i dalej narzekać??? Czeka cie bycie starą panna z kotem, bo okres świetności szybko minie.

Gość gość
gość dziś buahaha.... co one mogą wiedzieć o słownictwie jak żadna nie podejdzie, ty jesteś chyba chora

Gość gość
niech se pomarudzi po to jest to forum żeby się wygadać

Gość gość
a dajże spokój kobieto z tymi mężami i dziećmi ,ogródek i pies jak najbardziej,do tego dąż.Ja mam 36 lat ,dawno po rozwodzie dwoje wchodzących w nastoletni wiek dzieci i mam dosyć , dobrze że i psa mam ,a ogródek się buduje:)

Gość i dalej stare panny
stare panny oczekują ideału do nich pasującego a szansa na to jest dokładnie 0 ( ZERO )

Gość rozjana
nie nie narzekam. ciesze sie ze mam powodzenie. tylko ze u sporo mlodszych. teraz okej ja 32 wygladam na mniej wiec z facetem dajmy na to 26 letnim wygladalibysmy jak rowiesnicy. ale za 10 lat gdybysmy byli nadal para jest duze prawdopodobienstwo ze by mnie zdardzal z mlodszymi. nie chce tak. jestem po 3 nieudanych zwiazkach i w stosunku do facetow stalam sie bardziej jak by to nazwac ostrożna.

Gość gość
gość dziś pewnie ślub i wpadka między 18-21, a teraz druga młodość

Gość gość
samotne 35 latki też patrzą na wzrost faceta w ich wieku ? jestem wysoki ale tak tylko pytam

Gość gość
rozjana dziś masz 3-5 lat max i zaczniesz się sypać, więc łap jelenia dopuki podchodzą, bo potem będziesz jak autorka się żalić

Gość gość
DOPUKI DOPUKI DOPUKI, i ty dajesz rady? :D

Gość bramka gol
rozjana dziś oni myślą że jesteś młodsza i chcą tylko zamoczyć, a jak dowiedzą się twój wiek to uciekną i już nie wrócą

Gość rozjana
do bramka- no nie do konca. spotykalam sie z 4 lata mlodszym, wiedzial ile mam lat i to ja jego zostawialm. przez 3 miesiace prosil mnie o powrot. oczywiscie byl sex i jakos mnie po "zamoczeniu" nie zostawil.

Gość gość
rozjana dziś czyli olałaś gościa, a teraz karma wróci, szukaj kota

Gość gość
szukaj tygrysa

Gość gość
masz 35l a ja mam 33 i tez nie mam męża, dziecka ale nie szukam już na sile, bo na sile nawet pies się nie wysra, szukałam z desperacji na sile i co na kryminalistę trafiłam, co mną manipulował i ciąże usunęłam niema sensu szukać na sile, ja mam to już w d***e i wyj****e poszerzam zainteresowania a nie żeby mi ktoś życie niszczył tak jak ten kryminalista.