Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mk99

Dobija mnie moja praca

Polecane posty

Gość mk99

Witam, czy Wy tez tak macie, ze dobija Was Wasza praca? Ja mam teraz problemy. Szefowa dziwna... Wkurzajaca. Siedze w pracy przez osiem godzin sama. Wszystko jest na mojej glowie i jest bardzo odpowiedzialna. W moim mieście ciężko jest ogólnie z praca. Po pracy non stop o niej mysle i sie przejmuje. Nie mogę sobie za bardzo pozwolić na zwolnienie sie, bo pieniędzy nie mamy za duzo. Mam wrazenie, ze sie dusze i mecze.

To witaj w klubie ! Nie jesteś sama! Też mam serdecznie dość swojej pracy!! Ale jestem sama i nie mogę sobie pozwolić szukać innej:( Zniszczymy sobie zdrowie i tak to się skończy :(

Gość mk99
Wiem... jest nas pewnie miliony ale co robic.:( ja chyba wpadlam w jakas nerwice przez to wszystko. Mam fajnego faceta. Wszystko jest ok oprocz tej roboty. Nie mogę przez to normalnie funkcjonować.

Gość gość
póki nie znajdziesz sobie lepszej pracy poszukaj sobie odskoczni w postaci hobby ja zapisałam się na jogę i czuje się lepiej psychicznie i fizycznie to bardzo relaksuje i odpręża zarówno ciało jak i umysł nawet sobie nie zdawałam sprawy jak bardzo byłam spięta, usztywniona i styrana psychicznie, tylko znajdź łagodną, spokojną odmianę jogi np. sivenanda jest dobra

Gość gość
a dodam że zapisałam się na ta jogę bo chyba też wpadłam w nerwicę stres mi już wychodził w różnych choróbskach, co chwilę byłam u innego lekarza i co chwilę leczyłam się na coś innego stwierdziłam ze albo coś z tym zrobie albo się wykończę

Gość mk99
Moze i masz racje... jakies zajęcie trzeba sobie znaleźć, bo inaczej sie zwariuje. A w miedzy czasie zacznę szukac innej pracy, ktora bedzie mnie satysfakcjonowac. Tylko z drugiej strony to nie jest takie proste znalezc prace. Znowu trzeba bedzie się na nowo wszystkiego uczyc, do wszystkiego przyzwyzajac.

Im większa zmiana tym większy strach..ja na Twoim miejscu szukałabym innej jeśli masz faceta to dacie radę! Szkoda zdrowia raz się żyje!

Gość gość
mk99 dziś Moze i masz racje... jakies zajęcie trzeba sobie znaleźć, bo inaczej sie zwariuje. A w miedzy czasie zacznę szukac innej pracy, ktora bedzie mnie satysfakcjonowac. Tylko z drugiej strony to nie jest takie proste znalezc prace. Znowu trzeba bedzie się na nowo wszystkiego uczyc, do wszystkiego przyzwyzajac. xxxx to albo chcesz znaleźć pracę, albo chcesz ponarzekać-zdecyduj się

Gość gość
no to właśnie piszę że szukanie pracy może potrwać i na ten czas poszukaj sobie odskoczni by sie aż tak bardzo nie stresować

Gość gość
9.19 Wiadomo, ze chce znaleźć nowa, ale to normalne chyba, ze sa przy tym pewne obawy.

Gość mk99
Kardulaki dzieki!;) Ty tez szukaj nowej. Jest zle, ale chyba zawsze mozna to zmienic. A na pewno probowac to zmienic. Ja mam prace biurowa. Tak jak pisalam wcześniej siedze w biurze sama calymi dniami. Brak ludzi obok siebie tez mnie przytłacza. Nie ma nawet do kogo sie odezwac.

Ja mam fizyczną ale tez większość czasu jestem sama:( poza tym sama też mieszkam więc tez mi brakuje ludzi chociaż żeby trafić na dobry zespół to też trzeba mieć szczęście...Niestety ja tam mam stałą pracę przynajmniej na dwa lata, a nie mam tez za dużo "możliwości" poza tym mam długi..:(. Od niedawna odchudzam się po pracy ćwiczę więc mam jakąś odskocznię.

Gość gość
W takim razie czas na zmianę :) Polecam zwiastun pierwszego sezonu Talk Not Show: odkryj swoją pasję, poznaj kulisy zawodów http://youtu.be/jbBcKD-XPBw. Co tydzień prezentacja innego zawodu :)