Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MarzannaK

Zdjęcia w sieci dzieci

Polecane posty

Co myslicie o udostepnianiu zdjęc swoich pociesz w internecie? Czy spotkały was juz jakies nie przyjemności z tego powodu? Nie dawno zaczęłam wstawiać zdjęcia swojego dziecka w jednej z galerii i zastanawiam się czy wiąże się z tym jakieś ryzyko.

Gość gość
zdradzasz męża czasem Marzanko kotku?:)

Zależy jaka galeria, ale największym ryzykiem jest narażenie siebie na śmieszność. Ileż to jest na twarzoksiążce identycznych profili ze zdjęciami dzieci które się praktycznie niczym nie różnią. Po co w ogóle to pokazywać? x Już od dawna jestem zdania że część młodych matek dostaje rozwolnienia mózgu. Nie pojmują że ich potomek jest interesujący głównie dla nich. Ileż to razy jak moje znajome zostawały matkami byłem zasypywany mailami ze zdjęciami ich dzieci. K..wa! To wasz potomek, to was interesuje że się pobrudził czekoladą, albo że już zaczyna raczkować - nie innych.

Dodałam zdjęcia na galerii bobasa z sesji z fotografem własnie z tej strony. Dzieci niby takie same, ale nie pisałam tu o wstawianiu półnagich zdjęć swoich dzieci na fb bądź też płodu... Po prostu marzyłam o super sesji dla dziecka i wyszło znakomicie, tylko wahałam się co do publikacji tych zdjęc w sieci ale na szczęście nie ma tam żadnych moich ani dziecka danych, więc już "śpie" spokojnie :)