Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Korzystałem z usług doradcy kredytowego

Polecane posty

Gość gość

O pomoc w wyborze najlepszego dla nas kredytu warto zwrócić się do specjalistów - doradców kredytowych. Mnie bardzo pomógł specjalista z Sopotu: http://kredyty-trojmiasto.pl/dobry-doradca-kredytowy-sopot.html. Poszedłem do niego, powiedziałem czego potrzebuję, a on przygotował dla mnie zestawienie najciekawszych kredytów z kilku banków. Wybrałem jeden z nich, a doradca pomógł mi załatwić wszystkie formalności. To pozwoliło mi zaoszczędzić czas i mam najlepszy kredyt, a w końcu o to mi chodziło. Korzystaliście z takich usług doradczych?

Gość Geralt4
Dużą wiedzę na temat aktualnego rynku kredytowego mają eksperci z portalu www.doradcykredytowi.pl . Trzymają ręką na pulsie, są na bieżąco. Nie ma tutaj takiej sytuacji, że znają jedynie oferty konkretnych banków, które im płacą za polecenie ich produktów...a tak zazwyczaj bywa.

Gość gość
Ludzie mają dobre zdanie o Lewańskim z Gdańska, mi go dwie osoby polecały jak szukałem finansowania pod firmę i załatwił temat naprawdę świetnie. Dopasowany produkt dla mnie, kredyt na uproszczonych zasadach bez milionów zapisów które są tylko podkładaniem kłód pod nogi kredybiorcy.