Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę musiała płacić za studia bo słabo zdałam maturę

Polecane posty

Gość gość

Niestety....a mogłabym studiować za darmo, gdyby matura dobrze mi poszła (mało się uczyłam i miałam problemy ze sobą). Niezły kierunek na publicznej, znanej uczelni. Nie będę poprawiać, jest już za późno i musiałabym poprawić 3 przedmioty :(

Gość gość
To popracuj przez rok i popraw maturę

Gość gość
Ja już będę miała 2 lata do tyłu, studiowałam coś innego na co się dostałam, ale rzucam to w cholerę i chcę iść na coś, co mnie interesuje, tylko zabraknie mi punktów, żeby mnie przyjęli. Nie będę już tracić czasu na poprawę matury

Gość gość
watpie, studia sa dla kazdego, a dofinansowanie wyfacznie dla niektorych, dziwne, nie? stopka: wyzsza szkola malowania paznokci w krakowie nauczy cie jak prawidlowo nakladac zel i brokat

"Niestety....a mogłabym studiować za darmo" x Nie ma nic za darmo. Mogłaś co najwyżej studiować na koszt podatników a nie za darmo.

Gość gość
Wiadomo.... Będę płacić 5 tys za rok..

Gość gość
upr

Gość gość
ojojoj biedactwo

Gość gość
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem. Ja studiuje na http://www.wsu.pl/ i jestem zadowolony bardzo. Słyszałem że na tych wielkich uczelniach publicznych źle traktują studentów ponieważ jest ich za dużo.

Gość gość
A może daj sobie lepiej spokój ze studiami. Bo skoro chodząc 3 lub 4 lata do szkoły nie potrafiłaś zdać dobrze matury a teraz jeszcze przerywasz po roku studia to szkoda kasy. To ci się pewnie też znudzi i tyle z tego będzie.