Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego nigdy nie założyłybyście

Polecane posty

Gość gość
taaa, jak się czegoś nie lubi, to znaczy że mnie nie stać.. nie podobają mi się też legginsy w panterkę i tipsy, też mnie pewnie nie stać :D

Gość anna kara almond
nie wiesz jak na mnie wygladała i jaka mam figurę :) Modelka jest jak wieszak dlatego na biuscie jej sie nie układa w ogóle. Ja miałam dopasowana ją do swojego wzrostu 173cm i do nieco większego biustu od niej, rozmiar miałam 36. Też nie podobała mi sie na modelce w katalogu chciałam inną z anny kary i w salonie dopiero jak ja założyłam to zobaczyłam, że pasuje idealnie. No czasem cos nie wyglada i w zyciu bysmy tego nie kupili dopiero wychodzi wszystko jak mierzymy :) Swoja drogą czemu tak drażliwy jest temat sukien ślubnych dla was ale już tych kozaczków, tipsów i legginsów nie?

Gość gość
A o co chodzi z tymi kozak ami białymi ... bo ja takie sobie kupiłam . Nieświadoma niczego . nie chce wyjść na głupia . kozaki są białe mają brązowa podeszwę brązowe sznurówki i futerko przy wykończeniach czyli na samej górze Są prze szy wa Ne Czarna nitka myślicie że to kicz ?

Gość gość
Strasznie brzydka ta suknia almond. Jak przescieradlo...Owszem niektore suknie firmy o ktorej piszesz sa ladne, ale nie almond.

Gość gość
Do Anny : tandeciara jesteś jakich mało, wyrwalas się z wiochy i myślisz ze słoma ci z butów nie wystaje? Mylisz się

Gość gość
Niczego lateksowego, kozaków do połowy uda!!! Krótkiego futerka, niczego w kolorze landrynki, Panterkowych leginsów.

Gość gość
tak, to zdecydowanie kicz. ja jeszcze dopiszę do tej listy pasemka, albo jak to dawniej było modne inny kolor włosów pod spodem, inny na wierzchu, niektóre laski do dziś tak noszą. Znam jedną, co ma czarne włosy i kilka grubych blond pasemek, tą fryzurę ma już kilka lat i bardzo jest z siebie dumna :D

Gość gość
almond śliczna :) tandeciary chcą ci dokopać po prostu. Tu sie wysmiewają z tandety, a z drugiej strony oberwało im sie i teraz maja bój du/pska :)

Gość gość
dokładnie, almond to klasa. Nie ograniam, skoro tak jesteście dumne ze swoich sukni -bez i rękawiczek z białego atłasu, to czemu tak przejmujecie się krytyką??

Gość gość
14:16 same się tu wyśmiewacie z ciuchów czyichś i to nie jest wiocha i słoma z butów ale już ze ślubnych "stajlingów" nie wolno.... hmmm... ciekawe :D

Gość gość
Nie pisz sobie sama tandeciaro od almond postów! Widać na odległość ze jesteś z wiochy i za wszelką cenę chcesz się teraz wyróżnić bo trafiłaś do miasta, ale ubranie się w białe prześcieradło nie uczyni z ciebie damy, a tylko cie pogrąża

Gość gość
emu i panterka to wiocha i można pojechać ale za suknie beziaste to juz sie wielce obrażacie i takie poprawne jesteście :P Uśmiałam się :P Almond ładna suknia, nie w moim stylu bo lubię bez rękawów ale ma klasę.

Gość gość
Zapomniałam jeszcze o atłasowych lub welurowych rękawiczkach do łokcia z łańcuszkiem na środkowy palec. To jest dopiero dramat! Widziałam laskę w takich na imprezie jeszcze w zeszłym roku!!!!

Gość gość
jeśli chcecie zobaczyć jaki styl i fryzure uważam za tandete, wpiszcie w fejsa nazwisko taraszka a imie tak jak ma na imie dziennikarka Rusin, tylko w zdrobnieniu :P

Gość gość
wyobraź sobie, że nikt nie musi sobie sam pisać postów, bo klasyka broni się sama 🖐️ ale ty i tak tego nie ogarniasz swoim prymitywnym rozumkiem :D

Gość anna kara almond
tak sama sobie piszę posty jednocześnie zobacz sobie na odstępy czasowe zwłaszcza równoległe wpisy z 14.18 to ja myślisz na 10 kompach siedzę? :P hipokrytki z was na maxa :)

Gość gość
Jasne, dla wiesniar które się do miasta wyrwaly teraz klasa jest biała ściera zamiast normalnej sukni ślubnej

Gość gość
Boszeeee temat jest spoko ale piszcie o codziennych stylizacjach lub ich braku a nie o sukniach ślubnych które są na specjalne okazje

Gość gość
14.23 znów równoległe wpisy ale almond pewnie też sama sobie napisała prawda tandeciaro?

Gość gość
a jaka to jest normalna suknia? biała beza z kołem? :D

Gość gość
Przestańcie już, piszcie na temat, to nie o sukniach!

Gość gość
gość dziś Jasne, dla wiesniar które się do miasta wyrwaly teraz klasa jest biała ściera zamiast normalnej sukni ślubnej xxx Już wolę taka scierę niż tą jak to mówisz "normalną" suknie ślubną :o Przyjęły się takie bite śmietany z koronkami i wszyscy je ubierają, to uważasz to za normalne ale kogoś kto ma jakieś poczucie elegancji taki syf od razu bije po oczach. Jak tego nie widzisz to trudno. Ale sama pokazujesz jaka głupia i tandetna jesteś.

Gość gość
Tak tandeciaro almond, dobrze że chociaż prześcieradło założyłas do ślubu a nie z gola dupa poszłaś żeby się wyróżnić wiesniaro, i tak widać ze ci słoma z butów wystaje i tak, choćbyś na rzesach stanęła i nie wiem jakie ubranie nałożyła, takie jak ty śmierdzą z daleka

Gość gość
almond najwidoczniej uraziła jakąś bezę :D

Gość gość
Chciałyście się z dziuń pośmiać niektóre, a tu zapędziłyście się w kozi róg i strzeliłyście sobie w kolano. Wielce klasowe damy co w różowych kozaczkach nie wyskoczą ale do ślubu są zwolnione już z tej klauzuli i nagle nakładają na siebie wszystko co możliwe na raz, bo to przecież NORMALNA suknia ślubna. Z jednej strony wyśmiewacie kiczowate badziewie, a z drugiej strony boli was jak ktoś te wasze obciachowe ślubne przebrania jedzie :P

Gość gość
nie założyłabym: kabaretek (chyba że na jakiś bal maskowy), długiej spódnicy do kostek ala 50 lat plus, niczego sztruksowego (żakietu, spódnicy, spodni), butów na obrzydliwych kwadratowych obcasach i z kwadratowym czubem oraz wydłużonym czubem w pic, białych kozaków, tshirtów z dżecikami, nadrukami gwiazd, cekinkami, ze wstawkami z tandetnej koronki itp.

Gość gość
tez uwazam że bezy z koła sa tandetne,ale ta suknia almond jest moim zdaniem przesadzona w druga stronę czyli za skromna,szczególnie jak na slub,piekne suknie ma viola piekut

Gość marek28282828
dziewczyny najgorszy badziew to jak wy to nazywacie te BALERINY co za porazka, dziwie sie ze wy to kupujecie. chyba ze te buty ubieracie jako antyg***ty, to wierze ze skutkuje....

Gość gość
mnie się też widzi, że almond obraziła tort z bitą śmietaną i cekinami :) Czemu jej słoma z butów wystaje? Wy wysmiewacie ciuchy i ona też wysmiała słusznie zresztą :P

Gość gość
Almond to po prostu wiejska dziewucha, bezy żadnej nie miałam, nie brałam ślubu, nie lubię po prostu wiesniar które próbują być kimś lepszym, tak strasznie się wstydzą swojego pochodzenia i tej normalności, że są po prostu śmieszne zakładając te prześcieradła i inne rzeczy, no w******ja mnie strasznie