Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego nigdy nie założyłybyście

Polecane posty

Gość gość

i co wam się nie podoba w modzie i dodatkach, czego nigdy nie kupiłybyście? Zaczynam od siebie: białe kozaczki spodnie typu pumpy kombinezon jednoczęściowy nigdy nie miałam i nie będę miała tipsów ani żadnych badziewnych wzorków na paznokciach, nie podoba mi się to malowanie jednego paznokcia inaczej niż inne tunele w uszach tatuaż jakąś "złotą myślą" pierścionki na każdym palcu a Wy??? bransoletka na kostce

Gość gość
Stringów kombinezon ów. Kabaret ek . klipsow. Skorkowych spodni w panterke czy lateksu . spódnice do kostek golf u .

Gość gość
ja tego co wy, a oprócz tego dżinsowej miniówy, sztruksów, niczego z cekinami czy brokatem, żadnych rzeczy w wielkim logiem np chanel, butów emu, nie lubię też małych torebeczek na łańcuszku albo takich okropnych plastikowych jak to celebrytki nieraz mają :P

Gość gość
Dobry temat, ale chyba wymieniłyście wszystko, co mamuśki z kafe kochają najbardziej ;)

Gość gość
Mamuśki z Cafe kochają lateks ???? O M G !!

Gość gość
jasne, takie legginsy z niby lateksu, każda tandeciara je ma i nosi :D

Gość gość
wiesz bo nosisz :P

Gość gość
Chociaz sama nie nosze panterek, to potrafie sobie wyobrazic, ze moga byc jakies fajne ubrania w zwierzece wzirki, raczej nie dla mnie. Nie nosze kabaretek, legginsow NIE CIERPIE, prawdziwych futer, futrzanych kamizelek, dresow, rzeczy z brylancikami, koszulek z czyjas twarza, tipsow, szpilek, kurtek puchowych. Chociaz kurtki i szpilki sa ok, tylko ja zle sie w nich czuje.

Gość gość
Najgorsze są jednak te wszystkie tipsy, hybrydy i inne gó/w/na na paznokciach. Ohyda, jak widzę babę z takimi pazurami od razu widzę z kim mam do czynienia :o Jest to tak wieśniackie, tak obciachowe i tak śmieszne, że aż mi żal tych kobit co myślą, że wyglądają w nich jak ósmy cud świata.

Gość gość
A co stringami ??

Gość anna kara almond
nie ubrałabym się do ślubu jak 90% panien młodych w Polsce czyli: suknia z kołem, falbany, koronki, materiałowe róże i upięte draperie na sukni/ welon z lamówką, badziewny diadem i bizuteria wiochowa do kompletu najlepiej sztuczne kwiaty i stroiki we włosach. i te obrzydliwe getry na ręce na środkowy palec :o FUJ! Wszystko to sprawia, że jakaś zgrabna kuzynka w małej czerwonej, balerinach i z rozpuszczonymi włosami jest 100 razy bardziej zwiewna, elegancka i przykuwa wzrok bardziej niż panna młoda. Zaraz mnie pojadą przebierankowe polandowe mamuśki ale liczę na to, ze jakieś normalne też tu są i podobnie jak ja do slubu ubrały się z klasa i umiarem, a nie przebrały za bezy zakładając na siebie wszystko ślubne co tylko dostało się w ich tandetne tipsowe szpony :P

Gość gość
No to z kim masz do czynienia? Mam żele na paznokciach, więc oświeć mnie z łaski swojej. Nie kupiłabym Futer Niczego ze skóry Butów emu Białych kozaczków Legginsów Korali Babcinych majtek

Gość anna kara almond
zapomniałam o atłasowym bolerku, szczyt bezguścia!!! grrr.... :o

Gość gość
ta, co napisała o hybrydach ma chyba na myśli udziwnione wzory na paznokciach, bo przecież to zwykły lakier, tylko dłużej trzyma bez ścierania się i odprysków ja nie noszę wzorów 'zwierzęcych', białych kozaków i białych czółenek, ozdobionych cekinami, ćwiekami, koralikami, napisami czy jakimś rysunkiem ubrań, "futrzanych " kamizelek czy wielgachnych swetrów (chodzi mi o te w stylu wielkiego ptaka), sportowych butów, które wyglądają jak ortopedyczne i nawet nie wiem, jak się nazywają właściwie to dużo tego jest, a jeśli dodać ozdabianie ciała- to jeszcze więcej :-)

Gość gość
co do panien młodych zgadzam się ból i dramat! ale to sie zmienia gdzieniegdzie choc nadal dużo jest przebieranek. wnioskuję, że almond to suknia którą miałaś? Ja też miałam kieckę anny kary ale model cherry oni tam maja sama prostote i elegancję :) Czasem mniej znaczy więcej przynajmniej byłam widoczna tego dnia, a nie zakopana pod milionem perełek, koronek i falban :)

Gość gość
ja też nie znoszę tipsów i wzorków, ale jak laska ma ładne, niedługie paznokcie w jednym kolorze to co w tym badziewnego, że to akryle?

Gość gość
przesławne już białe kozaki,białe adidaski,trampki itp.,poza tym spodnie typu"haremki"-takie z obniżonym krokiem w okolicy kolan-wygląda to koszmarnie-jakby się nawaliło do spodni,wszelkie obcisłe mini sukienki we wzorki "zwierzęce" typu cętki,zebra............wielgachne swetry lub bluzy-oversize,tony taniej,tandetnej biżuterii czyli miszmasz bransoletek na nadgarstkach,100 pierścionków na palcach+ kilka kolczyków w uszach ,do tego tipsy i inne udziwnienia na paznokciach,doczepiane,sztuczne włosy,blllleeee a zamiast stringów gatki bezszwowe można ubrać żeby pod dopasowaną spódnicą czy spodniami się nie odznaczały

Gość gość
Do tej Anny : to oswiec nas proszę jaki jest szczyt twojego guscia?????? jak ty ubralas się do ślubu? napewno w jakąś kiecke z ciucholandu za kilka zł i wtedy napewno byłaś w centrum uwagi debilko do kwadratu

Gość gość
A ja bym sie nie ubrala jak 99% Polek.

Gość gość
13.27 trzeba bylo worek zalozyc zamiast sukni :P Mialabys prostote.hehe

Gość gość
A mi sie podobala suknia ksiezniczki Kate ,byla koronka i co z tego a suknia byla piekna z klasa .No ale tak na kafeterii to sama niebieska krew buehehehe

Gość gość
Do 13.43: to napisz w co się ubierasz, łatwo tak napisać jak ty, jak jesteś taka mądra to napisz przykładowo w co się ubierasz

Gość anna kara almond
gość dziś czego się tak pieklisz wielbicielko bezowych koronek i atłasowych geterków? legginsy i tandtene ciuchy można wyśmiać ale już tych waszych paskudnych ślubnych stylizacji to nie hahaha hipokrytki! ja wiłasnie miałam na sobie suknię anna kara model almond jak juz wyżej NORMALNA kobieta zauważyła, we włosach miałam gipsówkę, włosy swoje długie rozpuszczone, z boku lekko podpięte i bukiet z samej gipsówki ale ty chyba tego nie ogarniesz i u ciebie na osiedlu taki strój nie przejdzie, bo nie jest na bogato. Umiar i wyczucie - mówi ci to coś? raczej nie :P

Gość gość
13.48 to sie nieda napisac jednym slowem :P Poprostu trzeba znac rownowage miedzy na bogato a tandeta.Wiekszosc Polek przesadza albo w jedna strone albo w druga strone.Albo szare golfy,adidaski i kamizelka ,albo koronki ,blyskotki,p*****ly i tandety.Typowa Polka albo sie wcale nie maluje albo wulgarna tapeta.Powiem szczeze,ze zadko soptykam by dziewczyna miala piekny makijaz i zeby byla prawidlowo umalowana.Tak samo zadko spotykam by kobieta zachwycila mnie swoim ubiorem i elegancja.

Gość anna kara almond
gość dziś tak suknia Kate była piękna ale nie porównuj jej do tych kiczowatych potworów :P Miała delikatną koronkę ale nie miała miliona, falban, kwiatów, upięć i dekoracji jak na balik w przedszkolu :P Ja o tym mówiłam :P Piękne są nawet całe koronkowe suknie i te z falbanami też ale nie wszystko na raz no ludzie!

Gość gość
gość dziś Do 13.43: to napisz w co się ubierasz, łatwo tak napisać jak ty, jak jesteś taka mądra to napisz przykładowo w co się ubierasz xxx o co ci chodzi tandeciaro kiczowata? napisała tylko czego by nie założyła taki jest temat. Różowa bluzeczka jest be ale beza na kole cacy, bo ty się tak odwaliłaś do ślubu? hahaha dobre!

Gość gość
ten caly almond to nawet na tej pieknej modelce wyglada brzydko.Nie chodzi juz tu o minimalizm ,ktory mi absolutnie nie przeszkadza ,tylko sam kroj do d**y i brzydko lezy.Modelka jest piekna i ma piekna figure a mimo to sukienka lezy kiepsko.Moge wyobrazic sobie jak to wyglada na osobie ,ktora nie ma 180cm i figury modelki.Ta sukienke podkresli tylko wszystkie wady.

nie ubrałabym oczywiście tych najbardziej tandetnych rzeczy typu kabaretki, kozaczki białe, różowe, ale także ubrań z ciucholandów, okropność. nie wiem jak mogą ludzie zakładać po kimś ciuszki. w sieciówkach można trafić na nowe i naprawdę tanie rzeczy,

Gość gość
hehe,a emu nie lubicie bo pewnie was na nie nie stac