Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czego nigdy nie założyłybyście

Polecane posty

Gość gość
- białych kozaków - ubrań w panterkę - ubrań z dużym, ale naprawdę dużym logiem - ubrań z twarzami (nieważne jakimi) - balerinek - butów emu Suknia almond nie podoba mi się. Nie ma dramatu, ale po prostu to nie to.

Gość gość
hej, Marek zgadzam się z tobą w 10000% - nigdy bym nie założyła i nie kupiła balerinek, jak dla mnie są to najbrzydsze buty a wyglądają jak zrozczłapany kapeć hehe, dziwie się że dziewczyny to ubierają i nie widzą jak w tym noga wygląda

Gość gość
mnie sie nie wydaje przesadzona w drugą stronę. jest po prostu gładka i ma fajna koronkę na plecach i rękawach ale chyba w polsce nie przywykli to tego typu ubrań i czują się nadzy bez jakiegoś dekoracyjnego pierdo/lnika :P

Gość gość
gość dziś a te pozostałe które wysmiewają legginsy i kozaczki to już nie są wieśniarami, bo nie pojechały delikatnego temaciku przeświętych polskich-katolskich ślubnych przebrań? Nie rozsmieszaj mnie!

Gość gość
- lateksowe, skórzane lub "w panterkę" legginsy, uznaję tylko zwykłe czarne z normalnego materiału a nie rajstopowe i tylko wtedy gdy pupa jest zasłonięta ubraniem - białe, czerwone, różowe kozaki - futerka bo kojarzą mi się z d******** moja koleżanka ma takie czarne krótkie futerko i czekając na busa, podjechał facet i zapytał "ile bierze" więc nie tylko mi się tak kojarzą - pasemka, tipsy,doczepiane włosy, rzęsy i inne dziwne sztuczne rzeczy - dżinsowa spódnica, chodziłam w takiej ale 10 lat temu - sukienki i spódnice do kostek - trampki na szpilce lub inne buty sportowe ale na obcasie, koturnie, platformach i nie wiadomo na czym jeszcze - cekiny, błyskotki, kryształki na ubraniach

Gość gość
czemu wolno wam się śmiać ze zwykłych ciuchów ale ze ślubnych już nie?

Gość gość
Co to znaczy katolskich?

Gość gość
dla mnie szczytem obciachu jest kobieta po 30 tce w miniówce lub szortach ledwo za tyłek

Gość anna kara almond
Bo tu wielkie damy brzydzą się panterką ale do ślubu w bezie na kole już polezą i zabolało :P

Gość gość
hipokrytki wyjasnijcie mi paradoks niechęci do futerek,balerinek,legginsów,panterki i uwielbienia dla slubnego jarmarku bezowego?

Gość gość
dobra beziki nie popłaczcie się czasem

Gość anna kara almond
gość dziś też jestem ciekawa ale żadna się nie wypowie z wiadomych względów ;)

Gość gość
poliestrowych ubrań latem

Gość gość
A ty hipokrytko wyjaśnij nam co znaczy słowo katolskich

Gość gość
ja pisałam o legginsach w panterkę bo to kicz, tandeta i kojarzy mi się z tanią ku re w ką, panterką samą w sobie się nie brzydzę ale na jakimś dodatku typu apaszka, mały motyw na bluzce czy innym ubraniu a nie legginsy albo cała bluzka w panterkę, nie daj Boże obcisła sukienka mini w panterkę! widziałam taką pannę w tym! masakra ja bym się wstydziła to oglądać w sklepie, że ekspedientka pomyśli, że jestem prostytutką

Gość gość
ja krytykowałam legginsy, kozaki białe i te inne rzeczy ale Wam nie wyjaśnię fenomenu sukien bez bo nie brałam ślubu i nie wiem jaką bym założyła bo nad tym nie myślałam

Gość gość
Nikt tu bezikiem nie jest, ja miałam piękna suknie ślubną, a ty hipokrytko miałaś prześcieradło i wyglądałas jak śmierć z jasełek i teraz ci głupio, dlatego chcesz się dowartościować?

Gość cołko prowda
Ja też chciałabym poznać genezę paradoksu niechęci do panterki i białych kozaczków przy jednoczesnym uwielbieniu kiczu typowej panny młodej czyli beza na kole, getry na rękach i fryz a'la ciocia klocia :)

Gość gość
Kamizelki w panterkę, ohyda.

Gość gość
nie ma rzeczy tandetnych są jedynie kobiety nie umiejące się ubrac,kafeteryjne cebulary nie wiedza do czego założyc panterkowe legginsy aby wygladac elegancko bo to wyzsza szkoła jazdy

Gość gość
gość dziś skoro cię to tak zabolało to miałaś na sobie te wszystkie ślubne insygnia o których powiedziałam, że bym ich nie założyła, bo są tandetne. Gdyby tak nie było to po prostu przyznałabyś mi rację, bo możesz mieć inny gust ale skoro się tak pieklisz to jesteś zwyczajnie kiczowata i tandetna

Gość gość
A ja chciałabym poznać powody ubierania się do ślubu w albe

Gość gość
Ja nie mam nic do samej panterki, myślę nawet że pojedyncza rzecz w panterkę może wyglądać ok, nawet jeśli byłaby to cała sukienka, ale najczęściej panterkowe dziewczyny przesadzają z kreacją.

Gość gość
ja nie lubie wszelakich zwierzęcych wzorów, a zwłaszcza panterki..... nigdy bym czegoś takiego nie kupiła, never! nie zalozylabym tez kozakow EMU - oblecha, bez kszlatu, jak eskimos, no ale modne, to duzo ludzie kupuje.

Gość gość
Widac po was cebulary jakie jesteście gustowne i eligąckie :P wyzwałyscie almond od szmat i przescieradeł i to jest najlepszy dowód na to jak Polska jeszcze głęboko siedzi w ślubnej cyganerii :o Na co dzień ubieracie sie fajnie, lekko, modnie ale jak przychodzi do ślubu to rusza wóz cyrkowy, a wieś śpiewa i tańczy :P

Gość gość
legginsy w panterkę nie mogą być eleganckie zrozum to! gdyby tak było to mogłabym się w nie ubrać do pracy (biuro rachunkowe) lub widywałabym tak ubrane panie w urzędach, bankach lub w firmach panie na wysokich stanowiskach, gdyby dało się je zestawić z innymi rzeczami tak aby były eleganckie

Gość gość
wiesniaku, chyba u ciebie na wsi..... ja tam zadnych bez nie widze. a sama (2 lata temu) szlam do slubu w suknie ktora kosztowala ponad 6000zł, i jesli kłamię to umrę w przeciągu tygodnia!!

Gość gość
gość dziś oj nie mówie do ciebie więc nie burz się jest parę wyjątków w tym ja i moja siostra no i jak jeszcze ktoś to super :P no ale nie powiesz mi, że nie widziałaś wieśniackiej bezy nigdy, bo ja tego widzę na potęgę ja też miałam kieckę w podobnej cenie z pronovias z reszta :D

Gość gość
no ja mialam pronovias, model pompeya. :)