Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość XXv

Powiększanie penisa kwasem hialuronowym.

Polecane posty

Gość XXv

Czy ktoś z was próbował tej metody, możecie coś o niej powiedzieć?

Gość gość
nikt nic nie napisze? ;)

Gość PiotrusP43
Nigdy nie odważył bym się iść z tym problemem do lekarza a tym bardziej żeby coś mi wstrzykiwali w członka. Kwas to ten sam co kobiety sobie wstrzykują żeby się odmłaszać eięc efekt nie jest na stałe i trzeba powtarzać zabiegi co kilka lat lub miesięcy a to nie jest tanie. Ja używałem ćwiczeń na powiekszenie i tabletek oryginalnych z Holandii http://nplink.net/OIO0Pbz2 dostawa do paczkomatu możliwa czyli bardzo dyskretna. Pozdo i niech wam rośnie jak mi narazie 3cm

Gość gość

Warto pomyśleć o czymś takim jak dr Penigreat. Nie jest to ani drogie specjalnie zwłaszcza jak się porówna z innymi preparatami na potencję, ani nie jest to sama chemia jak inne środki a swoje robi. Ja na pewno widzę u siebie większą taką seksualną moc i energię, ostatni raz coś takiego czułem na studiach...dobre 15 lat temu 😛

Gość MarekFurman34

Żadnego kwasu w członka ;)

Gość Molenda

Sytuacji nie poprawia fakt, że większość wyobrażeń na temat rozmiaru  czerpiemy z filmów 🙂

Gość Karola4

Jest ciekawe badanie dwojga amerykańskich naukowców – Wiliama Mastersa oraz Virginii Johnson, którzy przebadali 312 mężczyzn. Wykazało ono, że mężczyźni z mniejszymi w stanie spoczynku i tak osiągają we wzwodzie rozmiary porównywalne do mężczyzn, którzy mieli dłuższe . Najmniejszy, 7-centymetrowy  wydłużył się we wzwodzie o 9 centymetrów, a największy, 11-centymetrowy tylko o 5.

Gość Ulki

Macie rację

Gość Maczos56

Zabieg powiększenia pena przy użyciu kwasu hialuronowego przeprowadza lekarz w warunkach ambulatoryjnych w znieczuleniu miejscowym

Gość Ewka

Należy pamiętać, że efekt zabiegu z wykorzystaniem kwasu hialuronowego (HA) utrzymuje się przez około 1,5-2 lata