Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znajdę tutaj taką Kobiete ?

Polecane posty

@Wszyscy Dajcie spokoj chlopakowi wykazal sie duza odwaga ze jasno i pieknie napisal czego szuka:) Kazdy z was jak jest sam niech zaklada temat i moze wedlug moich wskazowek niech go poprowadzi nic nie ryzkujecie a mozecie znalezc Goralska Milosc na ERO:)

Gość gość
Autorze jesteś prawiczkiem :P?

Gość gość
jak autor powiem nie boje sie kobiet dziewic ty widocznie tak wlasnie boisz sie kobiet :)

Gość gość
jak autor odpowiem nie jestem i dobrze bycie prawiczkiem to jak zycie w rozkroku nad przepascia

Gość gość
Tutaj znajdziesz tylko taką jedną z wachlarzem. :D :D :D

Punkt drugi. Jest dość problematyczny., bo o dziewicach to zapomnij Te "najlepsze" już są dawno po inicjacji. Jeśli myślisz, że turlają się tu tylko pasztety, to błądzisz- dzieciak. To do punktu trzy. Ja bym tu nie wpuszczał ludzi, którzy nie mają dwudziestu jeden lat. Wrażliwą, uczuciową? heheheh chyba pomyliły ci się fora. Spróbuj na uczuciowym a tu goń wilka :D 🖐️

Gość gość
oczywiscie szanuje wasze zdanie ale malo mnie obchodzi bo nie szukam pustej łatwej lali :D tylko czegos o wiele glebszego :)

Gość gość
a może w realu a nie przed kompem poszukaj? Co za pokolenie żeby szukać osoby do związku w internecie. .... Chyba za stara już jestem ;)

Gość gość
takiej kobiety nie znajdziesz nigdzie najlepiej weź sztuczną waginę, dziewica, tylko Twoja, nie marudzi i nie boli jej głowa

Gość gość
a moze ktos nie wpadl na pomysl ze mam malo czasu i ze chce kogos poznac przez neta w koncu wszystko dla ludzi