Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy znajdę tutaj taką Kobiete ?

Polecane posty

Gość gość

Która jest: 1. dziewicą 2 szanuje orientacje religijna innych ludzi 3 atrakcyjna nie mam tu na myśli jakiejś piękności ( normalna dziewczynę z wyglądu naturalną) 4 w wieku od 18 5 wrażliwą uczuciowa sam mam sylwetkę dobrze zbudowana ,196 wzrostu.piwne oczy.. Jestem osoba wrażliwa,inteligentna,dojrzała uczuciowa wierna Tak jak każdy pragnę być szczęśliwy..kochany..choć coraz bardziej wątpię że na to zasługuje.. Jeśli istnieje dziewczyna gotowa zaakceptować mnie takim jaki jestem..w zamian za moje serce i oddanie..proszę o wpis..nie szukam kogoś pięknego fizycznie wręcz unikam takich osób..szukam dziewczyny która spojrzy na mnie swym dobrym sercem..która być może tj ja czuje się z jakiegoś powodu nierozumiana..odrzucona..która również szuka prawdziwego uczucia w dzisiejszym płytkim świecie

Gość gość
Obudź się to nie koncert życzeń

Jezeli na pierwszym miejscu twojej listy wymagan dla kobiety jest punkt dotyczacy jej przeszlosci seksualnej to jestes dupkiem, nie wazne jak gleboki sie przedstawiasz.

Gość gość
Ja spełniam te wymagania, zresztą nie są jakieś wygórowane na pewno jest więcej podobnych kobiet. Mam 22 lata.

Gość gość
To fajnie że jest więcej takich dziewczyn.

Gość gość mlode serce
23:29 my chcemy twoja fotke zobaczyc.? A co ty dziecko drogie myslisz ze jestes w Saudi? w DUBAJU?tylko tam sa dziewice!atrakcyjne sa napewno sie gola 2 razy dziennie!tam juz mozesz slub brac z pnna ktora ma 9 lat .W noc poslubna bedziesz zmuszony rozerwac jej dolna czesc(bo jest zaszyta ) CO TY NA TO?

Gość gość
Paweł Wilka a kto ci dał prawo do oceniania mnie pochlascie jeden ? skoro ja jestem dupkiem to masz racje wole być dupkiem niz zużytym kondomem wnioskuje to czytając twoje posty że jestes zużyta parówa nazywasz się dżentelmenem i facetem honoru a z z drugiej strony chwalisz się ile to kobiet miałeś dno totalne nie dyskutuj ze mną ! zresztą zużyty kondom nie obroni ani kraju ani kobiety

Gość gość
A o co chodzi z tym drugim podpunktem? jesteś innego wyznania czy ateista :)?

Gość gość
pewnie dziewczyn 158-162 nie akceptujesz?

Gość gość
Chłopie, ciesz się że są tacy naiwniacy, którzy wolą używane.

Gość gość
nie rozumiem waszego podniecenia :)

Gość gość
150-160 mhm pewnie że akceptuje jesli dokladnie wczytasz sie w tekst zrozumiesz że dla mie liczy sie cos wiecej niz wzrost :)

Wilk mial w swoim zyciu mnostwo kobiet, w tym trzy dziewice. Ale nigdy nie odrzucil zadnej przez jej przeszlosc. Teraz wilk szuka zony i jesli okaze sie ze ma dzieci to tez nie bedzie to dla wilka przeszkoda. Ty jestes malostkowym wymoczkiem ktory chce sobie podupczyc bez dyskomfortu bycia porownywanym z innymi.

Gość gość
Do podupczenia nie potrzeba dziewicy.

Gość gość
co Pawełku może chcesz mi zaproponować spotkanie ? ale zapewne przed mam ci wyslac zdjecie w samych spodenkach mhm kto tu jest wymoczkiem powiedz dlaczego mnie atakujesz ? myslisz ze cos tym zyskasz ? ile ty w ogole masz lat 16 ?

Gość gość
A gdzie on napisał,że szuka tylko do seksu :>? chyba,że ja się nie znam na męskich sztuczkach i nie umiem czytać między wierszami...

Gość gość
Pawelku tu to mozesz sobie kozaczyc w realu dostalbys mlotekiem w morde i przestalby sie publiczne pokazywac :)

@gość dziś nie umiesz zapraszam do realnej bacowki wilka. wilk Ci wszystko wytlumaczy :):):)

Gość EjdżTiSiEmEjt
Trochę dużo... Ludzie powiadają, że tu takich nima :(

Gość gość
To mi wytłumacz Pawle kafeteryjny autorytecie od spraw damsko-męskich gdzie tu jest to napisane ?

Gość gość
Paweł skoro miales tyle kobiety mhm to co ty możesz zaoferować kobiecie to ze będzie kolejna ? powiedzmy 20 na liście :) dla mnie jesteś nie niedorozwiniętym facecikiem :) nie dojrzałym z kompleksami i z maleńkim filucikiem :) który rośnie ci na czole a jeśli proponujesz mi spotkanie i sparing odp tak sorry ale nie bije dzieci ludzi upośledzonych i kobiet

@ gość wczoraj & Wszyscy Tu Paweł Wilk prawdziwy:) Sluchaj nigdy bym nie wysmial tego co napisales o Sobie cieszy mnie ze podobnie jak Ja wykorzystujesz ERO do znalezienia Kobiety u boku ktorej znajdziesz Goralska Milosc malzenstwo i cala reszte:) Szczerze zycze ci zeby ci sie udalo choc ni eograniczaj sie do ERO tylko specjalistyczne portale i rozpusc wici wsrod swoich kolezanek pomoga ci znlaezc fajna dziewczyne. Wykorzystuj kazdy mozliwy kanal w tym ERO:) Wedlug moje oceny przynajmniej wsrod Niebieskich ktore to srodowisko znam dosyc dobrze ponad 80% to kobiety w stalych zwiazkach Po ERO buszuje moj podszyw ponizej masz latwy sposob na rozroznienie nas wystarczy wejsc w historie nicka:) Na wszelki wypadek zeby nic z tego co robi moj Podszyw Pawel Wilk nie szlo na moje konto jak jeszcze ktos ma jakies watpliwosci kto jest kim:). Prosty sposob na rozroznienie:) Wilk prawdziwy = Paweł Wilk Wszystko: 116 Tematy: 4 Posty: 112 Recenzje: 0 Przepisy: 0 16.02.2015 Paweł Wilk dodał/a temat: Metoda Naja na seks w realu kobiety z ERO 16.02.2015 Paweł Wilk dodał/a temat: Wspolnota Polska Nocy Kupały 17.02.2015 Paweł Wilk dodał/a temat: AgentOrange1496 to tchorz i konfident Podszyw Wilka = Paweł Wilk Wszystko: 123 Tematy: 3 Posty: 120 Recenzje: 0 Przepisy: 0 16.02.2015 Paweł Wilk dodał/a temat: Tu jest sparta 16.02.2015 Paweł Wilk dodał/a temat: Wspolnota Polska Nocy Kupały 17.02.2015 Paweł Wilk dodał/a temat: Wilk zaprasza do realnej bacowki

Gość gość
jako autor napisze tak Paweł zarzuca mi ze miedzy wierszami jest soc ukryte no cóż z psychologi wiem ze osoby który doczytują się u innych podwójnego znaczenia lub 2 dna :) same maja z sobą problemy ... zresztą nie mam nic do ukrycia :)

Gość gość
Podstawowe pytanie. W jakim wieku jesteś autorze?

Gość gość
jak autor napisze spoko jeśli masz 175 cm może i masz kompleksy ale spoko nie interesuje mnie proszę nie zaśmiecaj mojego topiku epitetami

Gość gość
i dennymi tekstami pozdrawiam

@gość wczoraj Jak moge ci jeszcze cos doradzic to koniecznie przyjmij stalego Nicka i mocny meski Avatar wybierz mezczyzne podobnego fizycznie do siebie i osobowosciowo najlepsze sa postacie z filmow lub seriali. Na tej zasadzie ja w Avatarze mam Ragnara z Vikings. Mozesz wtedy zmieniajac zdejecie nie zmieniajac osoby wyrazac rozne zmiany swoich nastrojow. Bedziesz wtedy rozpoznawalny dla kobiet i bardziej ludzki beda sobie mogly wyobrazic jak mnie wiecej wygladasz. Wsta tez w swoim profilu maila do siebie z podobna informacja jak Ja mam. I zerknij na pierwsza strone mojego tematu "Wspolnota Polska Nocy Kupały" gdzie jasno opisalem wymagania dla mojej przyszlej Zony i sciezke do mojego Serca. Ty polowe tej pracy wykonales moze tylko opisz bardziej szczegolowo swoje wymagania i napisz co ma zrobic konkretnie dziewczyna Toba zainteresowana. Napisz tez kilka slow o sobie ile masz lat co ferujesz kobiecie czy jestes wstanie juz z nia zamieszkac ozenic sie miec dzieci utrzymac ja itp. To sa bardzo wazne sprawy dla kobiety. Dlatego tak wazny jest mail w profilu bo nie licz ze dziewczyna publicznie bedzie z Toba rozmawiac zaraz by ja chamsko wysmiali. To kilka slow o sobie z mojego profilu:) Aktualnie szukam niezwyklej Kobiety ktora zostanie moja Zona. Jestes taka Kobieta wymagania dla Zony Wilka i sciezka do mojego Serca na Wspolnota Polska Nocy Kupały. Nie potrzebujesz zadnego zaproszenia na ERO zeby do Wilka napisac. Chcesz zostac moja Zona pisz od razu na miala zdzwaniamy sie i umawiamy na kawe w w realu jak zaiskrzy erotryczniemiedzy nami dalej sobie juz razem poradzimy:) wilk.bacowka@gmail.com

Gość gość
Tak są takie i już stoją w kolejce, żeby cię spotkać, bo napisałeś post na forum.

Gość gość
Wszystkie kobiety na forum bija sie o Wilka. ;)