Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanywniej

Młodszy facet.

Polecane posty

Gość zakochanywniej

Co myślicie o takich związkach? Uważacie, że 4 lata starsza dziewczyna, jest jak najbardziej ok?

Gość zakochanywniej
Ja 19, ona23

Gość gość
ok, z wiekiem różnica się zatrze

Gość gość
W starej piczy ch... się ćwiczy :classic_cool:

Gość gość
No co Ty ? - z babcią się zadajesz

Gość gość
Z babcią, bom sam dziadek :)

Gość zakochanywniej
Takich odpowiedzi mogłem się spodziewać choć generalnie te wszystkie powiedzenia rodem z google mało mnie interesują.Mentalność Polaków-kocham to!!!!

Gość gość
Polacy to mentalne araby....nie zapominaj zakochany ;) Wszystkiego dobrego zycze. Tez chcialabym rownolatka lub mlodszego, ale ONI wszyscy marza o 10 lat mlodszej. Tak wiec nam kobietom zostali obcokrajowcy z rozleglymi horyzontami a nie zacofane mentalne polskie araby

Gość zakochanywniej
To normalne w dzisiejszych czasach.Każdy mocny w gębie,kiedy brakuje argumentów i sensownych odpowiedzi,najlepiej obrazić i wyśmiać. A później zdziwienie,gdy inni ludzi traktują ich tak samo. Jeśli nie będzie to tajemnicą- mogę zapytać ile masz lat? Jesteś w zbliżonym do mnie wieku? Skąd takie przekonanie, że wszyscy wolę te młodsze?

Gość o boshe
wlasnie mlodsi (i mlodsze) chca starszych. starsi (i starsze) chca mlodszych (i mlodsze), wiec wszystko gra. rynek zrownowazony.

Gość gość
Moglabym byc spokojnie Twoja ciocia......a wiedze cierpie z doswiadczenia I obserwacji ;)

Gość gość
Byłam w związku z młodszym, ale wszyscy myśleli, że jesteśmy równolatkami, więc nie spotkały nas żadne nieprzyjemności.

Gość gość
No wlasnie.....bylas To juz mowi samo za siebie

Gość gość
gość dziś Byłam w związku z młodszym, ale wszyscy myśleli, że jesteśmy równolatkami, więc nie spotkały nas żadne nieprzyjemności. x Dobrze ****ał cię?

Gość gość
Tysiące kobiety "było" w związkach ze starszymi o kilka lat lub równolatkami. "Były" to mówi samo za siebie hahahaha

Gość gość
No i co z tego, że byłam, a nie jestem. Prawie dziesięć lat byliśmy razem, ale coś się po prostu skończyło i nie miało to związku z wiekiem. Z resztą to ja zerwałam.

Gość gość
Zerwałam, bo podoba mi się jeszcze młodszy :D

Gość gość
gość dziś No i co z tego, że byłam, a nie jestem. Prawie dziesięć lat byliśmy razem, ale coś się po prostu skończyło i nie miało to związku z wiekiem. Z resztą to ja zerwałam. x Taa jasne kopnoł cie w tą starą piczke pewnie

Gość zakochanywniej
Wszystko zależy chyba od człowieka.Teraz mogłoby się wydawać,że jestem gnojem,który nie odróżnia zauroczenia od zakochania.Że zaraz zmienię swój obiekt zainteresowania na młodszą i będę musiał przyznać rację wszystkim tym,którzy nie wierzą w takie związki.Jest delikatna, drobna taka wrażliwa.Patrząc na nią można byłoby stwierdzić,że wszystkie te małolaty sa starsze od niej.Rozsądna dziewczyna,mająca własne zdanie i zasady.Czemu miałbym zmieniać ją na lepszą? To,że autorka powyżej stwierdziła,że była z mlodszym nie dowodzi to temu,że nie była szczęsliwa.Powodów rozstania mogło być dziesiątki.Niekoniecznie wina partnera i jego wieku.

Gość gość
Ja nie widzę w tym nic złego, bo nie jest to granica wieku, która mogłaby was stawiać w zupełnie innych sytuacjach, a znam też trzy małżeństwa o podobnej różnicy wieku gdy mężczyzna jest młodszy i na razie jest ok.

Gość zakochanywniej
"Taa jasne kopnoł cie w tą starą piczke pewnie " Poszanowanie dla kobiety,jakbyś Ty miał/-a być wiecznie młody/-a.

Gość gość
Wcale nie jestem stara. Byliśmy szczęśliwi długo i nie będę się tu wywewnętrzniać na forum. Dla takich dziewczyn jak ja, które nie do końca mocno stąpają po ziemi, często młodszy ale rozgarnięty facet, jest jak objawienie. Z jednej strony nie jest sztywniakiem i dobrze się rozumiemy, a z drugiej może dawać poczucie bezpieczeństwa dzięki troskliwości i zaradności.

Gość zakochanywniej
"Ja też zawsze wybieram sobie na sex stare prostytutki, młodych nie lubie jakośoczko." Desperat :]

Gość gość
nie desperat, tylko dymacz z dużą fają dziewczynko : )

Gość gość
Desperat, desperat. Normalny facet nie musi płacić.

Gość gość
fcale nie:(, skoro zarabiam to chyba swą kase mogę na co chce przeznaczyć?. Z resztą zobacz jaką babkę można mieć za parę groszy, myślę ze lepsza od ciebie;D http://www.roksa.pl/lpl/anons.php?nr=58776

Gość gość
Faktycznie tania, chociaż gdybym była facetem to bym jej kijem nie tknęła. Nie zmienia to faktu, że my tu rozmawiamy o związkach, a nie o kupowaniu ułudy bliskości.

Gość gość
hah tania to te ześ jest;D o wygląd mi chodziło ze ie masz sie co porównywać z nią ahahahah:)

Gość gość
gość dziś Faktycznie tania, chociaż gdybym była facetem to bym jej kijem nie tknęła. Nie zmienia to faktu, że my tu rozmawiamy o związkach, a nie o kupowaniu ułudy bliskości. x AHAH kijem bys nie tknęła;D, wstaw swoją fotkę to porównamy;]

Gość gość
Jestem w wieku Twojej ukochanej, a kocham chlopaka w Twoim wieku. Szkoda, ze on nie mysli jak Ty...