Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Toksyczni rodzice nie chca odpuscic

Polecane posty

Gość gość

Mam 30 lat.Jestem niezalezna finansowo i mieszkaniowo od 20 roku zycia.Niestety nie umiem emocjonalnie odciac sie od moich rodzicow dreczycieli.Co robic?

Gość gość
niezależna mieszkaniowo od 20 roku życia? Czyżbyś już w przedszkolu zarabiała na wlasne mieszkanie??? Hmm

Gość gość
Żeby być niezależną mieszkaniowo nie trzeba mieć kupionego swojego mieszkania, jeszcze najlepiej za gotówkę :/. Ech, ludzie. Napisz coś więcej...

Gość gość
Bardzo ci wspolczuje. Ja nie znalam tego, dopoki nie wyszlam za mąz. Tesciowie sa tak toksyczni dla mojego meza jak i dla mnie, ze jest to nie do zniesienia. Mam poczatki nerwicy i depresji przez to. Chyba najlepiej sie wyprowadzić jak najdalej, u nas narazie to nie mozliwe..

Gość gość
Jestem niezalezna od 20 roku zycia, nie od 20 lat... Czytanie ze zrozumieniem sie klania.

Gość gość
Najgorsze jest to ze nie pozwalaja mi sie odciac.Ciagle dzwonia i narzucaja sie.Podczas rozmow ciagle mnie krytykuja, a to wlosy mam slabe,albo ze przytylam czy kupilam do domu cos co wg nie pasuje.Ogolnie jestem ich porazka bo jestem kobieta i poszlam na studia wiec zadnego ze mnie nie ma pozytku ,bo powinnam prac i gotowac i wyjsc za maz w sumie to nawet niewazne za kogo.Probowalam z nimi rozmawiac ale oni tylko mowia ze to dla mojego dobra i koniec.Kiedy nie odbieram telefonow to pisza ze jak sie nie odezwe to do mnie przyjda albo do domu albo do pracy,ze nie moge ich unikac.Wiem ze sa do tego zdolni.

Gość gość
To ty jesteś toksyczna a nie twoi teściowie dziewczyno tak trudno odłożyć słuchawkę jak dzwonią i nie rozmawiać znimi ? Sa telefony takie że nie musisz podnosić słuchawki bo ci się ich nr wyświetli.