Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SMYK ubranka co myślicie ? cenowo i jakościowo .

Polecane posty

Gość gość

Tj w temacie . ostatnio kupuje w smyku. Jestem zadowolona . gatunkowo ok . kolorystycznie tez ok . jestem ciekawa waszych opini . :-)

Gość gość
tez kupuje w smyku i jestem zadowolona i z cen i z jakosci. wzory tez fajne. choc 2 razy zdazylo mi sie kupic felerne wielopaki body. w 1 po kilku zalozeniach odlecial nap(y),a w drugich szwy puscily na ramionach. ale na tyle rzeczy co tam kupilam to jakos uszlo :)

Gość gość
Według mnie za drogie, nie kupuje tam

Gość gość
ubranka fajne ale stosunkowo drogie. a juz płacenie 20 groszy za siatkę kiedy kupiłam właśnie buty za 150 zł jest żenujące.

Gość gość
Jakosc fatalna a ceny z kosmosu. To juz lepsza jakosc jest w h&m a czasem taniej

Gość gość
czy w smyku są ubranka cool club?? jeśli tak, to marka fajna, lubię ubranka tej firmy.. długo można nosić, dobry materiał, po praniu w porządku. mam rzeczy tej firmy, ale nie wiem, gdzie to można kupić, bo mam tylko używane.. jeśli to są ubranka ze smyka, to cena nowych jest bardzo wysoka.. za wysoka..

Gość gość
kupilam kilka rzeczy na wyprzedazach, body- jak dla mnie porazka,az sie boje wyprac;/

Gość gość
absolutnie to i inne bzdety kupic bo tego za komuny nie bylo a tera jest 333 www.youtube.com/watch?v=w3p-iuXWDXE

Gość gość
Mój ma większość ze smyka i jestem zadowolona póki co. Tylko pidżamki w dwupakach kiepskie. Porozciągały się i aplikacje się ścierają.

Gość gość
buty maja bardzo slabe, szczegolnie te typu pantofle (do przedszkola, szkoły), 2 mies max. Jakosciowo ubrania w reserved moim zdaniem lepsze ,a jesli chodzi o ceny to na wyprzedazach sa b. atrakcyjne, dlatego kupilam tam duzo rzeczy z wyprawki dla malucha bo i tak wszystko zalozy tylko kilka razy.

Gość gość
Kupiłam większość wyprawki w smyku, odpowiada mi kolorystyka i fasony ubranek,kupowałam na wyprzedaży ale też przez internet, czasami na stronie mają fajne promocje. Ceny regularne są moim zdaniem bardzo wysokie i ja będę polować raczej na przeceny.

Gość gość
Zależy co. Udane zakupy to buty zimowe dla małego (jedyne rozpinane na zamek jakie znalazłam), czapka jesienna, spodnie zimowe (takie do kombinezonu). Drobne rzeczy nadają się do wywalenia po jednym lub kilku założeniach. Miałam i bluzeczki i spodnie i rajstopy. Porażka za tą cenę. Mechacą się, nadruki się spierają i ogólnie się szmacą. Lepsze jakościowo kupuję w hipermarketach. A dobre jakościowo body to z firmy mrofi mogę polecić. Natomiast bardzo polecam zarejestrować się w smyku, bo czasem są naprawdę fajne promocje, np. 20%.

Gość gość
Mrofi są świetne, to prawda.

Gość gość
Ja kupuje w smyku on-line i na przecenach. Wtedy sie oplaca, jakosc bez rewelacji. Chociaz ladne rzeczy. Zalezy od marki. Nawet coolclubma czasem jakieś slabsze sztuki.

Gość gość
A czy któraś z mam ma kocyki BabyOno ze Smyka?

Gość gość
Ja kupuję tylko na wyprzedażach, ogolnie w porządku ale 5ciopak body - wszystko się porozciągało. Ale to może dlatego, że taki dekolt był z zakładkami

Gość Nadya24
Też kupowałam w smyku, została mi jeszcze kurteczka na 68cm po synku, ale dla dziewczynki też super. Teraz zaopatruje się na www.bobociuszki.pl Świetne jakościowo ubranka dobrych polskich marek, śmieszne napisy na body :) super:)

Gość gość
ja często kupuję w smyku, bo ubrania bardzo mi się podobają, choć jakość taka sibie. Z drugiej strony dziecko i tak szybko wyrasta, więc zedrzeć nie da rady.