Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ubrania w internecie

Polecane posty

Gość gość

Czy kupujecie ubrania w internecie? Czy wolicie standardowe ciuchy? Czy w internecie bardziej się oplaca?

Gość gość
kupilam 2 pary butow-musialam odeslac bo nie pasowaly/jakis k///ur///wa francuski rozmiar ,nawet na noge nie chcialy wejsc,kupilam spodnie (odeslalam)kupilam kurtke tez odeslalam spowrotem,zmeczylam sie tym odsylaniem i tylko kosmetyki kupuje w internecie.

Gość gość
Ja kupuję głównie przez internet i bardzo rzadko odsyłam:)

Gość alina wr
No pewka, że kupuję, zwłaszcza jeśli są taniej. Np teraz w sklepie Fasardi mają 40% zniżki na całą kolekcje, co przy ich cenach oznacza, że ciuchy mozna będzie kupić za śmieszne pieniądze. Polecam zajrzeć. Mają sporą rozmiarówkę, więc każdy znajdzie coś co mu będzie pasować

Gość sylwia4012
Sama często kupuję w internecie. Wiele sklepów ma jasne opcje wymiany czy zwrotu odzieży (popatrz tutaj http://byinsomnia.com/ ). Dodatkowo zawsze poprzez formularze można dopytać o rozmiar czy konkretne wymiary. Często w sklepach online jest większy wybór niż w tych tradycyjnych, no i ceny są niższe.

Gość zuziagola
Często w internecie można kupić ubrania marek, które nie są dostępne w najbliższej okolicy. U mnie np. nie ma tej marki http://depare.pl/ , a z tego co widziałam, to mają piękne tuniki. Ubrania kupione w sieci faktycznie zazwyczaj można bezproblemowo zwrócić lub też wymienić.

Gość gość
jesli chodzi o ubrania to raczej w necie nie kupuję chyba że mi coś się naprawdę baaardzo spodoba, ale raczej tego unikam bo wiele razy już sie przejechałam na tym. za to kosmwtyki kupuje tylko w internecie, w stacjonarnym sklepie po kosmetyki juz nawet nie oamietam kiedy ostatnio byłam w większości na trena.pl zamawiam - zawsze wybieram te znane marki i sprawdzone produkty więc nie ma obaw że coś będzie nie tal