Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Uczulenie na chomika

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Od kilku dobrych miesi臋cy mam chomika d偶ungarskiego. Przez ten czas absolutnie nic si臋 nie dzia艂o z moj膮 sk贸r膮 i nagle od kilku dni mam czerwone plamy na sk贸rze, jakby mnie komary cie艂y. Domy艣lam si臋, 偶e to od chomika. Czy kto艣 poradzi艂 sobie z tym? czy jest tylko jedno wyj艣cie - odda膰 chomika? Dodam jeszcze, 偶e nie trzymam go w pokoju, mam z nim styczno艣膰 tylko i wy艂膮cznie wtedy, gdy daje mu je艣膰 w innym pomieszczeniu.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
raczej w膮tpi臋 偶e to od chomika powodem alergii sk贸rnych zazwyczaj jest jedzenie je偶eli wygl膮da to jak ugryzienia komara to raczej jest od detergent贸w

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
podobno chomik bardzo uczula...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zwariowa膰 mo偶na od tego :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
kolejny dzie艅 alergii, kto艣 pomo偶e? co to mo偶e by膰??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jakie to 偶enuj膮ce
Idz do dermatologa i wykonaj testy.Forum nie jest miejscem na diagnoz臋 Twojej wysypki.Czy jasno si臋 wyra偶am? Boziu co za t艂uki tutaj pisz膮?1 Az zal czyta膰 te idiotyzmy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Opinia innych os贸b, kt贸re mia艂y podobn膮 dolegliwo艣膰 - m贸wi ci to co艣?! jest sobota, jestem przed wizyt膮, ale chyba mam prawo pyta膰. Wiesz co to s膮 rady, sugestie innych ludzi? nie prosz臋 o recept臋 tylko o opini臋 os贸b, kt贸re maj膮 podobny problem. Dotar艂o?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie oddawaj chomika jak jestes z nim mocno zwazana odtsaw go na kilka dni do innego pokoju, nie dotykaj go, nie karm, niech zrobi to inny domownik, zobaczysz czy objawy spadna albo zrob test czy jestes uczucolna na chomika (jesli sa takie testy, nie wiem, na kota i psa na pewno sa) albo idz wez tabletki na alergie, chocby claritine bez recepty, ale skonsultuj wczesniej z pania z apteki ni zoabcz czy objawy sie zmniejsz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi臋kuj臋 za normaln膮, ludzk膮 odpowied藕 :)

Udost臋pnij ten post