Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie uwierzycie jakiego małego PENISA widziałam. Porażka

Polecane posty

Gość gość
takich malych nie lubie jak u chlopcyka 10 cio letnigo !

Gość gość
Jak jesteś rozjechana jak wiadro to nawet 20cm nie pomoże! penis dopasowuje sie do rozmiaru pochwy od 10cm wzwyż jak wczesniej uprawiałaś seks to wiec o tym, ze cie mezczyzni rozjechali

Gość zxss
Dnia 20.02.2015 o 22:41, Gość gość napisał:

Nie jestem z tych dziewczyn co patrzą na rozmiar penisa, miałam poprzednio chłopaka z niedużym, bo 14 cm . Ale to co wczoraj przeżyłam to prawdziwa załamka. Spotykam się z pewnym facetem od miesiąca, była niesamowita chemia między nami. Wogóle przystojny facet, do tego fajny z charakteru. No i w końcu trafiliśmy do łóżka. W pewnym momencie ściągnęłam mu spodenki i przeżyłam szok. Penis mu stanął, ale jego rozmiar wynosił tyle ile długość wskazującego palca mojej dłoni i pol !! Wyobrażacie sobie? 😮 . Specjalnie przyłożyłam palec żeby porównać. Nie wiedziałam co robić, w pierwszej chwili chciało mi się śmiać, no ale opanowałam się, udałam że wszystko ok. Wszedł we mnie i kompletnie nic nie poczułam. Potem udałam, że jestem przemęczona i tyle, poszliśmy spać. I teraz sobie myślę, co dalej? Naprawdę super facet, ale ...To chyba się leczyć powinno operacyjnie? Sama nie wiem. No ale najgorsze jest dla mnie to jak ja mam mu powiedzieć, że znajomość między nami może być teraz tylko koleżeńska?

nierozumiem co piszesz.... palec wskazującu + Pół tj. 1,5 tego palca wskazującego (mój palec ws]kazujący ma 8cm + 4cm (pół palca) = 12 cm czyli mial 2 cm mniej niż twój poprzedn[i chopak (14cm)?

Gość gość
Dnia 20.02.2015 o 22:41, Gość gość napisał:

Nie jestem z tych dziewczyn co patrzą na rozmiar penisa, miałam poprzednio chłopaka z niedużym, bo 14 cm . Ale to co wczoraj przeżyłam to prawdziwa załamka. Spotykam się z pewnym facetem od miesiąca, była niesamowita chemia między nami. Wogóle przystojny facet, do tego fajny z charakteru. No i w końcu trafiliśmy do łóżka. W pewnym momencie ściągnęłam mu spodenki i przeżyłam szok. Penis mu stanął, ale jego rozmiar wynosił tyle ile długość wskazującego palca mojej dłoni i pol !! Wyobrażacie sobie? :O . Specjalnie przyłożyłam palec żeby porównać. Nie wiedziałam co robić, w pierwszej chwili chciało mi się śmiać, no ale opanowałam się, udałam że wszystko ok. Wszedł we mnie i kompletnie nic nie poczułam. Potem udałam, że jestem przemęczona i tyle, poszliśmy spać. I teraz sobie myślę, co dalej? Naprawdę super facet, ale ...To chyba się leczyć powinno operacyjnie? Sama nie wiem. No ale najgorsze jest dla mnie to jak ja mam mu powiedzieć, że znajomość między nami może być teraz tylko koleżeńska?